günaydın kızlar geçen gün baya şeyler yazacaktım kısa kesmek zorunda kaldımtak tak yazıyomuşum beyefendi şikayetçi oldu kendisi takırdarken ii 2 defa niyetlendim yazamadım..neyse..selmacım dualrımız seninle gönlüne göre olsun inşallah..kadercim alem kız bu helin:) tv de görmüştür diziden geçilmiyo ortalık..
rida ve tuğba sizler nasılsınız..çocuklar nasıl
gizemcim sen neler yapıyorsun
kızlar dün bizimde toplantımız vardı..anasınıfında 2 aşık varmış bekliyoruz bizde merakla muharrem ve asudeymiş.)) birbirlerin ekur yapıyolar diyo öğretmen..biizmki kızlardan pek hoşlanmaz ama kız ona gelip gidiyo galiba..doğum günü kutlamaları var.kitap alındı,, aidatlardan bahsetti işte her zamanki gibi eksik ihtiyaç listeleri..hiçbir yerden desteğimiz yok diyolar sizin okullarınızda böylemi meb sınıfta dolabınız mı yok marangoz olan veli yapsın diyomuş..valla şu durum itibariyle gönderdiğime pişman oluyorum napıcamı bilmiyorum bu aralar çok sinirliyim kendimi tanıyamıyorum bir şey aldırcak diye aklım çıkıyo elimizde olsa neden yardım etmeyelim..
okula git gel günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum ..bi koşuşturmacadır giidyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?