tuğbacım ben de epidural anesteziyle doğum yaptım biliyorsun..seni çok iyi anlıyorum..genelde biraz zor olmuştu kendime gelmem ama burda bilinç yerinde olduğu için bir sorun yaşanmıyor..beni bir titretme tutmuştu..elimde olmadan zangır zangır tüm vücudum titriyordu..annemler üstüme ne buldularsa atmışlardı..oysa ben üşümekten değil vücudumu durduramıyordum..garip birşey olmuştu bana da..sonra bana sakinleştirici yaptılar onun da yan etkisi oldu..bunalıma girdim..annem ve teyzem vardı yanımda..onlara çıkıştım.. nefes alamıyorum, ayağa kalkamıyorum sontayı da çıkardılar wc ye nasıl gideceğim ben ne yapacağım, diye böyle 10 dk lık bir bunalım hali geçirdim..nefes alamıyordum...yattığım yerde çırpınıyordum..terlemeye başladım..delirdim resmen..o halimi asla unutamıyorum..ayaklarımı 4-5 saat sonra hissetmeye başladım..ama boru gibilerdi..bacağıma vuruyordum elimle sanki bacağıma değil başka bişeye dokunuyormuşum gibi o parça bana ait değil gibi bişey hissediyordum...ne garip bir şey..ameliyat geçiriyorsun sonuçta..hiç kolay değil..canım RABBİM yardımcın olsun...doktorum baş ağrısı olabilir bol bol çay ve kahve iç sulu şeyler tüket çorba, meyve suyu filan demişti..Allah razı olsun her gelen çorbayla geldi bana..baş ucumda 5 lt lik sular, meyve suları, neskafeler..korkumdan nasıl tükettim anlatamam onları..ama wc ye kalkmak bitiriyordu beni..iki kişiyle kalkabiliyordum..tek kişiyle imkansızdı..neyse ki geçti gitti...çok şükür bir hafta dişini sık canım..
buğraya da maşallah, tabi kreşe göndermemeniz iyi olmuş..şu an istemli yada istemsiz olarak kardeşini öpmesi sevmesi inşallah tahmin ettiğim gibi değildir ama yine de onu kıskandığını gizlemek için olabilir..gerçi kızkardeşi doğduğunda, muhammed daha küçük sayılırdı buğraya göre belki 6-7 ayın bile yaş farkı vardır..muhammed de öyle oldu..dikkat çekmemek için kızkardeşini nasıl öper severdi..anlatamam hala da ebuu diye uyanır..yanına yatmak ister filan..çok sever görünür ama bazen umulmadık şeyler yapar..çocuk bu..yine de yalnız bırakmamaya özen gösterin..
ayy kızım durmuyor kaçtım bennn..