- 6 Kasım 2007
- 809
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin hicran
nasılsınız kızlar? ben okul yol ev yapıp duruyorum..şimdi ela ile babasını yolladım dışarı keyfime bakıyorum valla..bu arada eşim adana merkeze geçti bugün başladı burda...tufanbeylideydi biliyorsunuz...
nihayet 3 ümüz bir arada olduk:)))
aramıza hoşgeldin canım:))))28mayıs benim bebegimde
selmacım birarada olmanız açok sevindim ..dilerim hiçbir zaman ayrı düşmeyin....hoşgeldin hicran
nasılsınız kızlar? ben okul yol ev yapıp duruyorum..şimdi ela ile babasını yolladım dışarı keyfime bakıyorum valla..bu arada eşim adana merkeze geçti bugün başladı burda...tufanbeylideydi biliyorsunuz...
nihayet 3 ümüz bir arada olduk:)))
evet canım annelikte zor kadın olmakta ama bide 2.yi yap işte o zaman tam kafayı sıyırıyosun:)))) ama bi annee deyip sarılınca yorgunluk geçiyo tabiNihayet girebildim nete:)Vallahi full time sabahtan işte bu saate kadar ayaktayım kızlar.2-3 gündür Ulaşı denize götürüyorum,malum yazın yoktuk burada.Annem burada,anlattıklarınız(Elif ve Gülhan)çok sinir bozucu.Annem ve eşimde çok şımartıyorlar Ulaşı,ben kızıyorum oğluşuma kendine zarar verebilecek şeyler yaptığında,gelip bana bir vuruyor yumoş elleriyle sonra ben ağlıyorum Ulaş diyorum,gelip yanağımı yalıyor gibi öpüyor,Elifcim bebişinin yeme,içme,oyun,yatırma işleriyle bizzat kendin ilgilen cnm,annem ben yapayım kızım yoruldun diyor ama çoğunlukla ben ilgileniyorum bu işlerle,bu işler o sıkı bağı sağlıyor bebişlerimizle ben bunu anladım,eskiden daha çok annem yapıyordu bu işleri ve her aladığında annemi istiyor,bana gelmiyordu,ama artık değişti.
Annelik çok zor bir işmiş,çok yorucu,ama beni en mutlu eden şeyde onun varlığı...Hepinize kolaylıklar ve sağlık diliyorumopuyorumnanaktan
arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar..bizi uzaklardan takip eden ve yazmayan arkadaşlarım..yasemin, ebru, gökçen, derya...
selma, gizem, elif, canan,ayperin, gülhan, eda, helinim...tuğba..kardelennn ve adını sayamadığım tüm arkadaşlarıma selamlar sevgiler...
elifcim yazdıklarını okudum..Rabbim seni minicik evladınla ve ailenle imtihan ediyor...Allah iki nimetten de bizleri mahrum etmesin..yokluklarını da göstermesin...Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım..sana bu konuda sadece dualarımı gönderiyorum arkadaşım..mercan okuluna alışmıştır umarım..inşallah seni üzmüyordur prenses..
gülhancım inşallah eşinin işleri düzene girer..benim teyzemin eşi de tıpkı senin eşini tarif ettiğin gibi..az çok anlayabiliyorum seni..muharremi de kursa vermişsen hayırlı olsun arkadaşım..
bir kaç gündür aranızda yoktum..ilk gün sağlık ocağındaydım..muhammedin rotavirüs son aşısı vardı ancak ellerinde yokmuş yapmadılar..aynı zamanda biraz rahatsızdım sanırım düşük tehlikesi atlattım.bir kaç damla kan ve asağılarda aşırı basınç hissettim...hasteneden randevu aldım ancak randevuma bile gidemedim..
ve ikinci gün kredimizi yeniden yapılandırmak üzere bankadaydım..ALLAH düşürmesin...yine alt tarafta aşırı basınç hissettim..oturup kalktıkça yürümekte zorlandım..
ve dün de işe iade davam vardı adlideydim..
belediyenin avukatı mahkemeye gelmedi..benim avukatım işlemlerimizi yaptı...dava 24 kasım öğretmenler gününe ertelendi..avukatımız davayı %99 kazanacağımızı söyledi..disiplin kurulu kararının haksız olduğunu ortada tutanak filan olmadığını olsa dahi benim de imzamın gerektiğini söyledi..oysa tutanaklardan haberim bile yok..kendileri yazıp imzalamış..çıkışımı vermişler..
Haksızlık etmekten ve haksızlığa uğramaktan Hakk'a sığınırım..
kızlar araba kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum 2.kere çalıştım kocamla baktım adam delirecek bıraktım bugünlük...ben napıcam yaaa...çok kötüyüm bu konuda bilenler var mı tüyo verin bana biraz yaa....