Canım arkadaşım ağlama,ne var ağlanacak:1no2:Ela ve sen iyisiniz,hastalığınız yok,lojmanda güvendesin,zaten akşama kadar sen bakıyosun güzeller güzeli gelinime,akşam 2-3 saat eşinin bakması ve gidince bakamıyacak olması tabiiki önemli ama sen onun da üstesinden gelirsin:lepi:Eşini 10 gün göremiyeceksin,ona dayanamıyorum dersen o başka tabii:asigim:sırnaşık şey
Biz burdayız cnm,manevi anlamda yalnız değilsin arkadaşımkaydirigubbakcemile5
canım çoook sağol....
şimdi gitti hatta ben yarın derken senağlama ela da arkasından gitmek istedi zannetti gezmeye gidiyoruz ya aynı türk filmi gibi olduk senağlamasenağlama
sana da geçmiş olsun canım
ben ne yapacağım kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum.....
kızlar merhabaa
moralim inanılmaz bozuk....eşim yine göreve gidiyor tam 10 gün
yalnız kalıcam kızımla tamamen yalnız burda da kimsem yok çıldırıcak gibi oluyorum düşündükçe bana dua edin....
selmacim askolsun bi neciyiz burda kendini yanliz hisstme cnm dunyalar guzeli bi kizin ve bir surude arkadasin var:lepi: cnm yani yanliz degilsin ,sayili gun cabuk gecer cnm .umarim hic anlamadan gecer bu ayrilik.canim arkadasim sonunda saglik olsunda uzuldugumuz seyler bu kucuk ayriliklar olsun optum
Aaaa arkadaşlar dün bi baktım oğluşumun dişi çıkmış tam alt çenede ortada..çok komik duruyordu..
çoook mutlu oldum..artık benim oğlumun da bir dişi oldu heeeey
Arkadaşlar dip köşe temizlik yaparken cereyanda kalmışım midemi üşütmüşüm dün hiç bir şey koyamadım ağzıma sadece haşlama patates ve süt içtim:1no2:Kus Allah kus akşama kadar mahvoldum.Bugün iyiydim neyseki,oğluşum ve annemle gezdik dışarıda hava çok güzeldi,dünkü kötü günün ardından bugün dışarıda hava almak ilaç gibi geldi,herşeyin başı sağlık arkadaşlar gerisi yalan aslındaa.s
edacim cok gecmis olsun aman dikkat cerayan cok tehlikeli ozellikler de bebekler icinneyseki iyisin simdi ne guzel burda bugun yine kar var bu kis bi bitmedi .ulasi optum dikkat edin kendinize
selam annişler ben bundan sonra pek görünnemiycm dünden itibarn geleceğimle ilgili bi karar aldm inş uygular biliyosunuz yada bilmiyosunuz ben biyoloji öğretmeniyim ama hala öğretmen olrak atanamadm bu 5 . girmem olacak ama hala umudumu kaybetmedim geçen sene puan aldm ama atanamadm bizim bölüm için en az bi 88 gerekiyo bu kadar yaklaşmışken ipin ucunu bırakmayayım diyorm 1 haftadr geceleri ders çalışmaya başladım nasıl olur ne kadar dayanırm bilmiyorm ama sonuna kadar çalışaşacğm bu sefer olack inş
neyse lafı şuraya getireyim üzgünüm ama bu kadınlar kulübü özelliklede mayıs anneleri ne takılıp kaldığımdan boş zamanlarımın çoğunu burda geçiriyorm belki artık çok sık girmycem ama bu kısa zaman diliminde hepinizi çok sevdim ay veda edergibi oldu aralarda girerim gene hepiniz kendinize iyi bakın bebişlerede tabi Allaha emanet olun
Musoncum Allah yardımcın olsun canım. İnşallah kazanırsın sınavı Allah zihin açıklığı versin.
Edacım geçmiş olsun canım
Ridacım oğlunun dişi hayırlı olsun canım darısı benim oğluşun başına hala çıkmadı bu meret diş iyimi..Peaa oğlan yaşına girecek ağzında diş yok dedeler gibi dolaşıyo ortada delikafadulden Allah kısmet ederse bu cumartesi bir doktora götürmek istiyorum onu.
Gökcencim Antalya bildiğim kadarıyla genelde hep ılık olur.. Ayrıca havalarda ısınıyo eminimki tam havasıdır şimdi..Bol bol dolaşabilirsin oğluşunla.
elifcim nerelerdesin nasıl oldun..Valla ben işte böyle kötü bi dönem geçiriyorum ama yinede halime şükrediyorum yaşadığım ve sağlıklı olduğum sürece eminimki Allah yardım eder diye düşünüyorum..
Arkadaşlar oğluma bakıcı arıyorum. ankara balgatta oturuyorum..aklınızda olsun tamam mı ??
selam annişler ben bundan sonra pek görünnemiycm dünden itibarn geleceğimle ilgili bi karar aldm inş uygular biliyosunuz yada bilmiyosunuz ben biyoloji öğretmeniyim ama hala öğretmen olrak atanamadm bu 5 . girmem olacak ama hala umudumu kaybetmedim geçen sene puan aldm ama atanamadm bizim bölüm için en az bi 88 gerekiyo bu kadar yaklaşmışken ipin ucunu bırakmayayım diyorm 1 haftadr geceleri ders çalışmaya başladım nasıl olur ne kadar dayanırm bilmiyorm ama sonuna kadar çalışaşacğm bu sefer olack inş
neyse lafı şuraya getireyim üzgünüm ama bu kadınlar kulübü özelliklede mayıs anneleri ne takılıp kaldığımdan boş zamanlarımın çoğunu burda geçiriyorm belki artık çok sık girmycem ama bu kısa zaman diliminde hepinizi çok sevdim ay veda edergibi oldu aralarda girerim gene hepiniz kendinize iyi bakın bebişlerede tabi Allaha emanet olun
sağol canım...
annemler kastamonu da ben mardin deyim gitmek gelmek elayla çok zor oluyor daha önceki görevinde gitmiştim zaten.hiç göze alamıyorum ankaraya kadar uçakla sonra otobüs yolculuğu beni ordan alsalar bu seferde dönüş sorun..
cuma erkek kardeşim geliyor ama pazar dönecek onun da işi çok ancak o kadarlık gelebilecek tek tesellim o oldu.. ama o gidince yine yalnızım...hakikaten içim sıkılıyor sabahtan beri ağladım durdum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?