çiğdemcim kot pantolon gömlek ve kot yelek aldık ayakkabı yok şimdilik...
gizem, çiğdem, eda , selma, gülhan helinim, canan, ayperin, derya, yasemin, ebru, elif, gökçen, ışıl ve adını sayamadığım tüm dostlara ve mayıs annelerine selamlar sevgiler..
edacım hoşgeldin canım...nasılsın neşeli gördüm seni Allah daim etsin canım..minnoşunu da benim için öp canım..
selmacım ben de gizemle aynı fikirdeyim..gözünden sakındığın yavrunu, canını emanet edeceğin kişiyi iyi seçmen gerekli..gözün arkada kalmaktansa güvenilir birine teslim edip 10-20 fazla vermekten bişey olmaz..ailenin sağlık ve selameti için ihtiyaç sahibi birine vereceğin bir para yada altınlarının zekatına da sayabilirsin..önemli olan niyettir..
çiğdemcim emzik konusunda muhammedin hiç öyle bağımlılığı olmamıştı..sütten keserken de sorunlar yaşamadım Allahtan..işin zor valla...ama bir an karar ver ve bıraktır bence bir hafta da engeç unutur..burda 3 yaşındaki çocuk halen emziği düşürmüyor ağzından..konuşmuyormuş sanırım..doktorlar emzikten olabileceğini söylemişler..anne baba dede diyormuş ama hepsi o kadar..hiç konuşmuyormuş..hayırlısı olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?