canım çok mutlu oldum cevabına canım ben sadece mesaj attım çağrı vermedim iyiki geri dönmemişin benim numaram 505 öğretmen hattı bidaha bakim numarana atarım bi daha mesaj ama artık eve gidince canım çok şükür annemler ben arda hepimiz iyiyiz çok şükür pazartesi dönüyos evimize az kaldı günlerimizsenağlama çok özlüyoruz gurbet çok zor CANIM GERÇEKTEN ÇOK ŞANSLISIN MAAŞAALAH ALLAH DAİM ETTİRSİN,CANIM BİZDE ÖYLEDİR YANİ MEMLEKTTE BABALARA ÖZELLİKLE CEVAP VERİLMEZ ÇOK SAYGI DUYULUR HATALIDA OLSALAR UYARILMAZ FALAN ZATEN SENİN GELİN OLARAK CEVAP VERMENDE PEK HOŞ KARŞILANMAZ eşin o yüzden çok üzülmüştür bencede biraz daha sabırlı ol bişiy deme zaten senin demenle ne değişecek nede senin lafınıda dinler sadece seni ayıplarlara aman gelin laf söylüyo falan diye canım sana tavsiyem çok fazla eşinle bu konuyu konuşmadan eşine ailesini istemiyorum mesajı vermeden mesafe koy sonuçta siz bir ailesiniz sizin özel meselelrinize banyonuza vs karışma gibi bir hakları yok bu gibi meselelerde tavrını belli et konuşarak karşı çıkarak değil ama erkekler ndense karşı çıkılnca inatına yapmıyorlar ahhhhh bu erkekleri anlamak zorlülülülülülügünaydın arkadaşlar..
gizemcim nasılsın, Arda nasıl, annenler nasıllar..ellerinden öperim.. sana özelden mesaj yazdım uzun uzun ama zaman aşımına uğradı sayfa bir de siteye başka bir proxy üzerinden bağlanıyorum geriye dönemedim..öncelikle çok teşekkür ederim, unutulmamak ve hatırlanmak çok güzel bir duygu...gönderdiğin mesajı alamadığımı belirtmek isterim..ama iki çağrı ve 506 & 544 lü iki numara vardı telefonumda tabi emin olamadığım için dönüş yapamadım..numaram biraz farklı olduğu için bilmediğim numaralara bakmaya çekiniyorum..
annenlerin yanında olman çok güzel..Allah anne ve babalarımızın canları sağ etsin..biliyorsun ben annemle aynı binadayım ve onlarsız bir gün bile geçirmiyorum..tabi bazen memlekete gidiyorlar orda da ev var..yazları orda kışları burdalar..memlekete gidince çok arıyorum yerlerini..nasıl özlüyorum bir bilseniz...her evlat gibi ben de çok düşkünüm aileme..evlendim yine de ayrılmadım..daire değiştirdim sadece :))
Allah hayırlı ömürler nasip etsin ailelerimize..
Teşekkürler iyi dileklerin için evime taşındım..ama sanki hala bizim değilmiş gibi hissediyorum..henüz alışamadım..daireler aynı olduğu için pek bi değişik gelmedi nedense..zamanla alışırım herhalde..Allaha şükürler olsun diyorum ve ev almayı arzu eden herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun..eve taşınma sırasında yaşadığım stresten bahsetmiştim..şimdi senin yaptığın gibi gülerek anıyorum o günleri..evet aynen öyle canım) kayınpeder tam bir yurdum insanı..öyle komiklikleri var ki anlat anlat bitmez..gülüyoruz hallerine,tabi o hiçbirşeyin farkında değil..o kadar doğal davranıyor ki..ama doğallık da bi yere kadar değil mi canım...
Annem hep der, eşinle evlenince ailesiyle de evleniyorsun..bunu şunun için söylüyor..eşini ailesiyle kabul ettin ve onlarla birlikte yaşamak zorundasın..diyor..haklı ama benim çok garip karşıladığım onların normal gördükleri bir sürü şey var..Eşim, benim için sabret diyor..sonuçta babası ne kadar hatalı olsa da asla babasının karşısına geçip uyardığını görmedim..saygısından lafının üstüne laf koymuyor..hatalı olduğunu bile bile...ve aynısını benden de bekliyor..ben de doğrucu davutum tabi..dayanamıyorum..bir iki üçten sonra cevap veriyorum..eşim buna çok bozuluyor..
ama dün ona söz verdim..karşılık vermeyeceğim, susmayı öğreticem kalbime dedim..çünkü çok üzüldüğünü öyle bir dille ifade etti ki..dayanamadım..
her neyse işte böyle arkadaşım çenem düştü yine...uzun zamandır görüşemeyince biriktirmişim meğer...
idare edin bu günlerde beni..
neyseee canım öpüyorum artık allahın izniyle diyarnbakırdan devam ederiza.s.