selaam canım mayıs anneleri.malum iş ev derken sizinle çok vakit geçiremedim ama inşallah artık buradayım tatil boyunca
begüm derseniz tam bir pirana emeklemeye başladık ein bi ucundan diğer ucuna durmadan emekliyo koltuğa tutujnarak yürüyebiliyo.ama herşeyi tutup çekip kırıyo 2 tane yürüteci zıplarken kırdık.3.süde o yolda ilerliyo kırılmak için.çekmeceleri karıştırıyo içindekileri döküyo yani 1 dk dursa kafamı kırıcam."anne gel","cici ver" gibi cümleler kurmaya başladık ama bizimde daha tek bi dişimiz bile yok niyetide yok halen kaşınıyo kızım dişinden ama bu hain dişler ne yazık ki gelmiyo.ilşte kısaca begüm hanımın gelişimi,
maşallah begüme dilli olacak heralde.. :)) bizimki sadece mama,buba,anni gibi sesler çıkarıyor. emekliyor ama yürüme gibi bi hevesi yok....
derya geçmiş olsun umarım kötü bişey çıkmaz..
ben de temizlik yaptım şimdi oturdum daha. kuzey uyudu birazdan yemeğe geçicem.. iş hiç bitmiyor. tatilden sonra çalışmaya başlıcam ama nasıl yetişcek işler bilmiyorum. müthiş bi koşuşturmaca olacak.. belki zayıflarım buara. ::))
yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. gördüğüm kadarıyla helin,totsak ve nuray arkadaşlar yeni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?