Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar bebisler nasil biz dis cikariyoruz 8.disi patlamak uzere cok aci cekiyo yavrum,dis cikarmaya basladigindan beri hic araliksiz devam ediyo dis cikarmaya,dolayisiylada uzun zamandir rahat uyumuyoruz
selam şekerler ben 3 gündür giremiyodum eşimle ufak bi seyahate çıktk pek fazlada bi değişiklik olmamış yarencim fundacm sizlere geçmiş olsun
bu arada bizimkininde ilk dişi çıktı ilk gördüğümde inanamadım darısı çıkmayan bebişlerimizin başına
bişet sorcam sizlere adetiniz düzene girdimi ben sadece 2 defa mens oldm ne zaman olcağımda belli değil kadın doğumcuya gitmeme gerek varmı cevaplarınızı bekliyorum
8.dişmi vallahi,bizimkinin daha 2 dişi çıktı.a.s O kadar peş peşe çıkması dişlerin,epey rahatsızlık vermiştir cnm yavrucuğuna.Allah yardımcısı olsuna.s.
günaydın kızlar ... fundacım dişiniz hayılı olsun alperende öyle oldu hastalandı ertesi gün dişleri patladı herkesin aynımı bilmiyorum ama benim çocuklar dişleri 2 ,2 çıkarıyo:))))))))) genelde her diş çıktığında huysu olur ama ilk olduğu gibi hastalanmaz bence unutmadan tekrar geçmiş olsun yarencim sizede canım
doğrudur canım nasıl inanmam:teselli:
bu sabah çok zor geldi kalkmak ama ela hanım sağolsun acelemiz var günü kaçırmayalım diye kalkıverdi erkenden
ela da öyle çekmeceleri çekmeye çalışıyor yürütecine çarptığı için açamıyor sinirleniyor sonra da hanfendi:ecrin_bebek: babası bile şaşırdı dün.
kızlar ela iki elini yumruk yapıp yanlara açıp öyle bir sinirleniyor ki varmı sizinkilerde böyle birşey nerden gelmiş bu kıza bu asabiyet anlamadım gitti ben sabırlı biriyimdir eşim benden de sabırlıdır:uhm:
valla bizimki sinirlendimi bi bakışları var görmen lazım selmacım normale döndürmek yarım saatimi alıyo hanımefendi çok asabi yemek gördümü kaşığı hele direk mızmızlanmaya başlıyo ben babasından daha asabiyimdir büyük ihtimal banaçekti bide benim anne tarafım arnavut bence arnavut damarını almış benim genlerden hahahaha delikafadulden çok öpüyorum ela yı ve seni
Fundacım devam sütü için erken değilmi
cassercm 6. ayın sonunda oldum bide ondan 2 ay sonra oldum dahada olmadım bakalım ne zaman olcm:1no2:Cnm 2 kezmi adet oldun anlamadım ben.
Ben ilk olduğumda safa 3 aylıkdı ve o günden beri her ay çok düzenli.Ama bildiğim kadarıyla doğumdan sonra ilk yıl düzensizlik normal sayılıyor.Ama yinede kadın doğumcuna en azından bir tlf et.Kafana takılmasın.