benimkide aynı şeyi yapmış bugün.. sandalyeye tutunup kalkmış. ellerini bırakmış durmuş durmuş düşmüş kuzum...VE KIZLARRR......oglusum dun aksamdan beri desteksiz aykta duruyo,kendiside inanamiyo sanki cok tuhaf oluyo bakislari cok komikhihoyyyt
Cnm çok ama çok geçmiş olsun:1no2:İnşallah kötüye gitmeden atlatır kuzun:Saruboceq:
o küçük bedenler grip gibi ağır,bizi bile bezdiren hastalığa nasıl dayansın,evet cnm onların yerine biz hastalansak...Doktorumuza geçen hafta muayene sırasında ilk defa hastalandı Ulaş dedim,hastalık bebeklerde vücut direncini atrtırır,mikrop tabiiki vücuda girecek zaman zaman dedi,şaşırdım kaldım:1shok:
Kötü olursa fazla beklemeden antibiyotiğe hemen başla cnm,başka türlü iyileşmiyor bu grip illetiSağlıcakla kalın cnm
evet canım hiç hasta olmasalar daha tehlikeli... ama insan yinede kıyamıyor dimi kızlar.. antibiyotiğe başladık canım. doktor öksürük başlarsabaşlayın dedi de ondan bekliyorduk. dün başladık.. ama yinede kötü kuzum yaa... kıyılmıyor bu bebişlere.. allah nazarlardan kötülüklerden korusnu kuzularımızı
tarifinen bende aldım canım.t eşekkür ederim.. birde güzel kuru pasta tarifi arıyorummm bu ay kocişin doğum günü var..tavuk göğsü
1 kg süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 çay kaşığı kadar margarin
1 adet kakaolu busküvi
1 şekerli vanilin
yapılışı:süt ,vanilin ,şeker ve unu bir tenceye alın mikserle iyice karıştırın ocağa alın sürekli karıştırarak pişirin iyice ısınınca bu karışım içine 1 öay kaşığı kadar margarini katın karıştırmaya devam edin kaynayınca 1-2 dk daha karıştırarak ocakta tutun kıvamlı bir hal alınca ocaktan alın )kıvamı ne çok cıvık olmalı ne çok katı pudingden az kalın olsun)
daha önceden su ile ıslattığınız borcama bu karışmın yarısını dökün sonra kakaolu busküvileri üzerine dizin karışımn kalanınıda üzerine dökün oda sıcaklığında soğuduktan sonra buzdolabına koyun eğer isterseniz üzerine hindistan cevizi ceviz ile süsleyin afiyet olsun
Deryacim cok gecmis olsun canim.Butun anneler cocuklari hastayken ayni seyleri dusunuyor..Yeter ki iyi olsunlar...Benim babaannem,babam yemek yerken gozunu hic ondan ayirmaz sanki o da agzina lokma koymus gibi onunla bir cigner yutadi..Sonucta babam koskoca adam ne yapiyor bu kadin bebek gibi derdik.Babaannemde o doyunca benim karnim doyuyor,o hala benim kucuk oglum derdi...Insan ancak simdi anliyor bazi seyleri...
sağol canım.. umarım sende tezzamanda kuzularınakavuşursun inşallah. bu arada iyi olduğuna sevindim
amin inşallah canım. senin muhammedin nasıl iyi mi...deryacım geçmiş olsun canım..Rabbim acil şifalar versin.
kızlar bu arada herkese merhaba... tek tek sayamiciimmm kusura bakmayın.. pasta tarifi arıyorum.. pardon kuru pasta... görüşürüz.. gamyoncuiremsu