günaydın herkese:)
önce bebeği hasta olanlara geçmiş olsun
ela da dün üşütmüş galiba gece ökdürdü şimdi burnu akıyor neşesiz.birde gece o kadar sık uyandı ki aldık aramıza artık yanımızda yattı dişi baya beyazlamış ama halen yok her sabah çıkmış mı diye bakıyorum çıksa da rahatlasam diye nerdee.
kızlar sabahtan berı gıremedım nazoş ıkı dakıka durmadı sımdı oylesıne bı bakmaya fırsat buldum bu arada herkese selam bebışlerınızıde opuyorum
Gizemcim bende sana bakmak icin girmistim ,yazini gorunce cok sevindim..
Donem donem bebekelrin diskilarinda asit oluyor snaiirm yediklerine bagli olarak..O yakiyor..1 kezde mercanda olmustu...Sokkataydim hemen degistirecek yer bulamamistim .yarim saat ya durdu ya durmadi kakasi yakmisti resmen cocugu..
Bu arada Kizlardan haberler vereyim..
Ebru Kayinvalidesine tasinmis ve calismaya baslamis :hooray:
Naze Okula gidiyormus,cok yogun ama yari yil tatilde bol bol yazacakmis :lepi:
Kardelen tugba m alum bugra da iyice hareketlendiginden giremiyormus ama sagliklari iyi :dance:
Yasemin aniden is degistirmis,o da cok yogun ve yeni isi sanirim biraz daha fazla zamanini aliyor ama onunda cocuklar iyi :teytey:
Havadisler boyle
hayırlı geceler funda aynen inan hiç farklı deiliz bugün baktımda bütün mayıs anneleri aynı durumda Allah yardım etsin hepimize
merhaba kızlar nasılsınız
ridacım sağol canım iyi dileklerin için dila yaramazlıkta sınır tanımıyo tam gaz artık ayağa kalkıyo tutunarak ve yan yan yürüyor çok komik oluyor gece uykusu biraz iyi dişleri çıkınca rahatladı şimdide burnu tıkalı ondan uyanıyor doktor sadece ıhlamur çayı içir dedi daha almadım(
gülhan nasıl oldu bebişin poposuuu çok acıyordur şimdi öperim onun poposunu ben ..
deryacım üzülme inan bana bazen öfkemi bende kontrol edemiyorum ve ona bağırdığım için çok üzülüyorum inan bana bazen beşiğini bile hırpalıyorum sonrada kendi kendime gücümün yettiği birine yapabilirmiydim ona yapmalıyım diyorum yani kendimi tutuyorum sonuçta ağrısı olmasa derdi olmasa yapmaz allah onları korusun gözünde 1 damla yaş görsem aklım gidiyor eşimde hiç laf demez sağolsun sinirlerim yıprandığı zamanlarda akşamları sadece o ilgilendi halada öyle ben yemeğini yediriyorum tüm ilgiyi o gösteriyor çocuk artık baba diye ağlıyor((((
aramıza yeni katılanlarada hoşgeldiniz...
görüşmek üzere allaha emanet olun kızlar öpün bebişlerinizi melisa teyzesi için ...
mrb canım nasıl olsun işte bi bakmışsın gülüyo oynuyo iyi bi bakmışsın bağırıyo ama bugün 5 gün budan sonra vermeyi düşünmüyorum yeter herhalde
kızlar sızın bebekler gece uykusuna kacta yatıyor, benımkı saat gece bır veya ıkıden asagı yatmıyor gece uykusu kacsaat uyuyorlar, acaba benmı cok gec uyutabılıyorum ?sabahta benımkı saat 10 gıbı uyanıyor.gercı esım bana hamıleyken cok soylemıstı erken yat cocukda gecelerıo oturmaya alısacakdıyene oldu gercekmı oldu acaba bana yardımcı olunn :))
kızlar herkese merhaba. anca gelebildim işe. kızım hasta gece ateşlendi. kucağımda sabahladı yavrum. nefes alamıyordu serum fizyolojik verdim 2 defa -şu burna damlatılan, burnuu açması için olan su- ateşlenmişti 3 te ateş düşürücü verdim.. biraz rahatladı 5 gibi uyumuşuz ikimizde.. ama dün akşam 11 den beri hiçbirşey yemedi..
sabah sağlık ocağına götürdüm doktor bi antibiyotik verdi gönderdi. sevk etmedi. biz pilot illerden bir tanesindeyiz. burda hastaneye gitemek için sağlık ocağından sevk almanız gerek. doktor sevk vermedi. bende özel dr umuza götürdüm. bu arada benim kızın 2 tane doktoru var. hastaneyle anlaşmalı olan a değil de özel muayenehanesi olan a götürdüm. antibiyotik verdi balgam söktürücü verdi. ilaçlarını düzenli kullaması gerek dedi. yoksa iğne yaptıkmak zorunda kalırlsınız dedi. cünkü zatürreye çevirebilir dedi.
şimdi eve götürdü dedesi. doğalgazda biliyorsunzu yerler hiç ısınmıyor. ee kayınvalidemin orasıda alt kat yanmadığı için yerler buz... akşama kadar rezil oluyor çocuk ya.. birde görümcemin kızı da hasta. sanırım aynı ortamda oldukları için hasta oldu. gerçi nasıl hasta olduğu önemli değil. sonuçta hasta.. öyle işte.
geçmişi okudum biraz ama keyfim yok. cevap yazmasam darılmazsınız inşyallah. zaten regl im. biraz yoğun. onun sıkıtısıda var. ne bilim ya. haydi iyi sohbetler. öptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?