Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynur hoşgeldin tatlım
funda rida ceza almış israili protesto içerikli konusu yüzünden
funda haftraya burda rida 5 günmüş
rida haftaya burdaymış sevindim.içimden çok şey söylemek geçti bu konuda ya neyse ...
fundacım benimde 5 kilo var.azıcık göbeğim var tek şikayetim o .
ne yapalım dersiniz aslında mekik çekmek lazımda ben nedense bu spor konusunda evde disipline giremeyenlerdenim
cassercm çıplak ağırlığı8600 gram boyu 72 cm 8ay 15 günlük canım safanın ki nasıl
Bence bebişinin kilosu gayet güzel.Boyuda çok iyi.Safanın 8 aylık sonuçları 9350 gr ve 73 cm.
Benim canımı sıkan kilosu değil çünkü kilo ve boyu gayet ii.
Safa ilk 5 ay çok hızlı kilo alıyordu ayda 1 kg ve üzeri idi.Aniden kilo alımı ayda 300 gramlara düştü.Doktor normalde bu bir hastalık belirtisidir dedi ama huzursuz ve hastalıklı görünmüyor o yüzden canınızı sıkmayın dedi.O kafama takıldı sadece.
Bazen aklıma şu geliyor,ben 6 ayından sonra düzenli elma sirkesi ve yeşil çay içmeye başladım.Acaba yağ yakıcı enzimler sütüme geçip çocuğumu zayıflatıyor.Çünkü çok emiyor.
merhaba canım.evet evde misafir olunca bir türlü uyumak bilmiyorlar malesef...slm kizlar bebeisler nasil benim misafirlerim vardi hazirliklar ve oglusumun huysuzlugu derken maffoldum,neyseki simdi uyudu .sizin bebisler nasil misafir oldugunda yada kalabalik bi ortama girildiginde benim oglum cok huzursuz oluyo ,uyuyamiyo . o halina cok uzuluyorum bebegimin zaten bugun hic bisey yediremedim cocuguma simdi ac ac uyuyo:çok üzgünüm: ev kalabalik olunca ilgolenemiyorum bebisimle
kızlar benim kızım hastalığından dolayı kilo verdik çıplak kilosu 7250 -7450 civarındaBence bebişinin kilosu gayet güzel.Boyuda çok iyi.Safanın 8 aylık sonuçları 9350 gr ve 73 cm.
Benim canımı sıkan kilosu değil çünkü kilo ve boyu gayet ii.
Safa ilk 5 ay çok hızlı kilo alıyordu ayda 1 kg ve üzeri idi.Aniden kilo alımı ayda 300 gramlara düştü.Doktor normalde bu bir hastalık belirtisidir dedi ama huzursuz ve hastalıklı görünmüyor o yüzden canınızı sıkmayın dedi.O kafama takıldı sadece.
Bazen aklıma şu geliyor,ben 6 ayından sonra düzenli elma sirkesi ve yeşil çay içmeye başladım.Acaba yağ yakıcı enzimler sütüme geçip çocuğumu zayıflatıyor.Çünkü çok emiyor.
gökçencimmerhaba.. evet kilo alımlar ıazaldı bide benimki kilo verdi yaaagünaydın kızlar.artık eskisi gibi kilo almazlar. hareketendiler çünkü.kuzey bi dakka yerinde durmuyor. emekliyor zaten uzun zamandır.kilo alımı az olmuştur heralde.7 aylıkken 9200 gr. 70 cm di. şimdi ne oldu bilmiyorum.bu ay kontrole gitmicez.9 aylık olunca gidicez..
merhabalar teşekkürler bana cevap yazan bütün arkadaşlara hoşbuldum a.s. sizlerle yazışmak çok güzel yeni gördüm mesajlarınızı çok hareketli bir oğlum var pek fazla vakit bulamıyorum fırsat bulduğum anda hemen giriyorum. ama fazla kalamıyorum..görüşürz kaydirigubbakcemile3
bu arada ismim nickimin tam tersi yani aynur çünkü aynur ile ilgili yaptığım nickler olmadı daha önceden varmış o kullanıcılar ...
Nasılsınızzzzz
kızlar
merhaba,
Ben de mayıs annesiyim.küçük cadım 8 mayıs ta dünyaya geldi. 5 aylık olana kadar çalışmadım.Daha doğrusu doğum sonrası izin yaz tatili derken okullar açıldı benim cadı o arada 5 aylık oldu. Kızım neşeli hareketl bir bebek tek problemimiz var o da zayıf olması. Daha önce çocuklarının zayıflığını takan annelere, çocuğuna zorla bir kaşık yemek yedirmeye çalışan annelere sinir olurdum. Şimdi kendime bakıyorum da onlara benzemişim.:)))
Tüm annelere ve bebeklere burdan sevgilerimi yolluyorum.
Bu arada musoncum Burdur' un neresinde öğretmenlik yapıyorsun? Üniversiteyi orada okumuştum. Burdur eğitim 2000 mezunuyum. Oraları da arkadaşlarımı da çok özledim.
gökçenn ridacım ceza almış yaa.... sende iyisindir umarım..merhaba kızlar,nasılız bugün? bebişlrde iyi mi? gizem,funda,hazal,selma,isil,muson,casser,gülhan,yesemin,elif,rida,derya.... adını sayamadığım mayıs anneleri hepinize iyi haftasonları diliyorum...