Kizlar gunaydin ..(Sizde aksam olmak uzere) Bugun burasi o kadar soguk ki sabah 6 da kalktim spora gittim ama ins hasat olmam disiri eksi bilmmem kaca ve dusmeye devam edecek...Evim genelde o kadar bayiltici sicak olir ki 4 sender askili tshirt ten baska bir sey giymezdim ..simdi evede giyecek kazak araniyorum ..Mercani da okula kat kat giydirip yolladim .Cocuk astronot gibi oldu hareket edemiyor..
Dunden beri mercanin oksurugu yine basladi 4 aynin sonunda tam kesilmisti ki.....yine...Dunden beri kayranin agzi,burnu,gozu akiyor,,,Karni ac ama uykudan gozunu alamoyor cocuk..Dun hatta ben bi yandan yeidriyorum onun kafa dusuyor,hem uyukluyor hem de yine vazgecmeden agzini aciyor yavrucak..dr goturmuyorum burda ilac vermiyorlar bi bakiyo eve yolluyo cocugu.BU sogukkta bosuna cikarmayayim..Bu arad diyete ve spora basladim bakalim ne kadar surecek
DEryacim cok gecmis olsun canim ..Ise gelmeme durumun yokmuydu..Hem sen dinlenirdin ,hemde kuuzn gozunun onunde olurdu..Hastalaninca annelrini yaninda istiyo kuuzular mercandan biliyorum..Biz bile su yasimizda istemiyormuyuz sanki...tekrra gecmis olsun canim
Ridacim ben olaylarin ilk basladigi gunden beri hic mi hic tv izlemiyorum..Belki beni kinaycaksiniz ama elimden bisey gelmiyoir ve psikolojimi cok bozuyor,,Zaten burda kis benim uzerimde cok olumsuz seyler olusturuyor,bina yapilari olsun ,havasi,eve kapanmak ..hepsi birlesince dah fazla sikinti ve uzuntu beni ucurumun kenarina goturuyor resmen,,,,,Dua etmekten baska bisey gelmiyor elden ..Turkiye bu konuda daha duyarli oldugundan olsa gerek haber bultenleri saniyorum bu haberlerbaslayip bitiyor ama biliyor muusnuz ki amerikan tv leri sadece saniyeler ayiriyor ve sanki yasanmamis gibi geciyorlar uzerinden tabi cnn haric...En sinir oldugum konu da bu...
Tugbacim tekarar hosgeldin canim kendine iyi bak...
Gizemcim bizim su yaramaz mayis bebkelrini bir araya getiirp yaristirmak lazim ...ben merak ediyorum kim birinci olur diye
Bu arad gokcencim nerdesin??????????kac gundur sesin solugun cikmiyor
Bugun cokkkk iism var sanirim uuzn bir sure giremem hepinizi optum..Ins unuttugum bir sey olmamistir