• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar beta hcg sonucum çıktı şimdi 28 çıkmış değer çok hoşuma gitmedi nedense ilk gebeliğimi 123 ile öğrenmiştim bir sıkıntı mı var endişe ettim
Canım ben 29 ocakta 31 ile öğrendim yumurtlamadan yani pik gördüğümden 12 gün sonra bi de 5 şubatta kan verdim bakalım eşimi bekliyorum sonuç için e nabıza düşmedi birazdan gidicez nasipse bence biz çok erken yakaladık kan verdiğimde kadın doğum kontrolüm vardı bi de normalde rahim filmi için gün almaya gittik rahim duvarı kalınlaşmış belki sürpriz olur kan ver dedi ve kanda çıktı gönlümüzü ferah tutalım onlarda sağlıcakla gelsin inşAllahh

Lioo Lioo kese 1,7 cm görülüyor maşallah 🧿 ben de dün gittim keseler zat zor görüldü ya haftamız aynı seninle. Tüp bebek sanki bi tık geriden geliyo diye bişi hatırlıyorum inşallah öyledir.
Keseler vayyy ikiz mi maşallah. Sen gordunmu bebekleri. Yoksa daha yenimi oluşmuş kese.
Çok geriden gelmedikçe korkulacak bisey değil ki bende oğlumda 6+4 son adet tarihine göre. Ultrasona göre 5 haftalikti bu böyle devam etti 1 hafta hep geriden geldi. Sonra doguma yakın açığı kapattı.

Canım ben 29 ocakta 31 ile öğrendim yumurtlamadan yani pik gördüğümden 12 gün sonra bi de 5 şubatta kan verdim bakalım eşimi bekliyorum sonuç için e nabıza düşmedi birazdan gidicez nasipse bence biz çok erken yakaladık kan verdiğimde kadın doğum kontrolüm vardı bi de normalde rahim filmi için gün almaya gittik rahim duvarı kalınlaşmış belki sürpriz olur kan ver dedi ve kanda çıktı gönlümüzü ferah tutalım onlarda sağlıcakla gelsin inşAllahh
Biz erken yakaladık yani dimi ayyyy iki katına arta arta yükselsin inşallah haber ver bize de inşallah güzel gelsin sonucun

kızlar testim baya pozitif regl günüm yarın eşim kan testi vermeyelim haftaya cumartesi direk dra gidelim diyor bakalım dayanabilecek miyim adet gününden kaç gün sonra kese gözüküyor acaba :) kısmetse 2. çocuğum olacak ama unuttum

Eklentiler

• 3C04B2A5-74E2-4D41-9099-2FE4EF44C890.jpeg
    3C04B2A5-74E2-4D41-9099-2FE4EF44C890.jpeg
    133,6 KB · Görüntüleme: 6
Tebrikler Son adetiniz ne zamandı
11 ocaktı ama adetim 30 gün de bir genelde oluyorsu şimdi baktırsam kaç çıkar acaba :) bebeğim küçük ondan hastaneye gitmek istemiyorum sizlerde dikkat edin kızlar acile gidiyorsunuz zatürre salgını var sürekli hastaneye gitmek de doğru değil özel durumu olanlar hariç :((

11 ocaktı ama adetim 30 gün de bir genelde oluyorsu şimdi baktırsam kaç çıkar acaba :) bebeğim küçük ondan hastaneye gitmek istemiyorum sizlerde dikkat edin kızlar acile gidiyorsunuz zatürre salgını var sürekli hastaneye gitmek de doğru değil özel durumu olanlar hariç :((
Önce bi kan verseniz daha iyi olurdu ama belki geç döllenmeyse ultrasonda gözükmeyince morali bozuluyor insanın yinede tabi sizin tercihiniz 😊 benim sat 25 Aralık zaman geçmiyor birde çok erken yakaladım sürekli düşünüyorsun öyle oluncada

Merhaba, benim sat:3 ocaktı
5.şubatta Reglim 5 gün gecikince test yaptım. Çift çizgi çıktı hemen. Öğleden sonra kan testi verdim beta 766 çıktı. Bugün bir daha kan vereceğim. Yumurtlama 17-19 ocakdı. Sizce doktora ne zaman gitmem gerekiyor.

Keseler vayyy ikiz mi maşallah. Sen gordunmu bebekleri. Yoksa daha yenimi oluşmuş kese.
Çok geriden gelmedikçe korkulacak bisey değil ki bende oğlumda 6+4 son adet tarihine göre. Ultrasona göre 5 haftalikti bu böyle devam etti 1 hafta hep geriden geldi. Sonra doguma yakın açığı kapattı.
Evet dün yazmıştım görmemişsindir. İki tane 🙈

Merhaba, benim sat:3 ocaktı
5.şubatta Reglim 5 gün gecikince test yaptım. Çift çizgi çıktı hemen. Öğleden sonra kan testi verdim beta 766 çıktı. Bugün bir daha kan vereceğim. Yumurtlama 17-19 ocakdı. Sizce doktora ne zaman gitmem gerekiyor.
Salı günü kese görünür

Canım ne iki katıııı 1411 olmuşşşşş ay çok mutlu oldum epey yükselmişşş inşallah herkesin sağlıkla olur 7 günde 31 den 1411 olmuş
Yaaaaaaaa çok sevindimmmmm gözünü aydın canım benimmmmm hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah 🥹🥹🥹🥹🥹💖

Evet eveet şuanda gebelik doğrulanmadı diye kimseye söylemedim. İlk doktor kontrolüm olcak bu arada
Tabi siz bilirsiniz ama gözükmeyebilir ama birşey kan tahliline göre gebesiniz tabi bugün verincede değeri yazarsınız :)
Ben doktora ulaşmıştım 22 ocak 777 çıkmıştı 6 gün sonrasına çağırmıştı 28 ocakta anca keseyi görmüştük tabi herkesin farklı oluyormuş o da ayrı

Tabi siz bilirsiniz ama gözükmeyebilir ama birşey kan tahliline göre gebesiniz tabi bugün verincede değeri yazarsınız :)
Ben doktora ulaşmıştım 22 ocak 777 çıkmıştı 6 gün sonrasına çağırmıştı 28 ocakta anca keseyi görmüştük tabi herkesin farklı oluyormuş o da ayrı
adet gününden kaç gün sonra keseyi gördünüz acaba 😍🧿

Back