2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle deryacım, elifcim, yasemincim kısacası tüm hasta olan mayıs bebişlerimize geçmiş olsun demek istiyorum..
elifcim maşallah spora başlamıssın..ben de sabahları kefir içiyorum 4 gündür..ve kilo vermek için kefir içtikten sonra 4 saat bişey yememek gerekiyormuş..deniyorum bakalım ben de açım şu an.. 66 ya düşmüştüm bir kilo daha aldım..67 kiloyum halaaaaaa!

yasemincim..seni tekrar görmek beni ne kadar mutlu etti anlatamam..sağolsun elifcim geçenlerde havadislerini ulaştırdı bize..yeni iş değişikliği yapmışsın..hayırlı uğurlu olsun canım..sabahın yedisinde yollara düşüp 8 de işbaşı yapıyorsun demek..benim iş yerim evime 15 dk mesafede 7:50 gibi ancak uyanabiliyorum..ve her gün 20 saat geç kalıyorum diyebilirim..kimsenin bişey dediği yok..benim kadar abartılı olmasa da ara sıra geç gelindiğinde tüm arkadaşların anlayışlı olması lazım..üstelik senin mertin daha çok küçüüük...üstelik de hastaaaa:ecrin_bebek: öp yavrularını benim için..mahmutun kreşle arası nasıl, sabah kalkmakta, kreşe gidip gelmekte zorlanıyor mu, alıştı mı?
kardelen tuğbacım hoşgeldin aramıza tekrar..özlüyoruz sizleri, alışkanlık yaptı bizde sahiden..
deryacım, üzüldüm miniş kızına geçmiş olsun, inşallah herşey yolundadır arkadaşım..tek minik yavruun sağlığına kavuşsun da kk ya giremesen de olur..en kısa zamanda, güzel haberlerini alırız inşallah..
muson,
funda-naz,
m.enesin annesi,

adınız neydi arkadaşlar :bbo: kusura bakmayın çok unutkanım..(gülhanın adını iki ayda anca öğrendim....)
yarencim, neysencim..sizleri ve bebişlerinizi de öpüyorum..inşallah herşey yolundadır..


minik elanın annesi canım senin adını da hatırlayamadım..özür diliyorum hepinizden.. biz işyerinde para toplamaya başladık.malum maaşlar bugün alındı..hayırlısı olsun inşallah..filistinli bir anneye bir katre nefes verebilirsek ne mutlu bize..dilerim herkesin verdiği yardımlar yerine ulaşır..niyet çok önemli..Rabbim herkesin dualarını ve yardımlarını kabul etsin..düşünsenize verdiğiniz yardımlar sizin hakkınızda ahirette şefaatçi olacak..yapılan tüm yardımlar Allah rızası güdülerek yapılırsa türü ne olursa olsun şehadet edecek sana..bundan daha güzel ne olabilir ki..Allah Hayırlarınızı kabul etsin..
gizemcim arda nasıl oldu..nasılsınız seni göremedim...öpüyorum ikinizi de..Allah sağlık versin canım..

inşallah unuttuğum kimse kalmamıştır..
 
kızlaaaarrr ben geldiimm... herkese günaydın.. memlekete gittik.. biraz tatil yaptık.. güzeldi akrabalarla (eşimin) vakit geçirmek.. geçmişi okuyamadım çok uzun. umarım hepiniz iysinizdir..
 
selmacm çok geçmiş olsun sanada ela bebişede ne oluyo bu bebişlere böyle
değmesin bebişlerimize
 
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım..

Yazdıklarınızı okuyamadım ama tüm mayıs annelerine selam vermek istedim..

Kayınpederim hasta olduğu için oğlum hastalandı sonra ben hastalandım arkasından kayınvalidem ve bi ara bizde kalan görümcem hastalandı..Yani eşim hariç herkes hasta desek yeridir :)) Bende kaç gündür astım krizi gibi öksürük nöbetlerine giriyorum..Sigara kullanan biri değilim ama sigara içenlerden beter haldeyim İyileşir iyileşmez hem oğluma hemde kendime grip aşısı yaptırmayı düşünüyorum inşallah..

