2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kadercim bizim muhammed de baya zeki olacak sanırım..şu an ismi ağır geliyor da olabilir..benim subay olan kardeşimin adı da muhammed..o da çok zekidir..dayısına da benziyor oğluşum..küçükken öğretmenleri ona kızdığında benim adım peybamber efendimizin adı bana bağırmayın, kızmayın der öğretmenlerini sustururmuş..veliler toplantısında öğretmeni anneme söylemiş..adının hürmetine başka ama ben muhammedi çok seviyorum demiş..baya gülmüştük..ismi muhammed gibi kutsal ve güzel olanlara kullar da sevgi ve merhamet duygusuyla yaklaşırlar..ben her ismini anışımda efendimizi (s.a.v) hatırlıyorum ve hatırlatıyorum..bu bile güzel bişey bence..
 
gülhancım çocuklar ne alemde..götürdün mü doktora..canlarım benim..valla diken gibi batıyor..bana bile oldu ilk defa bu yaz..çocuklar ne yapsın..alışkanlık yaptı..muhammede gel sırtını kaşıyım yat da..diyorum..hemen önüme uzanıveriyor..öylece de uyuyor..iyi oldu aslında..:))
 
görüyomusun afacan kızı.:) ridacım maaşallah hareketli demek eşimin akrabasının kızı vardı muharremden 2 yaş küçük küçük sepetler varya yakın zamana kadar onda yatıyodu..kız düşmüyomu diyodum hiç hareketi yoktu şimdilerde biraz kilolu halada pek hareketli sayılmaz..bazen çocuklara bakmamız zor oluyo yetişemiyoruz ama kalabalıkta büyüyen çocuk ağlamayı bile bilmiyo doğru düzgün ....sende dikkat et canım Allah korumuş çok yüksekmi bilmiyorum ama ..bizde demin dr geldik şurupla 2 krem yazdı..kaşınıp duruyo çok kötü
 
tubiş, ya benim eşim de çok el şakası yapar..ben pek huyluyumdur..sevmem..her seferinde de kızarım ama onun çok hoşuna gider..taş fırın erkeklerinin sevgilerini gösterme şekli galiba..güzel söz pek söylemez ama her gördüğü yerde takılmadan edemez..birgün babamın yanında yaptı herhalde boş anına geldi..bir çığlık attım..sonra ayıkla pirincin taşını..kıvırmaya çalıştım..ayağıma bastın dikkat etsene diye filan..ama çok utandım..
 
geçmiş olsun gülhancım düzelir inşallah, ama sıcaklarda yineliyor..doktor ne verdi size..
off bir klima şart valla.. bu kış yatak odasına seneye de RABBİM nasip ederse oturma odasına alırız..alanya gibi bir yerde nem, sıcak, ter..çekilmiyor..vantilatör belli bir zaman sonra ısıya dönüştürüyor havayı ısıtıyor yani..
 
betül abisini geçti..çok çabuk ilerliyor..hemen olduğu yerde takla atıyor maşallah çok hareketlendi ya..zaptedemiyorum..
 
geçmiş olsun gülhancım düzelir inşallah, ama sıcaklarda yineliyor..doktor ne verdi size..
off bir klima şart valla.. bu kış yatak odasına seneye de RABBİM nasip ederse oturma odasına alırız..alanya gibi bir yerde nem, sıcak, ter..çekilmiyor..vantilatör belli bir zaman sonra ısıya dönüştürüyor havayı ısıtıyor yani..

sağol canım ilaçları.:excipial (losyon),advanten(krem),andorex (ağızdan sprey),aerıus(şurup)
 
muhammedin yanında bugün koluma vurdu muhammed dikkatlice baktı bir çıklık attı..yok oğlum anneni seviyorum ona vurmuyorum filan diye diller döktü..muhammed de aynını betül e yapıyor güya seviyor..:))
 
şurup ve losyon aynını verdi bize de ..şurubu içiremedim henüz..tok olarak yarım ölçek demişlerdi..losyonu sevdi sürdürüyor önüme yatıp..
 
gülhancım foto değişmiş..alperen mi fotodaki..yakışıklıııı yerim ben seniii:)) ay benim telefon geldi sana bir çağrı atayım kaydedeyim de..bekle..
 
biz bazen muharremi kızdırıyoruz hadi canım gel dans edelim diye deliriyolar ikiside.. alperen babacı muharrem bana düşkün..ellerinden gelse bizi bi arada tutayacaklar hiç
 
çocuklar anne babayı bir arada görmeye neden tahammül edemiyorlar acep..anlamadım vardır bunun da bir anlamı değil mi..
 
yok canım muharrem... alperenin yakın resmi yok ..makine var ama nerde çeken:)) ağızdan alınan spreyi zor verdik..kremide işte biraz sürdük ama elliyo kaşıyo heryerine sürüyo..sabah akşam düzenli yıka dedi zaten yıkıyorum ama yıkadıktan sonrada losyonu sürcem
 
elinin üzerinde döküntüler oluşmuş muydu? yani derisi soyulur gibi oluyor..muhammedin eli öyleydi..ağır ağır geçiyor..
 
evet canım bencede ama büyüdükleri zamanda beraber olsun isterler...muharrem bağırdı demin mutfağın lambası vardı dün misafir kızların elinde görmüştüm sonra unuttum gitti..balkonda paramparçaymış akıllı oğlan da üstüne basmış ayağım kanıyo diyip duruyo baktım pek önmeli değil gibi bişey görünmüyo ama ne zaman kırdılar anlamadım..
 
kadercim helinin kulaklarını deldirmiş..ben de heveslendim..kız çocukları ne kadar süslü oluyor yaa..gülhancım sende iki tane oğlan var..Allah evlatlarımıza hayırlı ömürler versin..düşünüyor musun bir tane daha..kız olsun filan içinden geçirdiğin oluyor mu?
 
gülhancım aldın mı mesajımı canım..

yok canım gelmemiş msj..şimdilik döküntüüs yokta benek benek olan kırmıız noktalar bütünleşti..canım eşin iftarda olmuyo galiba..bizde bugün ayrı takılıyoruz.ben yengemlere giidcem o annesiyle takılacak..laftan lafa geçiyorum:)) aklıma ne gelirse
 
hayallah ya..görüyor musun kaşla göz arasında yaptıklarını..Allah korumuş..geçmiş olsun canım..muhammed de iki gündür şurup şişelerini düşürüp bağırıyor..dün eline ve ayağına batmış kanatmış..durup durup bana onu gösteriyor..uff oldu diye..
 
X