- 28 Eylül 2024
- 901
- 316
- 18
- 25
Ay valla ilk gebelik olunca herşeyi buraya yazıyoruz napim şu akıntı ve yerleşme ağrısı hala devam ediyorGayet tabicansin iyi ozmn kafamda kurma modumu kapatym
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay valla ilk gebelik olunca herşeyi buraya yazıyoruz napim şu akıntı ve yerleşme ağrısı hala devam ediyorGayet tabicansin iyi ozmn kafamda kurma modumu kapatym
Bendede ayniiAy valla ilk gebelik olunca herşeyi buraya yazıyoruz napim şu akıntı ve yerleşme ağrısı hala devam ediyor
Evet bence seninki solda rahim ters ben buna yoruyorum bu kadar ağrımasi normal gelmiyor bende hep bir sızı varAyy al benden de okadar aksam bir sanci girdi kasigima adet sancisi gibi ozellikle sol agriyo kesin solda bebiş
Yarin doktora sorayim doktor ne dicek bakimEvet bence seninki solda rahim ters ben buna yoruyorum bu kadar ağrımasi normal gelmiyor bende hep bir sızı var
Benim doktorum bana kese ölçüsü bile vermedi sorduğumda ne yapıcan deyip kızdı haha git gez toz kurgu kaygı yapıp bişe de araştırma dedi. Bi de beta ve kese yi satlara göre kıyaslamak yanlış aslında herkesin yumurtlama ve döllenme süreci farklı oluyo. Stres yapma sen deTebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah. Baktım usg fotosuna ama kese ölçüsü yazılmamış. Benden günü önce bir arkadaşın 7 mm çıkmış yukarılarda gördüm. İki olduğu için küçüktür diyip bu vesveseyi sonlandırayım ne levellar atlattık değil mi burası en güzeli
Ay bir sor ya burayada yazarsın canımYarin doktora sorayim doktor ne dicek bakim
Yazarim canimAy bir sor ya burayada yazarsın canım
canım haberleşelim yazarım zaten pazartesi günü beta sonucu çıkınca cumartesi ve pazartesi vercem hayırlı olsun hepimizinHadi yaa nasıl denk gelmiş birlikte takipte kalalım inşallah ben pazartesi yeniden test yapacağım sende salı yap bakalım yeniden
Ay dr kağıda girmemiş olaydı hiç aklıma gelmeyecekti tüp bebek yaptırdık ikiz oldu diye sevinecektim sadeceBenim doktorum bana kese ölçüsü bile vermedi sorduğumda ne yapıcan deyip kızdı haha git gez toz kurgu kaygı yapıp bişe de araştırma dedi. Bi de beta ve kese yi satlara göre kıyaslamak yanlış aslında herkesin yumurtlama ve döllenme süreci farklı oluyo. Stres yapma sen de
Yani doğru söylemiş kötü bir durum varsa doktorlar söyler zaten bende yumurtlama takibinde doktoruma soru soramiyordumBenim doktorum bana kese ölçüsü bile vermedi sorduğumda ne yapıcan deyip kızdı haha git gez toz kurgu kaygı yapıp bişe de araştırma dedi. Bi de beta ve kese yi satlara göre kıyaslamak yanlış aslında herkesin yumurtlama ve döllenme süreci farklı oluyo. Stres yapma sen de
02.02 :56Senin ilk betan kaç canım inşallah seninkide güzel artar
Tüp bebekte ikiz olursa genelde çift yumurta olduğu için 2 ayrı kese olabiliyor, doktorunuz tek kese görmüşse tektir. Tabi belli de olmaz tutunma süreci sonradan gelişmişse sürpriz de çıkabilir bi sonraki randevunuzda hayırlısı olsunAy dr kağıda girmemiş olaydı hiç aklıma gelmeyecekti tüp bebek yaptırdık ikiz oldu diye sevinecektim sadece
Çok güzel artmış maşallah02.02 :56
04.02 :228
Çok üzüldüm Geçtiğimiz aylarda çok fazla test yapmışsınızda o dikkatimi çekti. Bende adetim gecikince test yapardım genelde keseyi gördünüz mü gerçi çok erkenİlk gebeliğim değil ilkini kaybettim
Doğum sonrası düzen zor oturuyor 26 27 günde bir filan olurum
Kese ikiydiTüp bebekte ikiz olursa genelde çift yumurta olduğu için 2 ayrı kese olabiliyor, doktorunuz tek kese görmüşse tektir. Tabi belli de olmaz tutunma süreci sonradan gelişmişse sürpriz de çıkabilir bi sonraki randevunuzda hayırlısı olsun
Ayyy maşallahhh çok sevindim sağlıkla inşallahhKese ikiydi
Benimde ayni sol agriyoBu ağrılar uyutmuyor beni sol kasık sol bacağıma kadar vuruyor ağrısı mahvoldum