Kızlar dün herkese geçmiş olsun derken ben bugün şifayı kapmışım acayip grip oldum çok hastayım inşallah nazoşa bulaştırmam hasta olan herkese geçmiş olsun bebeklere bol c vitamini verin malum salgın var bünyeleri kuvvetlensin hepinizi öpüyorum
fundacım ben uyuttum çoktaan:))
ama sık uyanıyor bizimki yani çok matah da bir durumu yok erken uyuyupta
aynı bende o kadar hastayım ki boğazım fena antibiyotik alıyorum hap alıyorum avuçla geçsin diye.burnum akıyor ela dan geçti bana yavrum ben dayanamıyorum o nasıl dayansın ya
çok geçmiş olsun cnma.s.
fundacım ben uyuttum çoktaan:))
ama sık uyanıyor bizimki yani çok matah da bir durumu yok erken uyuyupta
aynı bende o kadar hastayım ki boğazım fena antibiyotik alıyorum hap alıyorum avuçla geçsin diye.burnum akıyor ela dan geçti bana yavrum ben dayanamıyorum o nasıl dayansın ya
saol canım valla havalar soğuk ama evdende çıktığım yok bu ara nasıl hasta oldum anlamadımfisfisfis
saol canım valla dikkat et hastalanan hastalanana sitede virüsmü var nedelikafaduldenfunda selma canım geçmiş olsun tez zamanda iyileşin olurmu
fundacım takvimin çok güzel olmuşben ilgilenemdim senle kusura bakma musoncum sağolsun halletmiş bende hastayım denebilirama daha çok burnum akıyor banada kuşumdan geçti
kızlar anca girdim ve geçmiş okudum bugünde arda çok huysuzdu nedenni anlamadım ya belki canı sıkılmıştır diye dışarı çıkardık babasıyla dışardada huysuzlandı eşşeek yarında misafirim var evi temizledim akşam 9 dan sonra eşim geldikten sonra bir çeşit pasta yaptım buzluktada var azcık (puğaçada var:))yarında bir ikiçeşit yapcam işte böyle kızlar
ridacım canım bende senin nur yüzlünü koklarım sonrada boynunu öperim inş kilosu iyi çıkar
eliffff sen nerdesin girmmeişin
gökçen oh iyi olmuş ya tatil az kaldı okula başlamana
ebru seni gördüğüme bende çok sevindim geçmiş olsun
şekercim sanada kolay gelsin not işinde
kızlar anlasılan bebeklerı uyutamadınız kımse olmadına goere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?