yok canım facede görmedim kk daki resim de saçları kısaya ondan sordum. elbet bi gün uzayacak:)))tubacım inşaallah Allah gönlüne göre verir başak burcu kadınları hem güzel, hem de becerikli olurlar :)bir de galiba resimlerimizi faceden görmüşsün beni de eklesene :) saçları çok uzamadı sanırım büyük teyzesine çekmiş onun da saçları çok yavaş uzar .küpeleri istememin bir sebebi de "oğlan mı bu" diye sormaları :))
iyi kurtarmışşın. benimkide bazel eli bırak sözle yapar benim karıma şöyle yapmayın böyle demeyin diye filan hava atar başkasının yanında çok ilgiliymiş gibi bende orda kızarım utanırım bi bakış atarım hemen sustururumtubiş, ya benim eşim de çok el şakası yapar..ben pek huyluyumdur..sevmem..her seferinde de kızarım ama onun çok hoşuna gider..taş fırın erkeklerinin sevgilerini gösterme şekli galiba..güzel söz pek söylemez ama her gördüğü yerde takılmadan edemez..birgün babamın yanında yaptı herhalde boş anına geldi..bir çığlık attım..sonra ayıkla pirincin taşını..kıvırmaya çalıştım..ayağıma bastın dikkat etsene diye filan..ama çok utandım..
ay buğrada öyle bizde hadi dans edelim diyorum kalkıyoruz eğer eşim git anne benim derse buğra hemen secde eder gibi yere kapanım ağlamaya başlıyor içli içli. yanyanada yatsak hemn aramıza gelir girer pişmiş kelle gibi sırıta sırıtasempatiksalakcinnibiz bazen muharremi kızdırıyoruz hadi canım gel dans edelim diye deliriyolar ikiside.. alperen babacı muharrem bana düşkün..ellerinden gelse bizi bi arada tutayacaklar hiç
geçmiş olsun canım ya Allah korumuş. maşallah kadına ben buyaşta 1 gün iş yapıp 3 gün yatıyorum:kedi:dün bizim kayınvalide mutfağı temizleyeceğim derken, tüm temizlik malzemelerini birbirine katmış ve çıkan buhardan zehirlenmiş..hastaneye kaldırmışlar..5 saat oksijen almış..müşahedede tutulmuş..iftardan birkaç saat sonra eve geldi..ayy ne kadar üzüldüm..benim kayınvalide çok titiz bir kadın..maşallah bu yaşında evi pırıl pırıldır..ama az kalsın canından oluyordu dün..
bendede var okitaptan gazeteden almıştım başlamıştım bekarken başını okumuştum kalmıştı öyle. yanlış hatırlamıyorsam kabil habilin evleneceği kızkardeşiyle evlenmek istediği için adağı kabul olmayınca habili öldürmüştü. aklıma gelir arasıra tekrar başlasam diye aslında buğriş evde yokken bende başlıyayım pazartesiye kadar doğurmassam başlıyayım okuyabildiğim kadarınısırnaşık şeyaslında çocuklar uyuyurlarken ben de gitsem biraz dinlensem iyi olacak ama..uyuyamıyorum nedense..peygamberler tarihine başladım bugün..adem a.s bitirdim..biliyor musunuz adem a.s dan sonraki peygamberin adı Şis a.s. hibetullah deniliyormuş..çünkü kabil, habili taşla öldürdü ya.. habilin yerine Allahu teala Şis A.s ı vermiş beş yıl sonra..çok ilginç ya..insan okuyunca bilmediğimiz bir sürü şeyi öğreniyoruz..
dün bizim kayınvalide mutfağı temizleyeceğim derken, tüm temizlik malzemelerini birbirine katmış ve çıkan buhardan zehirlenmiş..hastaneye kaldırmışlar..5 saat oksijen almış..müşahedede tutulmuş..iftardan birkaç saat sonra eve geldi..ayy ne kadar üzüldüm..benim kayınvalide çok titiz bir kadın..maşallah bu yaşında evi pırıl pırıldır..ama az kalsın canından oluyordu dün..
ama ridacım olmaz ki doldurmuşsun sayfaları bini de geçmişsin :) sabahtan beri benim içimdeydi bininci sayfanın ilk mesajını yazmak :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?