Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edacım sağol canım vermeye başladım sonra yine bıraktım hiç azimli deilim ben
Ulasedacım,
Bizim kirada oturduğumuz bir evimiz var zaten ama ben işe başladım ve çocuğu bakıcıya bırakmak istemedik o yüzden kayınvalidem baksın diye onlara taşındık çünkü evleri uzak hergün getirilip götürülecek gibi değil. Bize bir oda verdiler ama burnumuzdan getiriyorlar. Dün kayınvalide bana "eve gelincede bi işe yardım etmiyosunuz" dedi. Eşimde "ebru yardım etsin" diyo..Açtım ağzımı yumdum gözümü "benim canım yokmu bende çalışıp geliyorum ben insan değilmiyim" dedim..Sonrada kadına "siz bize özel akşam yemek falan yapmayın biz ne bulursak onu yeriz" dedim..Zaten doğru dürüst bişey yiyemiyoruz..Çünkü kayınpeder şeker hastası ve adam günde 5 kere falan aşırı derecede yemek yiyor bize bişey kalmıyor. Kadında istiyorki ben akşam yemek yapayım o kocasına yemek yapmaktan kurtulsun.
Annem bana katı meyve sıkacağı hediye etti ben açmak istemedim onların evinde bu seferde açılsın kullanılsın diye ısrar ettiler. Tamam dedim şimdide katı meyve sıkacağı temizlenmiyor akşama kadar içinde meyve artıkları kalıyor diye bana söyleniyorlar. Sanki akşama kadar ben kullanıyorum. En son kaldırıp kutusuna koyacağım artık. Çok sinirim bozuldu.
Ebrucum sizin iş inada binmiş ve kayınvaliden ve kayınpederin 'bize mecburlar,ne desek yeridir' diyorlar ve çekinmeden de hareketleriyle gösteriyorlar,işin zor arkadaşım.Ya bu deveyi güdeceksin ya o diyardan gideceksin,sinirlerini de yıpratma cnm,eşin de pek bişey demiyor anne ve babasına,oğlun için sabredeceksin cnm tabii herşeyi de alttan alma,kavga da etme,bu sefer çok yüz göz olursun,karşılıklı inatlaşmalar başlar,huzurun büsbütün kaçar cnm
Deryacim canim benim,pek keyfim olmadigindan girip kimsenin canini sikmak istemedim.Ama unutulmadimi goremek guzel..Bu hafta cok yogunum.Annem cuma gunu kizlarla bir turkiyeye donuyor.Valizler hazirlaniyor..Cocuklar icin hergun alisverise yolluyorum milleti,ellerine listeleri tutusturup..Herseylerini burdan yolladigim icin.Ve ne zaman donecekleri belli olmadigi icin...B uhaftadan sonra ev suyu cekilmis degiremene donecek senağlama senağlama
günaydın herkese...
eda cım maalesef ikizimde gittikalmasını çok istiyordum ama o da kpss ye hazırlanıyor işi gücü var napsın..
ela hep beton yerin üstünde ben alıyorum o gidiyor yine betona.kapıyı açıp dışarıları da gezinmek istiyor hanfendi kapı dibinde bekliyor kocaman oda dar geldi..
birde 2 gündür ishal kızım ya sabahları normal kaka yapıyor gün içinde ishal 2 ya da 3 kere yapıyor üşütüyor mudur nedendir??