2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz bugün helinin kulaklarını deldirdik ben ondan daha heyecanlıydım ama hiç te korktuğum gibi olmadı tamam ağladı ama toplam ağlaması 1 dk bile sürmedi . bir parça çikolataya tav oldu :)) ama çok şirin oldu teyzeleri :)
 
kızlar ben yatıyorum inşaallah 8 gün aradan sonra yarın ben de bir aksilik olmazsa oruç tutacağım :) hepinize iyi ramazanlar diliyorum hepinizi ve kuzularınız çoook öpüyorum...
 

muhammed bazen onu yedirirken öyle mutlu olur ki..elimi öper yanağımı öper, çok merhametlidir kuzum..kıyamıyorum ona vurmaya..zaten saniyede pişmanlığım başlıyor..elimi kaldırdığımda sakınıyor ya benden işte o zaman kendimden utanıyorum..nasıl canileşiyorum bazen kendimi anlayamıyorum..sinirlerim zayıfladı sanırım..o kadar yaramaz ki anlatamıyorum..yaramaz üstü..bir de inat var sorma..gizemin dediği gibi keşfedilmemiş yerlere ilgi duymaya başladı..tencere tava olayımız kapandı artık başka arayışlarda..maşallah bir odanın içinde bile olsa..kısa sürede o odayı ters yüz edebilme yetisini geliştirdi..

avatardaki resmi kuzeni çekmiş..yüzü pek net çıkmamış ama öyle sevimliydi ki sizlerle paylaşmak istedim..gözleriyle gülmüş bitanemmmm...teşekkürler canım evet çoook tatlı ve yaramaz bir oğlum var..

canım benim sancılarım aslında bir hafta önce başlamıştı ben o yüzden pek anlamamıştım..muhammed de hiç sancım yoktu ama kızımda sürekli bir sancı vardı..o gece uyuyamadım sabaha kadar..o gün hastanede kontrolüm vardı nst de çıktı..doktor dedi hissetmiyor musun diye..bir sancı var ama belki korkudan karnım ağrıyordur dedim güldüler..karın ağrısı burda çıkmaz diye..hemen beni nstye bağladıkları odaya aldılar hemşire odasının hemen karşısıydı..başka oda da yok..sen kanepeden in yatağa çık..burda kal dediler gülerek..korktum..yok dedim ben daha hazır değilim kontrole geldim..eşin getirsin ihtiyaçlarını dedi..zaten çantam hazırdı..annemi ve muhammedi istedim..oyyy ne gündü bee..Allah yar ve yardımcın olsun her fırsatta dua ediyorum sana..herşey gönlünce olsun canım..

bu arada rida cım maşallah muhammete ne tatlı olmuş:) içim gitti...

teşekkürler selmacım..ben de senin kızın asaletine bitiyorum..çok kibar..hele hele dudakları..maşallah sübhanallah..


gizemcim..şu yazdıklarının hepsini muhammed de yaptı biliyor musun..en çok klozeti açıp elini sokmasına deliriyordum..düzene karşı tabirine katılıyorum..şahsına münhasır bir çocuk deyip dururum hep..burdaki diğer çocuklar gibi değil..merakları çok farklı..ya bi çocuk bu kadar mı babaya düşkün olur ve ona benzemek ister? elektrikli aletlere bayılıyor..onun için tüm elektrikliler vuude...onu gördüğü yerden alıncaya kadar başımın etini yer..vuude diye ağlar bağırır..verince susar..çok mutlu olur.. ama her güzel şey gibi onun da bir ömrü var..başka hülyalara yelken açar bizim oğlan..ve kitleleri yani bizi ardından sürüklemeye devam eder..bu böyle sürer gider...:))

kızlar ben kaçtım midem ağrıyorya pek rahat değilim yarın görüşürüz inş. iyigeceler herkeze öpüldünüz....

