- 28 Haziran 2016
- 3.478
- 2.585
- 133
Beta yukselis cok iyi . Onemli olan katlanmasi ne kadr oldugu degilDevrelerim kan testi yaptırdım az önce sonuc cıkmıs. 2 gün önce Beta hcg 55.56'ydı , bugün 227.83e çıkmış
Normal mi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta yukselis cok iyi . Onemli olan katlanmasi ne kadr oldugu degilDevrelerim kan testi yaptırdım az önce sonuc cıkmıs. 2 gün önce Beta hcg 55.56'ydı , bugün 227.83e çıkmış
Normal mi sizce
Benm catlama 13 ocak sanirim senin ne zamndi ovulasyonla takip ettn miGayet iyi canim sonucun inşallah saglikla ilerler bu arada bende 2.bucuk sendr istyrdum nasip oldu bu ay cok sukur benimde 30aralik batta3-4 şubatti yakin gunlerimiz hemen hemen benim yumurtlama erkn oldugu icin erken ogrendim bentebrik ederim
![]()
Aynen canım sağlıklı olsun tabi önceliğim o ama kız da olursa hayır demem yaniSenin 1 tane oğlun vardı demi. Hadi ikimizinkide kız olsun be.
Pazartesi gidicem. 6+4 oluyorum o gün. Kalp atışını duyarım inşallah. Gideceğim yer randevu vermiyor. Önceki gün Dr ararım geliyorum diye ztn tanıdık Dr
Ya kafana tuz atıyorlar caktirmadan ilk burnuma dokunursan erkek çenene dokunursan kız oluyormuş ben burnuma dokunmusumHahah o test nasıl oluyomuş?
Ben de çin takvimine baktım, çin takvimin göre erkekmiş. Bakalım doğru mu çıkacak, hayırlısıyla sağlıkla inşallah![]()
Evet takip etmiştim cnm 14-15gun pozitifti 16.gun çatlamiştiBenm catlama 13 ocak sanirim senin ne zamndi ovulasyonla takip ettn mi
Bu ucuncu kan vermen mi canimKızlar acilde kan verdim beta değerim 171 çıktıinşallah sağlıklı bir şekilde ilerler
Yok canım ilk defa kan verdimBu ucuncu kan vermen mi canim
Ayt karistrdim kuzum kusura bkma bat gunun gctimi deger iyi bnceYok canım ilk defa kan verdim
Çok çok güzel canım sağlıkla artsınKızlar acilde kan verdim beta değerim 171 çıktıinşallah sağlıklı bir şekilde ilerler
Benm catlamam 17. Gundu. Yakinmis bakalm nasil ilerleyecek. Cok kotu gazim var acaba belritiden miEvet takip etmiştim cnm 14-15gun pozitifti 16.gun çatlamişti
Bence perşembe bir daha baktır. Forumlarda ilk başlarda böyle olan çok okudum. Bir de aynı yerde hemen hemen aynı saatlerde mi yaptırdım tahlilini?Kızlar cumartesi günü beta 163 Salı günü 633 çıktı. Sanki yavaş yükseliyor gibi geldi. Normalde üçüncü kan verişimde bayağı fark oluyordu arada .
Ayrıca gayet güzel artmış görünüyor bence canını sıkacağın hiçbirşey yok.Bence perşembe bir daha baktır. Forumlarda ilk başlarda böyle olan çok okudum. Bir de aynı yerde hemen hemen aynı saatlerde mi yaptırdım tahlilini?
Merhaba diğer bilgilerine soylersen ekleyim Listeye. Yaş kaç kaçıncı çocuk. Son adet tarihi ne zamn.Selam kızlar. Ben 20 ocakta tüp bebek içim transfer oldum. En son14. Gün beta değerim 3708. Hesaba göre 5+0 bugün:) internete göre de 8 ekim doğum tarihi görünüyor. Kese ve kalp atışı için heyecanla bekliyorummmmm:)))))
Merhaba diğer bilgilerine soylersen ekleyim Listeye. Yaş kaç kaçıncı çocuk. Son adet tarihi ne zamn.Selam kızlar. Ben 20 ocakta tüp bebek içim transfer oldum. En son14. Gün beta değerim 3708. Hesaba göre 5+0 bugün:) internete göre de 8 ekim doğum tarihi görünüyor. Kese ve kalp atışı için heyecanla bekliyorummmmm:)))))
2 günde 2 katı artması gerek diyorlar. Seninki nerdeyse 3 günde 2 katı artmış değerler çok güzel. Canını sıkmaKızlar cumartesi günü beta 163 Salı günü 633 çıktı. Sanki yavaş yükseliyor gibi geldi. Normalde üçüncü kan verişimde bayağı fark oluyordu arada .
Yaş37, ilk çocuk son adet tarihi 30 aralık:))Merhaba diğer bilgilerine soylersen ekleyim Listeye. Yaş kaç kaçıncı çocuk. Son adet tarihi ne zamn.
Önemli değil canım evet bugün gecikmenin ikinci günüAyt karistrdim kuzum kusura bkma bat gunun gctimi deger iyi bnce![]()
Sonuncusunu farklı yerde yaptırdım canım . Bir buçuk saat zaman farkı vardır belki .Bence perşembe bir daha baktır. Forumlarda ilk başlarda böyle olan çok okudum. Bir de aynı yerde hemen hemen aynı saatlerde mi yaptırdım tahlilini?
Merhaba diğer bilgilerine soylersen ekleyim Listeye. Yaş kaç kaçıncı çocuk. Son adet tarihi ne zamn.
2 günde 2 katı artması gerek diyorlar. Seninki nerdeyse 3 günde 2 katı artmış değerler çok güzel.