Gizemcim bende derin temizlik yapıyorum,camlar,perdeler,mutfak,dip köşe...Annem Ulaşa bakıyor,o olmasa hiç bişey yapamam .Gündüz kaloriferler yanmıyor lojmanlarda,o yüzden ulaşın odadan çıkmaması lazım,kendi başına da durmuyor,oyun istiyor hep.bugün akşamüstü parka gittik,arabasıyla gezdi,pek bi mutlu oldu kuzucuk:dance:
Bu arada sen Ardayla nasıl yatıyosun,sen uyurken uyanıp,edip düşmezmi:uhm:
Hastayken bende yatırayım dedim ama güvenemedim,yatak bazası epey yüksek
Günaydın arkadaşlar,
Ankarada hava şu an gece gibi ve kar yağıyor..Ve benim psikolojim gerçekten artık bozulmaya başladı..
Biliyorsunuz ev alma niyetimiz vardı ama benim kayınvalide yine yaptı yapacağını..Neymiş onun istediği yerden ev alınmalıymış, biz başta kiraya geliriz demişiz ev nerden çıkmış, oğlu o kadar borca giremezmiş, bizim evliliğimiz daha oturmamışmış ev nerden çıkmışmış, biz boşanırsak oğlu borç içinde kalırmış falanmış filanmış..Ya kafayı yemek üzereyim..Kadın utanmadan büyük damadına villa alsın diye baskı yapıyor küçük kızına toki evlerine girsin diye teşvik ediyor bize gelince OĞLU KREDİ ÇEKMESİNMİŞ BORCA GİRMESİNMİŞ..Yahu zaten yarısını benim ailem ödeyecek üstelik bende çalışacağım ama kadın resmen şeytan ya..Böyle bir ikiyüzlülük yok..Her şeye maydonoz..Bütün planlarımızın içine etti yine diliyle.. Yani insanlara beddua etmek istemiyorum ama yinede ettiriyorlar zorla..Biz kirada oturduğumuz sürece onlarında yüzü gülmesin başka bişey demiyorum artık.. Allah o kadını bildiği gibi yapsın.. Bide hacıyım hocayım diye geziyo ya ortalarda.. Yani gerçekten kıyamet hacıyla hocadan kopacak lafına inanmaya başladım.. Ve yine depresyona girmekten korkuyorum.. Dün akşam kadın benim kulağım duya duya arkamdan dedikodumu yapıyodu..Nasıl insanlar anlamış değilim ya.. Ben oğlunu mal sahibi yapmaya çalışıyorum kadın resmen biz evsiz kalalım diye savaş veriyor neymiş illede onun istediği yerden onun istediği ev alınacakmış.. Benim gidişatım hoş değilmiş psikolojim kötüymüş bu psikolojiyle evimiz olsa ne olurmuş.. Ya var ya insan boşuna katil olmuyo ben bunu anladım..En son artık çıldırtacaklar beni saç baş gircem birineklava: Manyak mıdır nedir ya?? Artık ben herşeylerine evet demiyorum diye adımı deliye çıkarmaya çalışıyo kadın.. Zaten doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar lafı boşuna değil..Yani bigün eşimle boşanırsamda bu kadının bik biklemesi yüzünden boşanırım kesin..Hiç susmuyo biz kapıdan girince başlıyo kadın " ay suratınız asık yinemi kavga ettiniz, ay sizin sorunlarınız var çocuğum doktora gidin"" bik bik .. Yani bir insana kırk gün deli dersen tabi deli olur -tatlicadiarzu-
günaydın kızlar ya şu temizlikten bahsetmeyin:))))) ben bi iş yapamıyorum evi dip köşe temizlemekten geçtim görünen yerleri bile temizleyemiyorum acaba benmi uyuşuğum....bazen hava güzel olunca annemi çağırıyorum bikaç odanın camını silebiliyorum sadece bide evimiz sobalı olduğu içinhavalarda yağmurlu kömür kovasıda salonda kapının arkasında halılar artık siyah oldu şimdi kara kara yazı düşünüyorum 2 çocukla nasıl temizik yapıcam diye adamlarda pek hoşlanıyo ya Allah yardımcım olsun ne diyeyyim çocukların canı sağolsun:)))))))) hepinizi öpüyorum..gizemcim yemek konusunda sana katılıyoum bi komşumuz vardı çocuk alışmış gece kalkıp kek istiyomuş yemeyince durmuyomuş bana sakın gece kalkınca bişey verme diyodu ben zaten emmediği için uyandğında aptamil veriyorum..
