selam kizlar,
KAyra hasata kacgundur evde kimse de uyku yok...Dun annem dr goturdu..Kilosu 9.200 olmus...Ben de bildiginiz gibiyim ,yani yataga bagli..Agrilarimda da hic bir azalma yok...Uykusuzluk ve sinir bozuklugu icin uyku hapi kullaniyorum
Ayin 20 de annem donecek..Mercani da almaya karar verdi...Onlar gidnce ne yapacagimi bilemiyorum...
Rida cezasindan dolayi degil oda arkadasi bizim siteye girmesini engellettigi icin artik giremeyecek,kotu bi haber...Yaprak dokumu iyice uzmeye basladi hepimiizi..
merhaba kızlar ancak girebildim
temizlik yaptım elayı uyuttum derken. yarın kayınvalidemler geliyor pazar günü de ikiz kız kardeşim geliyor:) şimdiden günü tüketmiş gibi yorgunum
isil cim dişler öyle maalesef ama bende duymadım o taşı ama olabilir taşların etkisini biliyoruz duyar ya da öğrenirsen bende bileyim
deniz cim neden sinirlisin?
neysen cim inşallah dediğin gibi boya atar da kilosu azalır aslında şişman görünmüyor ama tartı öyle söylemedi işte
eda cım bende dediğiğinden korkuyorum midesi büyür mü ki diye??
sabah doğru kahvaltı etmiyor öğlene doğru uyuturken 100cc tahılı bir kaşık koyup mıhallebi pekmezli içiriyorum
en iyi ihtimalle de uyanınca bir kase çorba öğleden sonra meyve veya yoğurt
akşam gece arası 150.. bazen 175 bile içiyor muhallebi pirinç unu kullanmıyorum tahıllardan ne dersin öğünlerim nasıl??
tabi eda cım su veriyorum zaten vermezsem brr yapmayı öğrenmiş hatırlatıyor sağolsun)
boyunu ölçtüm gayet sağlıklı ölçtüğümü düşünüyorum ama belki 1 cm oynarsa oynar boyu 74cm kilo 10350 son durum..
inş. dediğin gibi olur kızım:))
ulaşımızda yakışıklı olucak zaten)
:)))) ay çok hoşsun eda cım..
doğru valla biri susadığını biri acıktığını biliyor körler sağırlar misali anlaşır giderler:)))))
kızıma kahve yapmayı öğretivereyim bariii:))))
günaydın arkadaşlar.. ridacım özlettin valla kendini. derya,yasemin,kardelen,gülhan,elif ,gizem,ebru nerelerdesiniz? selma,eda,totsak,neysen,enesin annesi.vuslat,muson,casser.. sizler nasılsınız? isimleri aklıma gelmeyen arkadaşlara herkese selamlar...
ben artık gündüzleri aranızda olamıcam. okula başlıyorum. zorlu günler beni bekliyor.dualarınızı esirgemeyin.akşamları fırsat buldukça yazarım kızlar...
bugün yarın için hazırlık yapcam,oğlumun eşyalarını hazırlayıp bakıcıya bırakcam. temizlik yapcam. işim çok..
selam şekerler iyiyiz gökçencm ne olsun bu aralar çok tembel oldum msj larınızı okuyorum yazmaya uşeniyorum
bu aralar çok rahatım 15 gündür eşim evdeydi durunun mamalarını hep o yedirdi ilgilendi baya ama maalesef yarın okul başlıyo yine ben tek başıma bakcm artık
bebişlerinizi kocaman öpüyorm
Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?