mide ağrıları benim de son gün şiddetlenmişti..hayırlısıyla kurtulsaydın canım..tüm ağrılarından ağırlığından..Allah yardımcın olsun geçmiş olsun tuğbacım..


muhammedin ve ebru betülün doğumunda gelen çiçekler var evde..anısı olan şeye kıyamam ben pek..bir de şık duruyorlar..vestiyerde ve odamda da vardı ama muhammed düşürür kırar diye salona kaldırmıştım..şimdi salonda oturuyoruz klimanın hatrına..öylece çiçekleri keşfetti..hiç dokunmazdı..yeğenim geldi o gösterdi..öyle dikkatini çekti..ordan da kendime bir malzeme bulabilirim diye düşündü sanırım ve başardı da..


herşeyin hayırlısı olsun..kolay değil..hayatında iz bırakacak şeyleri yaşamışsın boluda..haklı olarak ayrılmak zor gelecektir..
her ayrılık bi vurgun, değmeyin yaşlarıma
benden selam söyleyin bütün aşklarıma..diyor ya sezen aksu...aklıma geldi sen öyle yazınca..
:))
:gitme:


teşekkürler diş tebriğimizi de aldık :))kaydirigubbakcemile3
muhammed konusunda da..inşallah bir daha olmaz diyorum dualarınıza ihtiyacım var..canlarım..
ben odayı terketsem..öyle bir çocuk ki..daha çok deliriyor..hemen kucağıma alıyorum sarılıyor..beni terketme der gibi..acayip bir çocuk bu yaa..Allah hayırlı ömürler versin ve acılarını göstermesin yavrularımızın..

ayy hayırlı olsun kulağını deldirmişsin helinin..mutlaka ki çok şirin olmuştur tatlım benim.. ben de deldirmek istiyorum ama gelecek yaz deldiririm herhalde..şimdi kıyamam tatıma..

kızlar ben yatıyorum inşaallah 8 gün aradan sonra yarın ben de bir aksilik olmazsa oruç tutacağım :) hepinize iyi ramazanlar diliyorum hepinizi ve kuzularınız çoook öpüyorum...

sana da hayırlı ramazanlar canım..ben de dün regl oldum..4 saat kala iftara..hayırlısı olsun..bugün tutamam..şimdi kızımı emzirdim, çikolata canım çekti..hem okudum hem yedim ne olacaksa bu halim...baya da birikmiş yazıları okurken kaşık kaşık götürdüm valla..şimdi de sahur için hazırlanırım eşimi kaldırırım sonra da yatarım..namaz ve kuran okuma gibi bir sorumluluk yok şimdilik..bunları yetiştiremediğim zaman bile farkettim de oğluma yükleniyorum..engelleniyorum ya ona çatıyorum belki de..hayırlısı artık..bir süre daha böyle devam edecek inşallah geçecek diye ümit ediyorum bu yaramazlıkları..
ben de hepinizi öpüyorum..
gülhancım...seni seviyorum..aa telefonumu eşim akşam getirdi..servisten gelmiş..kamerasını değiştirmişler..numaranı kaydedemedim daha..bir çağrı atarım artık sana..kaydedersin...öptüm hepinizi..sevgi ve muhabbetle..
 
baya uzun olmuş ama başka türlü aklımda tutamazdım canımmm..;P
 
arkadaşlar bu arada sayfanın 1000 olmasına çok az kalmış artık yarın doldururuz inşallah minikleri öpüyorum..selametle..
 