ebru merhaba.. senin şu çektiğin çile ... nedir kadının zoru anladamı gitti. umarım yavrun iyidir bunca kargaşanın içinde
rida sanada merhaba
benimminikelam, murgiz, ulaseda, gökçen, saadet, marem, mercan, herkese merhaba
cuma günü gecek kızım ateşlendi birden sabaha kadar uyuyamadı yavrum. inildeye inildeye ateşi 39 du yavrumun.gece 1, 30 da birde öksürük başladı öksürürken kustu falan. sabahta kustu. gece düşürmeye çalışlık işte 38,5 a kadar düştü sabah yine çıktı. gözünü açamıyordu kuzum. hemen acile gittik çünkü şuruplar falan düşürmedi. evde fitil de yoktu daha önce hiç kullanmadığımız için.. orda başka bir ateş dürücü verdiler. sonuç hasta olacak salgın var dedi. muhtemelen öksürüğe çevirir dedi. sadece ateş düşürücü kullandık ertesi gün. dünfalan çok iyiydi maşallah. sabah gıcıkladı sanırım yine öksürürken kustu falan şimdi iyiymiş ama .. gece yatarken buhar vercez. birde geçmezse yazdığı antibiyotike başlayacağız.. hayırlısıbakalım..
onların hasta olacağına biz hasta olsak daha iyi...
gizemcim nasılsın, arda nasıl..herşey yolundadır umuyorum..
yahu benim kk ya girmem oda arkadaşımı neden bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum..herkesin interneti var ve herkes giriyor..şarkı türkü program indiriyor, nette neler yapılabiliyorsa herkes herşeyi yapıyor, sinema izleyen bile var ama arkadaşın gözü hep benim üzerimde..o rahatsız oldukça ben daha çok kendimi kasıyorum..bi gün patlayacağım ama zamanını bekliyorum..b
u nedenle yazılanları çok zor okuyorum, yazacaklarımı da yazamıyorum..burası çok kalabalık oluyor, giren çıkan çok..kapının hemen yanındayım ve giren ilk benimle karşılaşıyor..göz önündeyim..
iş yerinde çok mutlu değilim arkadaşlarımın yanına iniyorum bazen..
hafta sonu da davetim var..tüm bayan iş arkadaşlarım ev görmeye gelecekler..senden fikir almak isterim yapacaklarım konusunda..
bu arada gizemcim, boşver biraz tembellikten bişey olmaz..izin bitince nasılsa fazlasıyla yorulacaksın..bu günlerin tadını çıkarmaya bak..havalar ısınınca her şey daha güzel olacak..parklar, alışveriş merkezleri, yürüyüşler..deniz...ohhh...yumurcaklarla kimbilir ne kadar zevkli olucak..
