merhaba canım benim..heyecanını anlayabiliyorum..özledin tabi öğrencilerini de okulunu da..muhammedi eşimi tanıyanlar bana, beni tanıyanlar eşime benzetiyor valla ben de anlamadım..eşim kendisine benzediğini düşünüyor ama sanırım en çok da bana benziyor...:))
Dün bayram için cezaevinde açıkgörüş vardı Ecrincikle gittik Ecrin babasını en sonra haziran ayında görmüştü ve o zaman şimdiki kadar bilinçli değildi. babasını unutmaması için eşimin resimlerini videolarını izletiyorum bugünde gittik babasını hiç yadırgamadı kucağına gitti öptü baba dedi ama eve geldik ecrin bi masum bi garip konuşmadı huysuzlandı uyuttum onu uyuyo ama sürekli rüyamı görüyo nedir ağlıyo uyku halindeyken yavrum için çok üzüldüm kim bilir iç dünyasında ne yaşıyor sabah uyandı yine gidicez mi sandı nedir anne hadi baba baba diyo.. ve huysuz… Sanırım bir daha götürmicem çok etkilendi zaten babasıda Ecrini pek götürmememi istemiyo hem özlüyo hem onu düşünüyo bende ne yapacağımmı şaşırdım. umarım biran önce babamız gelirde bizim gitmemize gerek kalmaz.
canancım Allah büyük dilerim en yakın zamanda kavuşursun eşine ..zaten her olayda olan çocuklara oluyo bizmkide gece yok sabah yatıyo hemen 4 5 gibi kalkıyo işe gidiyo çocuklarla hiç arası yok ister istemez üzülüyorum çocuklar ilgi bekliyolar o da yorgun hiç çekemiyo zor ya ne biliyim en yakın zamanda hepimizin düzeni eskisi gibi olur inşallah
Dün bayram için cezaevinde açıkgörüş vardı Ecrincikle gittik Ecrin babasını en sonra haziran ayında görmüştü ve o zaman şimdiki kadar bilinçli değildi. babasını unutmaması için eşimin resimlerini videolarını izletiyorum bugünde gittik babasını hiç yadırgamadı kucağına gitti öptü baba dedi ama eve geldik ecrin bi masum bi garip konuşmadı huysuzlandı uyuttum onu uyuyo ama sürekli rüyamı görüyo nedir ağlıyo uyku halindeyken yavrum için çok üzüldüm kim bilir iç dünyasında ne yaşıyor sabah uyandı yine gidicez mi sandı nedir anne hadi baba baba diyo.. ve huysuz… Sanırım bir daha götürmicem çok etkilendi zaten babasıda Ecrini pek götürmememi istemiyo hem özlüyo hem onu düşünüyo bende ne yapacağımmı şaşırdım. umarım biran önce babamız gelirde bizim gitmemize gerek kalmaz.
selmacım gerçekten işin zor ....kendi özel araban olsa iyi olur belki ama imkanlar el verirmi bilmiyorum 2 saatte baya uzun ne diyeyim Allah yardımcın olsun senin branşın neydi canım.?[/QUOTE
canım ben aslında fizik öğret.mezunuyum ama kadrom sınıf öğret.liğinde..
kendim gidip geleyim desem acemiyim..yol uzun..bir erkek hoca var ben gibi eş durumundan geldi..yol parasını verelim nasılsa vereceğiz otobüslere o parayı. siz götürüp getirin dedim.. toplamda 5 kişiyiz adam bu durumda yol parası vermeyeceği gibi kar bile edecek..diğer öğret.konuşalım karar verelim dedik..en az 4 kişiyiz diğer öğretmen ne düşünürbilmiyoruz pazartesi karara varacağız..
ama dün helak oldum resmen yok böyle bişey...kafamçokkarıştı
kızlar merhaba
ansaseri allah kısa zamanda sizi kavuştursun inşallah..
kızlar bugün okula kendim imkanlarımla yani otobüs dolmuş deneyerek gideyim dedim sabah 2 saatte ulaştım ve okula geç kaldım nasıl?perişanım...
Herkese sevgiler...Selmacım herşey yoluna girer,bakıcıya çare buldun,yol durumuda çözülür en kısa zamanda inşallah,Elacığımın keyfi nasıl?
Ridacım yeni bebişin hayırlı olsun,çok sevindim...
Canan inşallah kavuşursunuz kısa zamanda birbirinize
Gülhancım senin sıkıntınıda çok iyi anlıyorum,inşallah herşey yoluna girer cnm
Herkese sevgiler...Selmacım herşey yoluna girer,bakıcıya çare buldun,yol durumuda çözülür en kısa zamanda inşallah,Elacığımın keyfi nasıl?
inşallah canım bende bunu öyle çok istiyorum ki.. haftada bi kere 10 dakika telefonda konuşma hakkımız var her cumartesi sabah 08:30 08:45 arası aradı bugün aramadı telefon çalana kadar kafayı yedim.. neden insanın aklına hep kötü şeyler geliyo kiaklın kalbinin bi yarısı orda çok zor dualarınıza bizide ekleyin kızlar minik meleğim için artık bitsin bu ayrılık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?