Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Az önce bir zamanlar Çukurova izliyordum. Orda Züleyha Haminneye bal kaymak yiyecekmisin dedi. Benim çok yiyesim geldi ya kızlar. Simdi bu aşermek mi 😁 yarın olsada yesem

6+2 olcak nasip olursa minik fasulyem😂perşembe günü sizce kap atişi duyulurmu normlde ozeldeki doktor iki hafta sonra gel dedi ama bnm randevum vardi devlete onceden almistim baska rhtszligim icin gidince soyleyim bakalim inşallah duyabilirim bide tahlilleri soyleyim bakalim ne dicek 🌸💜ne diyosunz kizlar duyulurmu 6.haftada 😊
Benim son regl tarihinden sayınca bugün 6+1 ile ilk muayeneye gittim kese gözüktü 8mm henüz bebek yok 2 hafta sonra tekrar gelin, kalp atışını duymadan da kimseyle paylaşmamanızı öneririm dedi doktor 🥲24 şubata randevu verdi nasıl geçer o kadar gün bilmiyorum

Fena aşermişsin yarına kalırsa yiyemezsin şimdi yemelisin 😂😂
🤣🤣🤣 evde inek sütü var şimdi gidip onu pisiricem kaymak olana kadar beklicem ohooo 😆 benim bu üşenceçligimle ne yapayım. Keşke hazır olsa 😅

Ben yurt dışindayim burda saat 00:30 şimdi gidip kaymağı nerden bulucam

6+2 olcak nasip olursa minik fasulyem😂perşembe günü sizce kap atişi duyulurmu normlde ozeldeki doktor iki hafta sonra gel dedi ama bnm randevum vardi devlete onceden almistim baska rhtszligim icin gidince soyleyim bakalim inşallah duyabilirim bide tahlilleri soyleyim bakalim ne dicek 🌸💜ne diyosunz kizlar duyulurmu 6.haftada 😊
Benim son regl tarihinden sayınca bugün 6+1 ile ilk muayeneye gittim kese gözüktü 8mm henüz bebek yok 2 hafta sonra tekrar gelin, kalp atışını duymadan da kimseyle paylaşmamanızı öneririm dedi doktor 🥲24 şubata randevu verdi nasıl geçer o kadar gün bilmiyorum
Ben yurt dışindayim burda saat 00:30
aa hangi ülkedesiniz

aa hangi ülkedesiniz
Türkmenistan canım

Dışardaydım gelirken nöbetçi eczaneden erken gebelik testi aldım. İlla sabah mı yapmak lazım bunu

Kızlar mesajlarınızı 2 kere okuyorum bende 2 kere gönderiyorum galiba sitede problem var

Back