gizem canım nasılsın arkadaşım tarifini aldım mutlaka denicem anıl bayılır böyle şeylere arda nasıl umarım iyidir benim ardamda iyi allaha şükür pek sık girmiyorum bu aralar misafirim çok geliyor boş kalamıyorum fazla görüşürüzŞeniztavuk göğsü
1 kg süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 çay kaşığı kadar margarin
1 adet kakaolu busküvi
1 şekerli vanilin
yapılışı:süt ,vanilin ,şeker ve unu bir tenceye alın mikserle iyice karıştırın ocağa alın sürekli karıştırarak pişirin iyice ısınınca bu karışım içine 1 öay kaşığı kadar margarini katın karıştırmaya devam edin kaynayınca 1-2 dk daha karıştırarak ocakta tutun kıvamlı bir hal alınca ocaktan alın )kıvamı ne çok cıvık olmalı ne çok katı pudingden az kalın olsun)
daha önceden su ile ıslattığınız borcama bu karışmın yarısını dökün sonra kakaolu busküvileri üzerine dizin karışımn kalanınıda üzerine dökün oda sıcaklığında soğuduktan sonra buzdolabına koyun eğer isterseniz üzerine hindistan cevizi ceviz ile süsleyin afiyet olsun
ebru merhaba.. senin şu çektiğin çile ... nedir kadının zoru anladamı gitti. umarım yavrun iyidir bunca kargaşanın içinde
rida sanada merhaba
benimminikelam, murgiz, ulaseda, gökçen, saadet, marem, mercan, herkese merhaba
cuma günü gecek kızım ateşlendi birden sabaha kadar uyuyamadı yavrum. inildeye inildeye ateşi 39 du yavrumun.gece 1, 30 da birde öksürük başladı öksürürken kustu falan. sabahta kustu. gece düşürmeye çalışlık işte 38,5 a kadar düştü sabah yine çıktı. gözünü açamıyordu kuzum. hemen acile gittik çünkü şuruplar falan düşürmedi. evde fitil de yoktu daha önce hiç kullanmadığımız için.. orda başka bir ateş dürücü verdiler. sonuç hasta olacak salgın var dedi. muhtemelen öksürüğe çevirir dedi. sadece ateş düşürücü kullandık ertesi gün. dünfalan çok iyiydi maşallah. sabah gıcıkladı sanırım yine öksürürken kustu falan şimdi iyiymiş ama .. gece yatarken buhar vercez. birde geçmezse yazdığı antibiyotike başlayacağız.. hayırlısıbakalım..
onların hasta olacağına biz hasta olsak daha iyi...
kolay gelsin canım zor iş temizlik bide ben hiçççççççç sevmem aslına şimdiye kadar hiç büyük temizlik yapmadım diyebilirim canım annecim genşkızkende yaptırmazdı bırakın büyük işi temizliği yatağımı bile toplamazdımm ahhhh anacım ahhhhhhhhhhh
evlendikten sonrada hep yaptırıyom aslında evde oturuncaya kadar düzenli oalrak geliyodu temzilikçi ama evdeyim ya tembellik yapıyom zor geliyo işle güçle uğraşmak
haklısın gündüz kalaorifer sönüyosa odadan çıkması yasak olur jkuzucuğa
ama ben askeri lojmanlarda 24 saat kalorifer yanar diye biliyodum demek yanlış biliyomuşumkafamçokkarıştı
eda ben daha ardayı çıkarmadım burası soğuk hala ama 1 ay içinde artık epeyce ısınır o zaman hergün indiririm aşağı sitede zaten yeterli yeşil alan vede park var oynasın kuşum
eda aslında dediğin gibi ardanın aşağı düşme riski var ama arda uykusunda çok dönmez bide uyansa mutlaka ses çıkarır benimde uykum çok hafif o yatağında dönse uyanırım
ama tabiki dediğin risk var benimde bazam yüksek:bbo:zaten artık yatırmıyom yaaaa hemen alıştı kereta yakında babasını yatakten atcakkaydirigubbakcemile3
slm kizlar ebrucum allahim sabrini daim etsin baska bisey diyemicem,rida sana da sabir versin allah cunku yerinde olsam coktan patlamistim
deryadeniss cok gecmis olsun bebisine umarim iyice hastalanmadan atlatir kuzu.selmacim uygarda sabaha kadar emiyo napcam bilmiyorum boyle olunca bende uyudugum uykudan bisey anlamiyorum. VE KIZLARRR......oglusum dun aksamdan beri desteksiz aykta duruyo,kendiside inanamiyo sanki cok tuhaf oluyo bakislari cok komikhihoyyyt
slm kizlar ebrucum allahim sabrini daim etsin baska bisey diyemicem,rida sana da sabir versin allah cunku yerinde olsam coktan patlamistim
deryadeniss cok gecmis olsun bebisine umarim iyice hastalanmadan atlatir kuzu.selmacim uygarda sabaha kadar emiyo napcam bilmiyorum boyle olunca bende uyudugum uykudan bisey anlamiyorum. VE KIZLARRR......oglusum dun aksamdan beri desteksiz aykta duruyo,kendiside inanamiyo sanki cok tuhaf oluyo bakislari cok komikhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?