tuğbacım eşim biraz normal üstü benim..çok küçükken menenjit geçirmiş öldü diye vermişler kayınpederimin eline çok hastalıklar geçirmiş ki menejitte illaki bi sakatlık bırakıyo benimkinin akıl sağlığı tam değil anlayacağın bide aşırı inatlık bırakmış onda..ilkokul zamanında da saçkırana yakalanmış okulada gitmemiş doğru düzgün hep ortamdan kaçmış..biraz sıkıntılı anlayacağın illaki yapcak iş bulunur ama benimki sıkıya gelemez..hazır para zaten kalmadı canım ...kayınpederimden kalan dükkanlar var kardeşler onların kirasını paylaşıyo..bi arsamız var sayıp bişey açmayıda düşünüyo ama benim gibi çekingen ticaret çok riskli onla bana göre değil kaynımın dükkakında 1 yıldır 3 kiracı çıktı hepsinin zararı 14 milyarı geçmiş..yani o yok bu yok biliyorum vardır illaki bi yerde kısmetimiz..
amin gizemcim sağolasın...zor olmazmı..hiç ihtiyaç bitmiyoki 2 çocuk var hastalanacaklar diye korkuyo insan
canım arda gerçekten beni perişan etti diyebilirim ama inş düzelecek benim hala umudum var,annenin rahat ve mutlu olmasına sevindim yeğeninede hayırlı olsun inş ünv de iyi okul kazanır.
ridacım çok sıcakmış orası gerçi izmirde fena ama antalyanın nemi çekilmiyor allah kolaylık versin
ay evet bak selmanın olayına çok daldım bebişimizn dişini unuttumalsanaalsanasmile
hayırlı olsun dişi güzel kızımızın
hmm odan demekki bukadar çekingen içine kapanık olması çünki kolay değil bi erkeğin bütün gün evde işsiz güçsüz durması aylarca. hakınızda herşeyin hayırlısı olsun inş gönlüne göre bi iş bulur en yakın zamanda rahatlarsınız...tuğbacım eşim biraz normal üstü benim..çok küçükken menenjit geçirmiş öldü diye vermişler kayınpederimin eline çok hastalıklar geçirmiş ki menejitte illaki bi sakatlık bırakıyo benimkinin akıl sağlığı tam değil anlayacağın bide aşırı inatlık bırakmış onda..ilkokul zamanında da saçkırana yakalanmış okulada gitmemiş doğru düzgün hep ortamdan kaçmış..biraz sıkıntılı anlayacağın illaki yapcak iş bulunur ama benimki sıkıya gelemez..hazır para zaten kalmadı canım ...kayınpederimden kalan dükkanlar var kardeşler onların kirasını paylaşıyo..bi arsamız var sayıp bişey açmayıda düşünüyo ama benim gibi çekingen ticaret çok riskli onla bana göre değil kaynımın dükkakında 1 yıldır 3 kiracı çıktı hepsinin zararı 14 milyarı geçmiş..yani o yok bu yok biliyorum vardır illaki bi yerde kısmetimiz..
bilmem valla anlamışmı hiç belli etmiyor hala bi özür bişey yok ama bugünkü kontürolüme ben demeden kendisi geldi. yine oflayıp pofluyordu ara ara ama busefer ben çağırmadım kendin geldin gelmeseydin diye verdim ağzının payını. oooh ohhh:))))valla çok güldüm bu yazına ha:) hadi gözün aydın anneni gettirtmişin.ehele bir bebeişini sağlıkla al kucağınada eşinede kırgınlığın geçer ak zaten anlamış hatasını
teşekkürederim canımtuğbacım bu arada gözünaydın canım annen gelmiş...kadercim sen ne alemdesin sesin çıkmıyo hiç.helin napıyo..
boşver canım takma kafana oğlunu dövmeyen dizini döver:))) arada olur öyle senin durumunda kim olsa cinnet geçirirdi heralde çok şükür dövmeyle geçiştirmişsin. yazdıkların insanı çileden çıkaran cinsten ama yinede elin alışmasın dikkat et önünü alamazsın. buarada çok şirin çıkmış maşşalah muhammedimize yaramaz ama....avatarımı değiştirdim..oğlum canım bitanem..onu az önce döverek uyuttum kendimden utanıyorum..( ancak yaptıklarına dayanamadım, sabredemedim..üzgünümmm
eşim yay burcu her an gergin haldedir bişey olsada çekişsem kavga etsem. bazen okadar abuk subuk şeylere parlarki sesim çıkmaz baka kalırım busefer neden konuşmuyorsun diye parlar. ben çözemedim bu erkekleri dediğin gibi açken yapıyor yapacağını tokken hiç bişey yok. çoçuk yanında melek kalıyor:))tuğbacım, öncelikle annecin gelmiş gözün aydın canım..yaşadıklarını yazarken ben de burda sinirlendim esasen..valla erkek milleti işte..sen onun bi parçasını dünyaya getirmek için 9 aydır savaş veriyorsun adam oruçtan (açlıktan) sebep bebeğini taşıyan anneyi gereksiz cümleleriyle yok yere kırıyor incitiyor..karnı doyunca da hiç birşey olmamış gibi davranıyor dimi..bu erkekler çocuk gibi yaaa..ayy şaka maka sancım geldi diyince benim doğum aklıma geldi..37.hafta kontrolde nst ye bağladıklarında sancın var doğuma gidiyorsun deyivermişlerdi..İnşallah sen istediğin şekilde doğum yaparsın ama ben düşünüyorum da normal yapamazdım herhalde..Allah dağına göre kar verirmiş ya..sen cesursun bu konuda..Rabbim kızına hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin..
tuğba cım yakaladım seni:)
eşin yay burcu demişsin ya ateş grubu burçları böyledir bir anda sinirlenir söylenir sonra da bak unutuvermiş..babam da aslan burcu çok iyi bilirim bunları ben:)yaylar aslında ideal burçlardır...oruçtan böyle yapıyordur birde diyorsun işte sıkılıyor..onun da etkisi vardır...bu arada babama çok benzettim cidden babamda girişimcidir..ticaret kafası süperdir...hiç boş durmaz..değişik tipler yaa. öyle kabullenip öyle yaşamak lazım...sen ne burcuydun canım*
gizem cim tavsiyelerine çok teşekkür ederim kesinlikle alınmadım...biliyorum benim için yazıyorsun...kayınvalidem eşimi arayıp orunlardan bahsetmemiş sanırım o kısmı karışık yazdım ben...bulgaristan da eşim kayınvalideme açmış konuyu selma size kızmış neden bunları başkalarına anlattınız emiş o şekilde konuşmuşlar...birde biz onu arıyoruz telefonu sana veriyor sen açıyorsun demiş kayınvalidem...eşimde beni de selmanın ailesi aradığında bende ona veriorum bazen bunda ne var demiş..
yine karışık mı oldu bilmiyorum da..aslında kayınvalidem hiç karışmadı bu olaya sustu sustu eltimin yanında oldu olanlar
tuğba cım ne kadar az kalmış allah hayırlısıyla kolay bir doğum nasip etsin...cesaretine hayranım ve inşallah böyle devam edersin...sen normal doğur bakalım bende yaparım belki sana özenip:)