ay evet valla selmacım ben yanlış anlamışım halbuki ben iki kerede okudum yani.bak kadının günahını da aldım bu ramazan günlerinde.o zaman hakatten kadın kötü niyetli değil bak senide seviyor bu konuda böyle unutulur gider artık düşünme.ama mesafe konusunda ve evliliğine kimseyi karıştırmama konusundak düşüncelerim aynı.bide konuyu tam anlayınca eşini takdir ettim seni güzel savunmuş
avatarımı değiştirdim..oğlum canım bitanem..onu az önce döverek uyuttum kendimden utanıyorum..( ancak yaptıklarına dayanamadım, sabredemedim..üzgünümmm
evt haklısın o konuda zaten ben en başından beri resmi kaldım ama işte o tartışma olmasaydı bunlar yaşanmayacaktı ben halen kayınvalideme siz derim..anne bile diemem kolay kolay...ama yaşandı işte can sıkıcı..
ooo burdayızz:9 kızlar nasılsınız
gicemciğim yoruldum valla okurken. Allah yardımcın olsun iyi dayanmış sabretmişsin. sabırda zaman gibi herşeyin ilacı demek. çok şükür bırakmış çoğu şeyi. inadıda bırakır en kısa zamanda inş.
ay sorma tuğba sorma bu daha hiç bişiy ama işte sabretmekten başka yapacak bişiy yok sonucunda biraz durulsunda tek istediğim o.
sende dr a gitmişsin çokda az kalmış hadi sağlıkla gelsin yavrun.peki salı nolcak sedece nst ye mi gircen yanlış anlamadıysam 40. haftan doluyor
bu sıcaklarda çok zor oluyodur en son günleri hemde bir çoçukla daha da zor olur tabi annen gelmiş çok şükür
umutsuz yaşanmıyor canım :)) valla ben de muhammedin düzeleceğini düşünüyorum ama kardeşten sonra beni öyle perişan ediyor ki aklın hayalin durur..iki gündür şurup şişelerini düşürüp kırıyor..yapay çiçeklerin dibindeki renkli taşları döküyor yerlere..eliyle her yere dağıtıyor..zoraki yemek yiyor ağzını peçeteye değil özellikle kızdığımı bildiği halde yastık, kanepe, masa örtüsü nere denk gelirse siliveriyor..deliricem..klima salonda diye salonda oturuyorum..kırıp dökmedik yer bırakmadı..bonibon verdim eline minik kavanoza koydum renkli ilgisini çeker oyalanır dedim..halının üstünde kavanozun dibiyle kırmış heryer çikolata olmuş..
ı..:))
kızlar ben kaçtım midem ağrıyorya pek rahat değilim yarın görüşürüz inş. iyigeceler herkeze öpüldünüz....
salı günüde kontrol edicek bi kaç gün daha beklicez olmazsa. açıklık olsa bi ilaç verip açıklığı hızlandırıp doğuma alıcakmış ama açıklık yok daha. evde klimalı odadayım bütün gün sıcakla hiç problemim yok buğrada 5 de geliyor oyalanıyoruz biraz zaman çabuk geçiyor bi bakmışsın uyku saati gelmiş. yani rahatım bi sıkıntımda yok ille çabuk gelsin demiyorum sadece normal doğum yapabileceğim şartlarım olsun yeter bana. hatırlıyormusun benim doğum şeklimi bilmiyorum ama doğum masasından acil sezeryana alınmıştım buğra bi türlü çıkmadığı için yerinden:) şimdi sezeryan sonrası normal doğum yapacağım için onun heyecanı var sadece herşey yolunda gitsin busefer başarabileyim diyehihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?