Sizler nasılsınız??? Bebişleriniz kilolarını almış heralde :)) Ben en son aşısından sonra kontrole götürmedim ama geceleri hariç nerdeyse tamamen çorba kaşık maması ve yoğurt peynirle besleniyor oğlum..
 
Son düzenleme:
Ebrucum, yasemini de senin gibi haftalar sonra burda görünce çok mutlu olmuştum..aklımdan seni geçiriyordum tam da..elif kayınvalidenlere taşındığından bahsetmişti..senin için hayırlı olur inşallah..bir de yunus emre ye ve tüm aileye sana da tabiki geçmiş olsun arkadaşım..herşey yoluna girmeye başladı sanırım..çok sevindirici bir durum..güzel haberlerini almak dileğiyle..
 
yarın sağlık ocağına götürücem muhammedi..kilo konusunda pek iddialı değiliz, tüm mayıs annelerinin arkasından gelmeye devam ediyoruz..ama sağlıkları yerinde olsun da önemli olan bu sanırım..
 
gökçencim hoşgeldin canım..tatil güzel geçmiş, sevindim..kuzey nasıl? herşey yolundadır umud ediyorum..
 
tamam buldum....minik ela'nın annesi SELMA...
 

Şekercim hoşgeldin...uzun zamandır yoktun inan biz de seni çok özledik..yokluğunuz inanılmaz derecede farkediyor..
yazık çocuklara kırık not verme olur mu şekercim.. :))
oğluşunu öpüyorum..kendinize iyi bakın..
motivasyon şart..kolay gelsin sana..


gizemcim arda seni rahat bırakmıyor anlaşılan..minik kuşunu yerim senin..(ardanı :))
 
merhabaaaaaaaaa

uzunca bir aradan sonra tekrar geldim işte burdayımm canlarım... umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir inşaallah. benim iş yoğunluğum çok şükür dün akşam itibari ile yavaşladı. hepinizi çok özledim.
 
rida,elif,gizem,selma,muson... herkese teşekkkür ederim. tatil güzeldi.kuzey de iyi çok şükür... şimdilik herşey yolunda..
hasta olan bebişlere geçmiş olsun...
görüşürüz kızlarr
 
kızlar hepinizi burda görmek ne kadar güzel anlatamam. gizemcim 2 gün önce götürmüştüm bi daha götürmedim şimdi biraz daha ii kızarıklık var ama dr başka bi krem verdi onunda etkiis oldu herhalde biraz hırıltııs var işte aynı abiisyle yarış yapıyolar 2 hırıltılı :)) geçmişe hemen gözgezdirdim fazla okuyamadım( nete gircek vaktim olmuyo 6 dan sonra eşim oturuyo yapışıyo zaten bende çocukları uyutırken uyuya kalıyorum ama her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoum başka baktığım yerler yok zaten burası herşeye yetiyo
 

FUNDA BENİM ADIM CANIM SENİN İSİM NEYDİ senağlama
 
Kızlar dün herkese geçmiş olsun derken ben bugün şifayı kapmışım acayip grip oldum çok hastayım inşallah nazoşa bulaştırmam hasta olan herkese geçmiş olsun bebeklere bol c vitamini verin malum salgın var bünyeleri kuvvetlensin hepinizi öpüyorum
 
Kızlar valla çalışan annelere helal olsun çok zor hem çalış hem ev işi hem bebek bide eş allah yardımcınız olsun
 
fundacım ben uyuttum çoktaan:))
ama sık uyanıyor bizimki yani çok matah da bir durumu yok erken uyuyupta
aynı bende o kadar hastayım ki boğazım fena antibiyotik alıyorum hap alıyorum avuçla geçsin diye.burnum akıyor ela dan geçti bana yavrum ben dayanamıyorum o nasıl dayansın ya
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…