günaydın canlarım..valla nerden başlasam bilmemki..neyse kızlar unuttupum olursa idare edin..ridacım eşim benim ortaokul çağlarımdaki platonik aşkım neyine vuruldum biliyorum ama 3 sene uzaktan baktım 6 sene sonrada kader bizi buluşturdu onunki pek aşktan olmadı hani bi kız bulun evleneyim sizin dırdırınızdan kurtulayım hesabı..iyi hoş ama her güzelin bi kusuru olduğu gibi beni biraz delirtiyo..dün 18 kişilik misafir ağırladım sabahtan akşama kadar bana destek oldu..oğluna gelince canım hep kızıp bağırıp pişan oluyoruz insanız sonuçta tahammül sınırımız var ben kendie sabırsız diyorum ama eltim senin sabrın ahayranım çocuklar çok fena diyo..Allah acılarını göstermesin ama hele bide ramazanda bağırışları hiç çekilmiyo dün şöyle bi alperene nbaktım çok inat sinirli bide bundan küçük kardeşi olsaydı diyorum napardım senin işinin ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum daha küçükler çünkü alperen her dediği olsun istiyo bizde muharree kızıyoruz sen abisin o anlamıyo diye..canım bide şunu söylemek istedim bazı çocuklara isi ağır gelirmiş duydunmu hiç emre merve bide muhammet onunda etkisi olurmu biliyorum ..Alahım sana bol sabır versin..inşallah muhammetin hırçınlığı bian önce düzelir

tuğbacım valla sen bidoğurcan biz burda dokuz doğurcaz.))hayırlı haberlerini bekliyoruz ..inşallah istediğin gibi bi doğum olur
kadercim dün misafirler gittikten sonra baktım kk ya eşim gelince çıktıkm yazardım bişeyler ama o yanındayken yazdıklarımla dalga geçiyo..
selmacım senide öptüm
gizecim online sın sen neler yapıyorsun
kızlar topiğin ilerlemesi çok hoş ya bi yere gitmeyin sakın:))))
benim çocuklar cocopopsla süt koymuşlar tabağa yiyolar..::)
alperen çok kötü kaşınıyo isilik olan yerleride ateş gibi çok kötü bugün dr götürcem.bakalım ne diyecek
 
hayırlı cum'alar arkadaşlar..bol bol dua edin bugün..kabul kapılarının açıldığı zamana denk gelsin dualarınız kabul olsun inşallah..
 
gülhancım eşini sevdinse hayatın bütün zorluklarına katlabilirsin..sevgi /aşk /heyecan yoksa imkansız zaten..ama bak eşini seviyorsun..iki yakışıklı evladın var..ne mutlu sana..az çok dükkan gelirleri de varmış..tamamen gelir olmasa daha zor olurdu..inşallah iyi bir iş bulur eşin ..bu cuma gününde duamız bu olsun..arkadaşlar:)

isilik vardı bizimkilerde de ama klimalı odaya taşınınca tamamen geçti..doktorun verdikleri de iyi geldi..
 

amin canım bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsin inşalllah
 
canım hayırlısı olsun rida demişti zaten şimdi yastadır diye iyi tahmin etmiş:))))
canım yazdıklarınla ben eridim senin erimemen mümkün değil kızlar böyle işte cilveyle hallediyorlar işini. ay benim kızımdamı yaramazlık yapınca böyle yapıcak:))))
gerçektende aynı özür dilemek yerine el şakası yapmak yetiyor onlara. bindebir özür dilediğinde bide hemen affetmemi bekliyor bak ben özürdilemem herzaman kıymetini bil uzatma artık diyede tembihliyor.klava:

küpeleriniz hayırlı osun. tam kız oldu helinimiz saçlarıda uzadımı? resimde fazla uzun değilya

hayırlı cum'alar arkadaşlar..bol bol dua edin bugün..kabul kapılarının açıldığı zamana denk gelsin dualarınız kabul olsun inşallah..
sanada hayırlı cumalar canım. edelim inş dualarımızı. doğum kolay olması için inşikak suresi varmış onu okuyayım bugün bende hatta hergün her ana okusam daha iyi. Allah kabul etsin bütün dualarımızı inş:Saruboceq:

buarada doğum sancısını karın ağrısı zannetmen benide güldürdü canım ya kimbilir ne duygular içindeydin hiç beklemediğin anda oluncaopuyorumnanaktan
 
