selam kızlar hemen kısacık bi göz gezdirmeden sonra bikaç bişey yazayım siteye 2 gün girmeyince sanki aylardır girmemiş gibi oluyorum... gizemcim hoşgeldin canım tam hatırlayamıyorum ama bi akraban hastaymış geçmiş olsun alperenin ishalle kusması düzeldide burun akıntısı ve hafif öksürüğü var yalnız çok fenalaştı bi yerde durmuyo nerde tehlike orda alperen istiyoki 24 saat yanında oturayım lavaboya zor gidiyorum valla deryacım buralardayımda vakit bulup bakamıyorum çocuklar geç uyuyolar bide eşim fırsat vermiyo...ridacım muhammette alperen gibi yaramazlar... inan muharremde böyleydi 4 yaşında hala çok fena.:))) ben yandım galiba:) diğer kızlar sizinde bebeklerinize geçmiş olsun ebrucum büyüklerle oturmak zor allah sanada sabır versin canım... bide şu uyku tulumundan bahsedeyim kızlar bende giydiriyorum sabaha karşı soba sönüyo soğuk oluyo eli ayağı buz gibi oluyo biraz faydası oluyo bence zaten üstü sabaha kadar açık kalktığımda örtüyorum
sağol gülhanım hoşbulduk geçmiş olsun dilleklerin içinde sağol
alperenede geçmiş olsun canım ya bi iyileşemedi yavrucak inş bu son hastalığı olur