sen ne güzel anlaşmışsın maşallah casser cim ben niyeyse pek anlaşamadım aslında elayı çok seviyolar çok gezdirdiler felan filan.. ama çok karıştılar herşeysine benim alıştırdığım tüm usüllere bişey dediler e haliyle kızdım bende
(içimden... düşse bu niye düştü yemese bu niye yemedi ağlasa bu niye ağlıyo ay bayılacağım geldi....
bana karşı bişeyleri yok ne yalan hediyeler almışlar aldılar da burda yine..ama ben güvenip bırakamadım bile..
ben pimpiriğim herhall..
isil cim ela da ne zamandır emekliyor galiba orada yanlış ifade etmişim emekliyor heryere yetişiyor çok hareketli..ama tutunup kalkamıyor dizlerinin üstüne kalkabiliyor ayağa kalkamıyor daha.. en küçük mayıs bebeği benim kızım bakalım belki bidahaki ay kalkar bizimki de..
ya yemez oldu yine 4 dişimiz var 5.mi geliyor ne...
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bana karşı bişeyleri yok ne yalan hediyeler almışlar aldılar da burda yine..ama ben güvenip bırakamadım bile..
ben pimpiriğim herhall..
isil cim ela da ne zamandır emekliyor galiba orada yanlış ifade etmişim emekliyor heryere yetişiyor çok hareketli..ama tutunup kalkamıyor dizlerinin üstüne kalkabiliyor ayağa kalkamıyor daha.. en küçük mayıs bebeği benim kızım bakalım belki bidahaki ay kalkar bizimki de..
ya yemez oldu yine 4 dişimiz var 5.mi geliyor ne...