Merhaba arkadaşlar
Ridacım gelmişsin nihayet :)
Benim oğlanda da henüz diş yok ya herkes dalga geçiyo dişsiz dişsiz diye..bende dalga geçenlerin ağzını burnunu kırmak istiyorum ki oğluma arkadaş olsunlar dişsiz dişsiz..klava::jeyyar: Bu arada oğlum park yatakta yattığından yatağın kenarını tutup kalkmak gibi bir marifet sergileyemiyor..
Yalnız dün gece ilk defa yan döndü sonra yüz üstü falan uyudu..ama rahat edememiş olacak ki gece çok uyandı.. Sürekli kolları açık uyumak istiyor ama elleri falan buz gibi oluyor sabaha kadar..Uyku tulumu boynunu çok kızarttığı için kullanamadım resmen alerji yaptı.
Biz oğlumla beraber uyuyoruz doğduğundan beri (eşim yok yani sadece ben ve oğlum) bu sabah çok kımıldanınca yastığıma aldım..Kolunu boynuma doladı..Allahım kafayı yemek üzereydim anne olmak ve bunları yaşamak insana inanılmaz bir mutluluk veriyo ve bu mutluluk insanı deli bile edebilir..-tatlicadiarzu-
Belki biliyorsunuz ben çalışmaya başladığımdan beri biz kayınvalidemlerde kalıyoruz ama kayınpeder bizi tam gaz sinir etmeye devam ediyor. Eşim onlarda kalıyoruz diye geçen ay 250 TL bıraktı masraflarımızı karşılasın diye (ki bu arada kirada olduğumuz eve halen her ay 750 civarında masrafımız oluyor) ve market alışverişlerini de biz yapıyoruz ama adam utanmadan bizim olmadığımız dönemde gelen 100 TL'lik su faturasını ödesin diye eşimin eline vermiş. Bizde o günden beri adamla hiç muhatap olmuyoruz. En son dün bana horozlanmaya kalktı ama benden aldı cevabını oturdu. Kös kös gitti. Şimdi kayınvalide bizi sıkıştırıyor kendi evinizi alın bir an önce diye bebeğe gündüz bakacakmış güya .. Ayrıca neymiş kızı haziranda doğum yapacakmış o zaman bakamazmış bizim oğlana..Ayol bana sadece 11 gün bakıldı sonrası hak getire ..Başıma geleni herkes biliyo zaten..Neyse ama bu sefer eskisi gibi değilim hiç sabretmiyorum ne gelirse ağzıma söylüyorum o yüzden pek bulaşamıyolar bana kötükedihüso
Bende artık anladım anyayı konyayı kimseye tavizim yok..Bana bulaşana daha kötü bulaşıyorum olmadı salya sümük ağlama krizlerine giriyorum..Çünkü karşımdaki insanlar iyilikten saygıdan sevgiden hoşgörüden anlamıyo malesef ..Herkese anladığı dilden konuşmak en doğrusu Çok üzgünüm çoook
ebru cum allah sana sabır versin ne diyeyim bacım zor bu ilişkiler:)))
ben anladım biraz ayrı gayrı olmakta her zaman için fayda var...bende özgürlüğüme çok alışık olduğum için kendim buyruk olduğum için zor geliyor valla en basiti size diyeyim akşam yine aynı şeyi dediler şekerli yoğurt yedirecekmişim her seferinde bunu diyolar ve tuzsuz çorba yenirmiymiş o yüzden yemiyormuş bişey ay allahım yaaa
bana karşı bişeyleri yok allah tan o zaman çığlığı basardım herhalll..
selam kızlar enesin annesi geçmiş olsun canım bu aralar hastalık çok hemde hep zatüre bronşit...bende alpereni dr götürdüm bişey yemiyo bi damla yediğinide kuusyo ishal su gibi 10 tane iğne verdi antibiyotik geçmezse hastaneye yatıcak serum verilcek.insanın tadı tuzu olmuyo valla yerde mi göktemiyim bilmiyorum sulardan olabilir diyolar bilmiyorum işte neden oldu zaten her hatfa başı dr dayız(( kış olduğu için çamaşırları kurutma problemide var hepsi üst üste geliyo giyecek çamaşırı kalmadı nerdeyse....ben 2 sinide sallayarak uyutuyorum 4 aydan sonra emmediği için bide bana rahat geldiği için ..
geçmiş olsun gökçencim eltinin nesi vardı bilmiyorum ama Allah sevdiklerine bağışlamış diyeyim. senin işinde zor canım ya. ev mevzunda... Allah kolaylık versin diyorum.selam kızlar... eltim sonunda yoğun bakımdan çıktı. ameliyatı 7 saat sürmüş ve ölüm tehlikesi atlatmıştı.kalp ameliyatı oldu ve aynı ameliyatı daha önce 2 kere olmuştu. neyseki şuan durumu iyi. dualarınız için teşekkürler.
