aynen canım bunları hattırlamak çok güzel ama tekrar yaşayacağımı düşünmekde bazen korkutuyo beniesracığım senin doğum hikayende süpermis:)))) komedi gibi olmuş:))) demek serum elinde hastaneden kaçmaya kalktın:)))) ne yaşanırsa yaşansın mutlu sonla bittiği için silinip gidiyor bütün yaşadıkları insanın. benimde buğrada doğum odasına girdiğimde korkudan sancım kaçmıştı. ıkınamadığım için acil sezeryana alınmıştım. şu doğumda yaşanılanlar unutulmasa bidaha asla doğurmaz insan
gülhancığım bende telefonla konuşuken araba süremiyorum. belkide devamlı sürmediğimden bırak telefonla konuşmaya normalde yanımdakiyle konuşurken dikkat dağılıyor birden:))) heleki eşim yanımdaysa arabayı sürdüğüme bile pişman oluyorum araba fobisi oluşuyor birden bire:))))
gerçekten sabır s,tiyomuş ridacım ilk üç gün çok zordu sinirlenmemek elde değil
burağı ben sürekli odasında tutuyorum ama tabi salondada vukuatları yok değil :)
ikraya çok geçmiş olsun
burakta önceden hiç süt içmiyodu 2 yaşından sonra başladı süt içmeye
zaten ilk 22 ay beni emdi kendileri :)
şimdi çok şükür çok güzel içiyo sütünü
sizler günde kaç cc veriyorsunuz sütü kimisi iki bardağı geçmesin diyo kimiside günde 1 litreye kadar içebilir diyo anlamadım ben bu işi
ben burağa bi sabah birde gece yatmadan önce veriyorum
sizler nasıl veriyorsunuz
selam kızlar 2 gündür iftar ziyaretlerdeydim anca bakabildim..elifçim ben yazdım diye hatırlıyorum ama emin değilim bizim tuvalet eğitimimiz bitti..alıştı çok şükr ama dün 2 kere altın yaptı nazar mı değdi bilmiyorum1 yaşındaki çocuklar çişini söylüyo bazı durumlarda nazarlık bişey de yok ama ne biliyim..2 yaşını doldurduğu gün başladım 2-3 ay uğraştım acayip sabır istiyo eşin tepki gösteriyo ama bi şekilde mükafatını alıyosun..çok bağırdım ağladım sinirden büyüğüne göre kolay alıştı siznkiler ilk alışması biraz zor olabilir inatçı çocuklada uğraşması kolay olmuyo..Allah yardımınız olsun..gitmem lazım devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?