slm dostlar..inşallah siz ve yakışıklı prensler ve dünya tatlısı prenseslerimiz çok iyidirler..
biz de iyiyiz çok şükür..
esracım maşallah kızımız çok hızlı..adı gibi meraklı olacak okumaya yazmaya..
Allah istedikleri yolda önlerini açık etsin, zihin açıklığı versin..
tuğbacım maşallah yaa çok sevindim başardınız sonunda..şu wc işini..dualarına ihtiyacım var..bize de dua edin lütfen..
özlemcim güzel temennilerin ve duaların için teşekkürler..valla tuğba da haklı sen de haklısın ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum..oğluş çok yaramaz..
muhammed elektronik eşyalara meraklı..dün çok büyük bir kazadan döndük arkadaşlar..babasının takım çantasından bulmuş..ucu açık fişi prize takmış..bırakıp gitmiş..ucuna dokunsaydı şu an oğluşum Allah korumuş yaşamıyor olurdu..
bugün de bir şişe suyu kanepeye boca etmiş..sırılsıklam her yer..mahvoldum..biraz bağırdım babası sakladı o da korktu..saat 3 gibiydi..babasının işe gideceği de sezdi..bırakmadı babasını..o da bugün televizyona götürdü onu..eşim rejide, aradım aman dedim her yer kablolarla dolu...bir yaramazlık yapmasın..haber spikeri montaj odasında haber okurken bizim oğlan yayının sesini kapatmış, yarım saat yayına ses gitmemiş...bir de spikerin masasının altına saklanmış..kızcağız gülmekten kaç kere tekrar yapmak zorunda kalmış..