bizim ev sorunumuz vardı söylemiştim daha önce.ev sahibi yaza kadar çıkın dedi. neyse bizde ev alıp çıkalım istedik. arabayı satıp biraz da kredi çekip alalım diye düşündük.ev bulduk bi tane.almaya karar verdk. tam alalım derken eşimin görevi çıktı ve 10 gün sonra gidecğini öğrendik. evi alıp yerleşmek nerden baksan 1ayımızı alır diye vaz geçip kiralık ev aramaya koyulduk. bu sefer de bakıcı sorunu ortaya çıktı. taşınırsak bakıcı bize gelmiyor.benim getirmem çok zor olacak. taşınmazsak eşim yokken ben taşınamam.eşimde görevdeuzun süre kalacak. eşim gidince ananemi çağırcaktım ve ananem de biraz rahatsızmış. emlakçıdan haber geldi evi alıyor musunuz diye. neyse alalım yazın taşınalım diye düşünüp gittik.adamla para konusunda anlaşamayıp geri geldik.eşim buarada arabayı sattı ama satış işlemlerini yapmadı.evrakta hata olduğu için düzeltip öyle yapalım dedi. neyse biz emlakçıdan çıktık telefon geldi,kaynım aradı hastaneye geliyoruz acil ameliyat var diye..eltimin kan grubunda olan adamları topladık.orayı ara bunu çağır derken helk oldular. sabaha kadar haber bekledik hastaneden. ayy ne kötü bi gündü bee. biz kendi derdimizi unuttuk. ev alamadık,kralık arayamadık,taşınma işi yattı. eşim göreve gidecek ananemi çağıcam ama rahatsız biraz çocuğa nasıl bakack. ananem baksa bakıcımız gücenecek ve seneye bakmayacak. ben taşınamazsam ev sahibi tepemize dikilecek. eşim gitmeden de taşınma imkanımız yok 1 haftada ev bulup taşınamayız ve hastalık işi de olunca taşınamayız. iki ucu b......değnek.karışık işler. neyse bugün eşim işten geldi ve telefon geldi. arabayı alan adam vazgeçmiş evraklarda sorun var diye. yaa herşeyde bi hayır vardır biz ev alsaydı ve parayı verseydik şimdi adama geri vercek para bulamyacaktık... neyse görşürüz sonra...
kayınvalidesini özleyen güzel insan...benim kayınvalidemlerde bugün gittiler.çok üzgünüm gitmelerine,ev çok ıssız geldi şimdi.insan alışınca zor oluyor.safa da dedesini çok özleyecek ama napalım işte hayat.birlikte çok iyiydik aslında rahat rahat bırakıp çıkıyorduk evdede bana çok desteklerdi.şimdi kaldık oğlanla başbaşaaaaa:)
sizde geçmiş olsun canım yaaa. umarım tez zamanda iyileşir kuzun...selam kızlar enesin annesi geçmiş olsun canım bu aralar hastalık çok hemde hep zatüre bronşit...bende alpereni dr götürdüm bişey yemiyo bi damla yediğinide kuusyo ishal su gibi 10 tane iğne verdi antibiyotik geçmezse hastaneye yatıcak serum verilcek.insanın tadı tuzu olmuyo valla yerde mi göktemiyim bilmiyorum sulardan olabilir diyolar bilmiyorum işte neden oldu zaten her hatfa başı dr dayız(( kış olduğu için çamaşırları kurutma problemide var hepsi üst üste geliyo giyecek çamaşırı kalmadı nerdeyse....ben 2 sinide sallayarak uyutuyorum 4 aydan sonra emmediği için bide bana rahat geldiği için ..
günaydın arkadaşlar,
gökçencim eltine acim şifalar diliyorum. geçmiş olsun canım..
hepinizi çok özlemişim..sohbetlerden biraz uzak kaldım..yazını okuyunca yüzünü görmüş kadar sevindim..çalışmaya başladın zannediyorum..kuzey nasıl, bakıcın iyiydi, bazı şeyler üst üste gelmiş..zaten geldi mi de üst üste gelir yaaa
arabayı satıp, ev almaya niyetlenmişsiniz, Allah yardımcınız olsun..bakıcı sorununu da bi şekilde halledersiniz inşallah.
biz de sizin misal arabamızı satıp ev almaya niyetlendik...
annemlerle aynı binada kirada oturuyordum biliyorsunuz..anneme yakın bir çok ev baktım hatta bazıları anneme çok uzaktı..ama biz annemlerle aynı binadan ev bulduk. emlakçıyla görüştüm gelin bakalım dedi..eşimin işleri yoğun olduğundan o gün bakamadık..işe gelirken emlakçıya uğradım ve evi başka birine sattığını söyledi emlakçı.o kadar üzüldüm ki..işte bu beye şimdi sattım dedi..komşu oluyorsunuz dedi..tebessüm ettim ve üzülerek ayrıldım emlakçıdan..birkaç gün sonra akşam, evi alan yeni ev sahipleri bizim eve geldiler..evi almaktan vazgeçtiklerini emlakçıya 1000 tl kapora verdiklerini, bu kaporayı kendilerine ödeyerek ev konusunda anlaşmak istediklerini söylediler.ben çok sevindim.
ancak emlakçı hem bizden iki kat kapora istedi hem de ilk alıcının kaporasını vermeye yanaşmadı...ev sahibini bulduk görüştük ve bize evin değerinden başka para ödememizi herşeyi kendisinin halledeceğini söyledi.biz ne kapora verdik ne de komisyon..arabamızı satılığa çıkardı eşim.(ve Allahın hikmeti) tevafuk üzere arabayı aldığımız kişi ile karşılaştık, arabayı bizden almak istediğini söyledi.fiyatta anlaştık. gözyaşlarıyla arabamı teslim ettim eski sahibine..paramızı aldık ve ev sahibiyle görüştük, tapuda ve kredi konusunda bankayla 1 hafta uğraştık..eve ekspertiz geldi..çok yoğun iki hafta geçirdik..evi eşyalı ve herşeyi yapılı vaziyette satın aldık..Allah öyle büyük ki..
dilerim gökçencim Rabbim niyetlerinizi gerçekleştirmek için iyi ve doğru insanları doğru zamanda karşınıza çıkarsın..
günaydınnnnn
güzel bir gün diliyorummmm.
rida ve mercan ve ebruuu ne zaman yazmayı düşünüyorsunuzzz
ifadenizi alcam ona göre.. umarım herşey yolundadır.. canan zaten uğramıyor.. gerimiz burdaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?