bakıyorum herkez benden daha sabırsız. teşekkürederim iyi dilekleriniz için hepinize. biraz önce eşim aradı varmı sancı bişey diye soruyor nezaman doğurucan dedi. elemanı bekliyorum geldimi dedim. oda geldi doğur bugün yarın diyor. tamam dedim tutmuyayım artık kızı söylerim gelsin dedim:))
mide ağrımda rahatlama var çok şükür dünki gibi değilim inş geçer. belki buda doğuma hazırlık bişeydir ridacığım sendede olmuş yakın zamanda aşşa indi daha çok sanki çokta hareketliydi dün bişeyler yaptı içerde ama ne yaptı anlamadım. hayırlısı artık
 
buarada kızım bence başak burcu olmak için beklicek annesinin burcundan. çok istiyordum benle aynı olsun diye tam sınırda kaldı 24 ağustos 23 eylül arası bakalım son günümüz 24 ü ya durucakmı ozamna kadar:)))
 
hepinize hayırlı cumalar ...
bugün oruç tutacağım diye sevinirken sabah kalktığımda yine leke gördüm sinir oldum ... yarın sahurda bir daha banyo yapacağım inşaallah bir daha gelmez...
bugün de sıcak ama diğer günlere nazaran daha iyi sanki ama inşaallah yarın daha da serin olacak ... borçka da epey serinlemiş eşim bana "sakın buraya gelince burası soğuk diye dır dır etme " diye tembihledi gerçi ben normalde soğuğu sevmem ama bu yazdan sonra fikrim değişti (hele önümüzde daha da sıcak yıllar bizi beklerken ) şimdi eşimi emekli olunca boluya yerleşmek için ikna etmeyi düşünüyorum ya bakalım hayırlısı...
 
Son düzenleme:
tubacım inşaallah Allah gönlüne göre verir başak burcu kadınları hem güzel, hem de becerikli olurlar :)bir de galiba resimlerimizi faceden görmüşsün beni de eklesene :) saçları çok uzamadı sanırım büyük teyzesine çekmiş onun da saçları çok yavaş uzar .küpeleri istememin bir sebebi de "oğlan mı bu" diye sormaları :))
 
Son düzenleme:
ridacım ada bebekten ne haber ? sahurda aklıma geldi inşaallah iyi haberlerini alırız canım... muhammet cephesinden henüz bir vukuat yok galiba aman nazar değmesin...
 
bazı çocuklara isi ağır gelirmiş duydunmu hiç emre merve bide muhammet onunda etkisi olurmu biliyorum
gülhancım aslında bazen bu bana mantıklı geliyor gerçi merve isimli öğrencilerim genelde iyi çıktı ama gerçkten de adı "enes, furkan, muhammed,emre ve sefa" adındaki öğrencilerim hem zeki hem de inanılmaz hareketli çocuklardı :)
 
kadercim.. hayırlı cumalar canım..ada'nın tedavisi iki yıl devam edecek..tedaviye yanıt verdi inşallah..iki yıl sonra tamamen iyileşmesini diliyorum..bu süre zarfında ayda bir eve gelebilecek sanırım..düşünsenize ne kadar zor..Rabbim ailesinin yar ve yardımcısı olsun..
 
muhammedi yeni uyutabildim..babası saat 15' e kadar evdeydi..babasına çok düşkün..onun hevesine uyumadı..giderken ağlardı nedendir bilinmez öpücük atıp el salladı asansöre kadar uğurladı babasını..kızım da durmadan sağa sola dönüyor..bugün babası düşerken yakaladı..artık yattığı yerden bir uçtan diğer uca kadar nasıl geldiyse gelmiş kaşla göz arasında tam düşerken yakalamış ben mutfaktaydım beni çağırdı bi baktım havada yakaladım diye gösterdi..önüne koskocaman yastık koymuştum..nasıl yaptı anlamadım..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…