Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ridacim ya senin kizin nezaman buyudu de abla oldu yerim onu ben:)gece uykulari duzensiz sanirim napiyosun emziriyomusun:)
kızlar ben de bir kaç gündür çiş eğitimine başladım ilk gün gayet güzel geçti ikinci gün balkonda dizi dizi yıkanmış kilotlar :)) üçüncü gün idare eder dördüncü gün tekrar ipte dizi dizi kilotlar bugün süperdi akşam dörde kadar sadece 1 fire.. ama bu arada dışarıda o kadar işim oluyor ki dışarı çıkarken mecbur bez bağlıyorum bir de gece yatarken maalesef bağlıyorum kendi evimde olsam mesele değil de annemlerde ister istemez çekiniyorum ama yine de zilli galiba kavradı çünkü bugün bir sefer dışında hep kendi haber verdi. gece işini eve gitsem yatağına yatak koruyucu serip halledeceğim de bir taraftan gece çişe kaldırmayı düşündüm ancak benim kız gece kaba bir tabir olacak kusuruma bakmayın ama resmen öküz gibi yatıyor top atsan uyanmıyor gece çişini nasıl yapsam ki ? CADIARZU bebekken de böyleydi bu :) ebe bana gece emzirmediğim için kızmıştı ama ne yapalım uyanmıyor ki zilli neler ettik uyansın da emsin diye ama bizim kızda tık yok:))
ridacım Allah kabul etsin canım...isiliğe internette bakmıştım geçen ateş olunca iltihap olabilirmiş bence dr götür canım gerçi kan sayımı demişisn götürdünmü bilmiyorum..yemk konusu bizde de öyle hep aynı şeyleri düşünüyoruz özellikle dışarıya çıksak biyere gitsek aç kalıyolar..ellerine ekmek alınca anlıyorum bazen acıktıklarını ..genelde çorba yiyolar hiç tok tutmuyo galiba hemen acıkıyolar..ama yinede en ii anne bakıyo sen içini ferah tut canım..bikaç gün önce başım ağrıyodu yattım çocuklar geziniyo etrafımda babamız bilg tabi..dondurma almış onlara her yeri dondurma yapmışlar ağızları kolları batmış..Allah sağlık versin hepimize..muharremde dışarıya fena alıştı ben çıkmayınca göndermek isteiyorum bende çıkmak istemiyorum müsait yerimiz yok sokakta dikilmekte benim işme gelmiyo başımı yiyo dışarı gitcem diye herkesin annesi bakıyo ben sürekli baksam da yanındaki gibi olmuyo..çocukların her anı zor işte..kadercim, bu arada mesajım yerine ulaşmış çok mutlu oldum..:))
ya bizim muhammed vücudundaki isilik allerji mi yaptı ne oldu anlamadım ama ateşleniverdi birden..ateş düşürücü filan verdim..ılık banyo yaptırdım ama bişey yüreğimi nasıl acıttı tarif bile edemem...muhammedin elleri resmen bembeyazdı..avuç içlerinde hiç kan yoktu..öyle korktum ve irkildim ki..gözlerinin altı morarıyor bazen...bişey yiyip içmiyor, ben de hemen pes ediyorum..yemiyor diye sütü dayıyorum çocuğa..kendimi inanılmaz kötü hissediyorum şu an..hemen sabah olsun kan değerlerini alayım inşallah rahatlayacağım yoksa diken üstündeyim şu an..ateşi de devam ediyor ara ara..bugün de niyetliyiz inşallah şabanın son günü :)
muhammed uyandı..iyi geceler arkadaşlar
hoşgelsin onbir ayın sultanı ramazan...