• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1000143499.jpg
Dün yaptığım erken gebelik testi idi belirgindi çizgi. Bu sabah kaset testte çok silik çıktı. Sat 9 aralık sanırım geç döllenme hem de baya bi geç 🤷🏼‍♀️

Kan versen cikar kuzum aslinda ne zamn kan vermeyi dusunuyorsun💜
Çarşambaya randevu almıştım zaten onu bekliyorum. Benim ki biraz beklenmedik bi gebelik o yüzden aşırı bi heyecanım yok 3. Olacak eğer nasipse. Allah hayırlısını versin 🤲🏻

Kızlar selaamm 🌸 Yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum ama emin olamadığım için bi türlü yazamadım. En son dayanamadım bende hamileyim galibaaa. Beta salı günü 243 çıktı sağlık ocağı gerek yok bir daha falan dedi ama pazartesi bir daha kan vereceğim. Biraz erken olduğu için doktora da haftaya gideyim diyorumm. Hepimize hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah

Kızlar selaamm 🌸 Yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum ama emin olamadığım için bi türlü yazamadım. En son dayanamadım bende hamileyim galibaaa. Beta salı günü 243 çıktı sağlık ocağı gerek yok bir daha falan dedi ama pazartesi bir daha kan vereceğim. Biraz erken olduğu için doktora da haftaya gideyim diyorumm. Hepimize hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Hayirli olsun canim💕

Ayy hadi hayirli haberlerle gel bnde gidicem 2 saat sonra 😊bu arada degerim 3293 çikmiş
Bi maşallah alirim kizlar🧿💙💕
Kizlar ultrasona girdim. Bebek oluşmuş kalbi atıyor. Sat'a göre 6+1 ultrasona göre 6+3 dedi. Genel olarak iyi haftasiyla uyumlu dedi. Ama kanama alanı varmış kesenin yanında onuda evde serum iğne yazdı evde alırsın dedi

Eklentiler

• 20250207_104620.jpg
    20250207_104620.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 11
Amin canim benim ilk oldugu icin baya heyecan var bende 💜💙
Normal tabi ki ilkin heyecanı başka oluyor bilirim. 2.de planlı oldu hatta 6ay denedim sora oldu o da heyecanlı idi. Artık düsünmüyorduk malum süpriz oldu. Ben hala şoktayım galiba. Rabbim ne verirse güzel verir nasip ettiyse başımız üstüne 🥰

Kizlar ultrasona girdim. Bebek oluşmuş kalbi atıyor. Sat'a göre 6+1 ultrasona göre 6+3 dedi. Genel olarak iyi haftasiyla uyumlu dedi. Ama kanama alanı varmış kesenin yanında onuda evde serum iğne yazdı evde alırsın dedi
Ay maşallah bende kontrole gidersem 6+3 oluyorum inşallah sizin gibi görürüm 🧿 dinletti mi peki🫶🏻 daha önce boş gebelik yaşadığım için çok korkuyorum 😕 peki kanama sizde oluyor mu lekelenme mi var 🌺

Kızlar günaydın duramadım sabah gittim kan verdim 2 saate çıkacak 1 gün daha dayanamadım 🤩

Ay maşallah bende kontrole gidersem 6+3 oluyorum inşallah sizin gibi görürüm 🧿 dinletti mi peki🫶🏻 daha önce boş gebelik yaşadığım için çok korkuyorum 😕 peki kanama sizde oluyor mu lekelenme mi var 🌺
Dinletmedi ama atıyor diye gösterdi. Haftasiyla uyumlu iyi gidiyor dedi. Hayır bende hiç bir kanama lekelenme vs yok. Dr dedi kanamanmi var dedi hayir deyince kanama alani görünüyor dedi. Ama benim önceki bebeğimde de kanama alanı vardı. Hastanede yattım duphaston ilaç içtim geçmişti. Bunda da duphaston yazdi şuan aldım içtim ilkini. Hastanede yatamam küçük bebeğim var benim o yuzden evde alabilirsin dedi. Ay inşallah düşmez bende defalarca kayıp yaşadım.
Bence görürsün geç döllenme değilse.

Back