• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlae kan testlerini yaptiran varmi doktorunuz kan testlerini kalp atişini duyduktan sonrami istedi hangi testleri istedi özeldeki doktorum 2hafta sonra kalp atisi ve kan tahlilleri istiycm dedi ama ben devlette yaptrmk istyrm özeldeki tahlil fiyatlari malum ateş pahasi 🌸
özelde doktorun istediği testleri aile hekimine götür orda yapıyorlar hiç gerek yok özelde yaptırmaya

Merhaba sat 25 Aralık
20 ocakta 330 betahcg (tesadüfen acilde öğrendim )
22 ocakta 777 betahcg çıktı
Daha da gerek yok dedi bu değerden tam 1 hafta sonra salı günü doktorum bakmaya gel dedi kadın doğuma kese için
28 ocakta keseyi gördüm .
6 şubatta Allah izin verirse kalp atışı duymaya gideceğiz eğer yeterince büyümüşse tabi

Yani kese için gittiğim gün 6000 i geçmişti betahcg 2 kat yaparsak en az
Senin nasıl durum baştan beri nasıl öğrendin değerlerin kaçtı 😊😊
1496 betahcg kaç haftalık oluyor

ben aile hekimliğinine yaptırdım daha kolay diye ama devlette de muayene yapıp yazarlar herhalde kalp atışından sonra oluyor genelde
Merhaba hamilemisin. Tabloya ekleyeyim mi?

Burayı görünce duygulandım 🥹🥹geçen senenin ekim annesiyim çok şükür şimdi oğlum yanımda 🤲🏻4 kayıp sonrası kavuştum Allaha şükürler olsun… hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum eğer sorularınız olursa herzaman yazabilirsiniz 🌸🌸
Merhaba bende iki kahıp sonrası tekrar hamileyim. Bir hafta kahverengi kanamam oldu. Şimdi düzeldi iğneler sayesinde. Siz kayıplarınızı neden yaşamıştınız ?

Merhaba bende iki kahıp sonrası tekrar hamileyim. Bir hafta kahverengi kanamam oldu. Şimdi düzeldi iğneler sayesinde. Siz kayıplarınızı neden yaşamıştınız ?
Bir kayıbım kalp atımı durması ile 12 hafta içinde oldu kan pıhtılaşması olduğu belirlendi pıhtılaşma testi yaptırmıştım iki tanesi dış gebelikti bir diğer kaybım da iğne ve coraspin kullanmıştım ama enfeksiyon ilerledi idrar yolumdaki crp yükseldi ve kese açıldı su bitti 5 aylıkken kaybettim onuda suni ile doğurdum ancak ciğerleri gelişmemişti tabiki yaşayamadı. Benim de beş aylık kaybımda yedinci hafta kanamam olmuştu progestan ile düzeldi şimdiki oğlum da da 7 hafta civarı kahve lekeler gelmişti doktor endol fitil verdi iki gün içinde geçti

Evet gördüm çok şükür. Evett iyiki gitmiştim bu gün. İlk önce karından bakıldı bebek var yolunda ama yinede alttan bakalım dedi. Ve kanama alanı var dedi. Kanaman mi var dedi. Hayir deyince rahimde görünüyor dedi. Hemen gerkli şeyleri yazdırdım.
Canım benim de dün bakıldı karından kalp atışını ve keseyi gördük kese 15 mm kanama alanı 10 mm yerleşme kanaması dedi hiçbir ilaç vermedi daha sonra aile hekimliğindeki benimle ilgilenen ebeye bilgi verdim bazen olabiliyor böyle dedi benim de senin gibi aktif bir kanamam yok çok şükür şuan dua edelim bu alanlar küçülüp kaybolsun bebeklerimiz sağlıkla büyüsün 🥰 içini ferah tut (bu arada dünyanın en güzel manzarası o atan kalp görüntüsü değil mi 🥹🥹)

Benim son adetim 25 Aralık
20 ocak öğrendim 330 tahmini adetime 5 gün kala
22 ocak tekrar beta 777 daha gerek yok dedi doktor

Tahmini adetimin 3.günü
28 ocak kadın doğum kese göründü tam 5 haftalık idi tam
Dün 6 şubatta bebek ve kalp atışı izlendi 😊😊 6 hafta 2 gün gözüktü

Benim yumurtlama erken olmuş galiba biraz
Aa ne güzel duymuşsunuz kalp atışını😌 nasıl hissettiniz karından mı baktılar
Benim de yarın randevum, hem kese hem kalp atışı için aşırı heyecanlıyım

Kizlae kan testlerini yaptiran varmi doktorunuz kan testlerini kalp atişini duyduktan sonrami istedi hangi testleri istedi özeldeki doktorum 2hafta sonra kalp atisi ve kan tahlilleri istiycm dedi ama ben devlette yaptrmk istyrm özeldeki tahlil fiyatlari malum ateş pahasi 🌸
Ben yaptırdım canım dün keseyi gördükten sonra kan ve idrar testi yaptırdım devlete gidiyorum sonuçlarında akşama e nabıza düşmüştü

Ya benim aklıma çok takılıyor acaba yanlış mı duydum 19 mm dedi bana keseye. Çokmu büyük haftama göre
Canım benim de 5w6d de 15 mm dedi keseye sorduğumda doktora bir problem yok dendi her bebek her kese her hamilelik her beta hcg farklı sanırım bunun bir standartı yok galiba 😄

Canım benim de dün bakıldı karından kalp atışını ve keseyi gördük kese 15 mm kanama alanı 10 mm yerleşme kanaması dedi hiçbir ilaç vermedi daha sonra aile hekimliğindeki benimle ilgilenen ebeye bilgi verdim bazen olabiliyor böyle dedi benim de senin gibi aktif bir kanamam yok çok şükür şuan dua edelim bu alanlar küçülüp kaybolsun bebeklerimiz sağlıkla büyüsün 🥰 içini ferah tut (bu arada dünyanın en güzel manzarası o atan kalp görüntüsü değil mi 🥹🥹)
Eveettt 😌 çok şükür kanama alanı için tedavi gerekli diyorlar sende alsamiydin acaba. İnşallah küçülüp kaybolup gidecek. Sen kaç haftalikta gördün

Back