- 16 Ocak 2009
- 3.571
- 16
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevcancım hazır seni yakalamışken bir sorayım rüyanda beni görmüşsün hatırlarsan bir yaz merak ettim :) dün akşam yazılara bakarken senin oğlanın resmi benim kızımın dikkatini çekti ben de "muhammed" dedim artık her gördüğünde "maamet" diyor :)) önceki bakıcmın oğlunun ismi de muhammetti :) onu çok seviyordu her ne kadar yusufu görünce onu sattıysa da:))
ya senin kız için erken değilmi bunca şey. daha oyun çoçuğu bizimkiler ne yapıcaklar yapıştırcıları elişi kağıtlarını şimdiden. buğraya kreşte nevresim tk, 1 er takım iç dış kıyafet, ev ayakkabısı, havlu, diş fırçası diş macunu istemişlerdi okadar. ha bide butarz masraflar çin 6 ayda bir 100tl veriliyordu. daha mantıklı gelmişti bana.hele ki geldin tuğba cım ...
bende şimdi çıkacağım çarşıda az işlerim var...
okul yoruyor alışmışız tatile tembelliğe...
kızlar hepinizden ciddi anlamda dua bekliyorum benim anadolu liseleri olsun diye...
tuğba cım neler istemediler ki vallahi say say bitmez...kaç çeşit yapıştırıcı poligan pritt kaçar tane hemde...
her renkten 3 karton...grapon kağıdı
sulu boya 24 lü pastal boya parmak boya tahta kalemi oyun hamuru karton klasör makas kalem elişi kağıdı aklıma gelmedi daha ama biz varya toplamına bunların 110 küsur bir para ödedik...maşalllah yani...inşallah bizim kız bunların üstesindne gelir... ne diyelim...
biz biraz dhaa iyiyiz kızlar çok teşekkür ederiz ama ela yine tam geçmedi öksürüğü...
öptüm ...
aynı kıyafetleri giyince abla kardeş sandım benzettimde. ilerde ikrada kardeşiyle o şekilde olucak ozaman:))tuğbacım allah kolaylık versin canım facede gördüğün büyük olan abimin kızı yiğenim küçüğü benimki :)) inşallah bende seneye istediğim planları gerçekleştirebilirim tabi rabbimin izniyle ama siz boyle zor oluyo dedikçede korkmuyo değilim :))
yemeden nasıl yaşıyor bu çoçuk anlamadım. yine yaramazlıklara başlamasına üzüldüm. ya annende gitmişken şu eşinin iş yerinin kreşini bi deneseniz belki iyi gelir muhammede? ilgilerine sevgilerine ortak geldi onlarda haklı bi kaç gündür buğra çıkmıyor dışarı aktivite filan kalmadı annem gitti kuzenler okula başladı beyzaya dalaşmaya başladı ufak ufak sıkıntıdan demekki yapıyorlar böyle. parka filan götüreyim diye kanguru aldım beyzayı koymaya bugün pazara çıktık beraber dolaştırdım ama havalarda bozmaya başladı babaya iş düşücek mecbur gezdiricek bizi kapalı alanlara fialn oyun yerlerine götürüp enerjisini attırıcaz artık.tuğbacım muhammed bu yaramazlıkta sınır tanımıyor bu aralar yine başladık..çok bağırıyor ya..deliricem..kızımın karnına yumruk atıyor..bebek kucağımdayken kucağıma oturmaya çalışıyor..kıskançlık krizlerine girdi yine..saymakla bitmez..daha neler neler..evdeki tüm şekerleri çikolataları bitirdi sonunda..bişey yemiyor..meyve suyu ve çikolata..zoraki dün akşam süt içirdim..
haa bu arada benim kızın yaramazlıkları abisini aratır nitelikte..kaç kez yanıyorduk..ekmeklik vardı tezgahın üzerinde içindeki poşeti çekti, düşürüp kırdı..kavanozu, bulduğu bilimum şeyleri çekip düşürüyor..içecek içerken, yemek yerken elime vuruyor..sofrayı, tabağı çekiyor kendine..atıyor kendini arkaya kaç kez baş aşağı düştü yavrum..otururken de arkaya atıyor başını..küt değiveriyor yere..cimcime çok hareketli ve abisini aratıyor..