• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eki Görüntüle 3540693 Merhaba hanımlar. En son 9 aralıkta regl oldum. Adetlerim çok düzensiz sürekli gecikme yaşarım. Korunduğumuz için şüphede duymadım belirtimde olmadı. Açıkcası sürpriz oldu tam anlamıyla. 3.gebeliğim olacak. Artık düşünmüyorduk ama Allah nasip ettiyse oluyor elbette.
Üstteki kaset testi dün yaptım. Artı med marka pek güvenilir olmadıgını okudum yalancı pozitif verdiğine dair şikayetler. O yüzden prodoctor erken gebelik testi aldım bu sabah yaptim. 15 20sn. içinde belirdi ve git gide koyulaştı. Hala şoktayım sanki yanıltıyorlar gibi hissediyorum. Bi kaset testim daha var onu da yarin sabah yapicam. Hayirlisi olsun. Bu arada doktor randevusu almıştım adet düzensizliği ve çok geciktigim için kontrole gidecektim Çarşamba günü o sebeple bekliyorum randevumu. Kan vermeye bu yüzden gitmedim. Evet 3. ama kesinleşmeden inanamiyorum. Çünkü plansız bi gebelik oldu. 🤷🏼‍♀️
Hayırlı olsun 🥰

Bende de öyle akıntı devam ediyor. Bu bol mukus sayesinde tıkaç oluşacak bebeği korumak için, bu yüzden akıntı normal diye biliyorum. 🥰 önemli olan renkli akıntı gelmemesi sanırım
Ay bunu ilk defa duydum inşallah öyledir yürüyüş yapınca daha çok geliyor çok şükür renkli akıntım olmadı 🥰

Canım bende 5+1 de baktırdım 7 mm dedi içi boş tabiki bebek daha görünmez senin kese kaç mm di
Ölçü söylemedi ama fotoyu ekleyeyim, anlayabilir misiniz acaba?

Eklentiler

• IMG_0470.jpeg
    IMG_0470.jpeg
    245,6 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_0472.jpeg
    IMG_0472.jpeg
    203 KB · Görüntüleme: 16
Aynı şeyleri yaşamışız ben de gözlerim kocaman oldu ultrasonda bakarken bu kaygı çok normal😔 Ben de dün sabah gittim 5+0’dayken kese ve yerleşme yeri gayet iyi dedi doktorum maşallah. Yolk sac’da görünür gibi oldu sizin doktorunuz bir şey söylemedi mi?
Bana stres hiçbir şeye yapmıyosun hayatı yaşamaya devam et dedi, stres kortizon seviyesini yükseltir bu da bebeğin gelişimini tetikler hiç istemeyiz kötü olabilecek her şeyi hayatından çıkar eğlenmene bak haftaya gel dedi randevu verdi. ♥️🌸 korkunun bize hiçbir kazancı yok hatta zararı ver, stres yapmayın sizde. Allahın izniyle haftaya güzel haberler alacağız inşallahh 😍🤲🏻♥️
Bana da yerleşme yeri ve kese sağlıklı görünüyor dedi sadece. Yememe içmeme dikkat etmemi, neleri yemem neleri yememem gerektiğini söyledi. D vitamini ve folik asit verdi, bir de birrr sürüüü kan tahlili istedi:) 20 şubat için de kalp atışı randevusu verdi

Kızlar benim betam normal arttı, hatta birinde ikiye bile katlamadı. Tüp olduğu için sürekli artışa baktım. İki kese göründü. Değere ve artışa göre asla iki ihtimali düşünmemiştim.
Merhaba benim de tüp bebek. 4 kere ikişet gün arayla kan tahlili yaptırdım hepsinde 4 kat civarı artmıştı ama bugün tek kese göründü🙈🙈🙈 hayırlı olsun size de🍀

Merhaba benim de tüp bebek. 4 kere ikişet gün arayla kan tahlili yaptırdım hepsinde 4 kat civarı artmıştı ama bugün tek kese göründü🙈🙈🙈 hayırlı olsun size de🍀
Tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah. Baktım usg fotosuna ama kese ölçüsü yazılmamış. Benden günü önce bir arkadaşın 7 mm çıkmış yukarılarda gördüm. İki olduğu için küçüktür diyip bu vesveseyi sonlandırayım 😁 ne levellar atlattık değil mi burası en güzeli🥰

Tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah. Baktım usg fotosuna ama kese ölçüsü yazılmamış. Benden günü önce bir arkadaşın 7 mm çıkmış yukarılarda gördüm. İki olduğu için küçüktür diyip bu vesveseyi sonlandırayım 😁 ne levellar atlattık değil mi burası en güzeli🥰
Kesinlikle öyle. Şu anda bugünlere gelebilmek bile mucize gibi. En heyecanlı bekleyişler. Sağlıkla kucağımıza aldığımız günler de çabucak gelir inşallah🙏🙏🙏❤️

Ay kızlar bu yerleşme ağrısı çok zor hep kasıklarım da bir ağrı sızı var her an adet olacakmısim gibi hissediyorum

Bana da yerleşme yeri ve kese sağlıklı görünüyor dedi sadece. Yememe içmeme dikkat etmemi, neleri yemem neleri yememem gerektiğini söyledi. D vitamini ve folik asit verdi, bir de birrr sürüüü kan tahlili istedi:) 20 şubat için de kalp atışı randevusu verdi
Beni haftaya çarşamba çağırdı ama kalp atışını o gün duyar mıyım bilmiyorum sürpriz olsun artık 😍🙏 bana da vifolic adında bi multivitaminimsi bi vitamin verdi omegada var içerisinde. Tahlillerimi yapmadı dahaca bebeği bi görelim sonrasında bakalım hemen tahlilleri yapmaya gerek yok bu süreçte dedi. Heyecanlı bekleyişler 😍🌸

Back