Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
funda geçmiş olsun kıyamam nazoşa bol bol ılık su ver rahatlatır boğazını
funda geçmiş olsun kıyamam nazoşa bol bol ılık su ver rahatlatır boğazını
selam kızlar nasılsınız.benımde canım sıkkın bugun nazos da bı halsızlık bı durgunluk 39 derece ates sureklı alamak doktora goturduk faranjıt olmus ılac verdı bakalım umarım en kısa zamanda atlatır
sızde dıkkat etın salgın varmıs dr dedı.buyuk ıhtımallede benden gectı galıba bu arada boyle dusrumlarda maske takmak lazımmıs bebege bulasmamması ıcın ufak bı onerı bebegı farenjıt olan varmı onerılerını beklıyorum.
giemcim iyi yolculuklar ve iyi tatiller.
selma bencede eşin yokkken zor olur.. şimdi nerdesin.kastamonuda mısın yoksa? biz gittik geçen hftalarda çok soğuktu.ama güzeldi.
ben de özledim çalışmayı ama kuzey den de ayrılmak çok zor olacak.. kuzey uyudu bende biraz takılıp iş yapıcam. ütü yemek çamaşır beni bekliyor..
Arkadaslar selam,ben geldim.Carsamba gunu kontrole gidip ameliayat gunu alalim demistik.cunku eski hastaneden memnun kalamdim ...Bu gittigim hastane deli miisn 10 gun beklenir mi dedi hemen ameliayata aldi yaklasik 6 gun yattim.hergun 4 tane morfin vuruyorlardi.Ama abu hastaneye cok guvendim cunku dunyanin bu konuda en iyiis.tum ,starlar,futfolcular hollywod stralari bile burda oluyormus...Ama insan yine cekiniyor..Esime cikar cikmaz yaz dedim...Sagolsun yazmis ama siteden uyari gelir diye de korktum..ama baska kimse yoktu guvenecegim....Hepinize tesekkur ediyorum .Simdi yuruyecegim gunu bekliyorum artik....
Yeni arkadaslar hosgelmissiniz aramiza..
Gizemcim canim benim cok hakliisn...Yeni arkadasalar yanlis anlamasin ama hamilelik donemindeki arkadaslarimizla cok byuk paylasimlarimiz oldu hepinizi cok ozledim goremeyince tatsiz geliyor hersey....Ridacim sana da uzuldum yoklugun cok belli..Gokcencim sagol canim dulariniiz hepinizin hep yanimda hissettim...
Eski arkadaslarim siiz de gormek istiyorum..cok ozledim hepinizi...Ameliyata girerken dogum ve yine sizler geldiniz aklima..yine belden igne vurdular Artik evdeyim daha sik goruusuruz insallah
selam kızlar nasılsınız.benımde canım sıkkın bugun nazos da bı halsızlık bı durgunluk 39 derece ates sureklı alamak doktora goturduk faranjıt olmus ılac verdı bakalım umarım en kısa zamanda atlatır
sızde dıkkat etın salgın varmıs dr dedı.buyuk ıhtımallede benden gectı galıba bu arada boyle dusrumlarda maske takmak lazımmıs bebege bulasmamması ıcın ufak bı onerı bebegı farenjıt olan varmı onerılerını beklıyorum.