• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepinize merhaba kizlar, umarim hepimiz bebislerimizi saglikla kucaklariz🥰
Benim sat 1 ocak, bat 2 subat döngüm biraz uzun yumurtlamam da biraz geç oluyor haliyle.
Pazar gunu mide bulantisiyla uyandim test yaptim ve pozitif cikti, pazartesi farkli bi test aldim dijital olanlardan 1-2 haftalik hamile sonucu aldim.
Bugun 04/02 kan verdim beta hcg 221, ortalamam haftaya gore normal gorunuyormus, sizce nasil? Persembe tekrar kan vereceğim 14 subat’ta da ilk ultrason randevumu aldim.
Sizce hcg cok mu dusuk yoksa normal mi ? Yarin doktora gidecegim ve aklimda oldukca fazla soru işareti var…
Ilk gebeligim 2buçuk senedir pozitifi bekliyorum🥲

Hepinize merhaba kizlar, umarim hepimiz bebislerimizi saglikla kucaklariz🥰
Benim sat 1 ocak, bat 2 subat döngüm biraz uzun yumurtlamam da biraz geç oluyor haliyle.
Pazar gunu mide bulantisiyla uyandim test yaptim ve pozitif cikti, pazartesi farkli bi test aldim dijital olanlardan 1-2 haftalik hamile sonucu aldim.
Bugun 04/02 kan verdim beta hcg 221, ortalamam haftaya gore normal gorunuyormus, sizce nasil? Persembe tekrar kan vereceğim 14 subat’ta da ilk ultrason randevumu aldim.
Sizce hcg cok mu dusuk yoksa normal mi ? Yarin doktora gidecegim ve aklimda oldukca fazla soru işareti var…
Ilk gebeligim 2buçuk senedir pozitifi bekliyorum🥲
Gayet iyi canim sonucun inşallah saglikla ilerler bu arada bende 2.bucuk sendr istyrdum nasip oldu bu ay cok sukur benimde 30aralik batta3-4 şubatti yakin gunlerimiz hemen hemen benim yumurtlama erkn oldugu icin erken ogrendim ben ♥️🤗tebrik ederim💜

Sağlığınız yerinde olsunda zor günler geçer gider. ❤️😊 ooo maşallah büyümüş 15 hafta olmuş bile minik. 💙 cinsiyeti öğrendin mi canım
Ay yok kuzum ya daha öğrenemedim inşallah 10 gün sonra. Ama bugün tuz testi yaptılar erkek çıktı 😂 kısmet ya sağlıkla gelsin inşallah ❤️ sen ne yaotin 6. Haftada gideceğim diyordun doktora randevu aldın mı?

Ay yok kuzum ya daha öğrenemedim inşallah 10 gün sonra. Ama bugün tuz testi yaptılar erkek çıktı 😂 kısmet ya sağlıkla gelsin inşallah ❤️ sen ne yaotin 6. Haftada gideceğim diyordun doktora randevu aldın mı?
Senin 1 tane oğlun vardı demi. Hadi ikimizinkide kız olsun be. 😅
Pazartesi gidicem. 6+4 oluyorum o gün. Kalp atışını duyarım inşallah. Gideceğim yer randevu vermiyor. Önceki gün Dr ararım geliyorum diye ztn tanıdık Dr

İkinci testi kaç gün sonra uygulamıştınız bence gayet iyi artış var. Değerin düşüklüğüne takılmayın artış oranı önemli diyorlar.
İnşallah iyi haberler paylaşırsınız
İlki perşembe diğeri cumartesi. İnşallah canım. Yarın öğreneceğim.

Kızlar mide bulantısı başlayan var mı? Bende böyle tam bulantı da diyemiyorum da, ağzım ekşiyo sanki anlık, iki kez de durup dururken çok afedersiniz öğürme geldi ama kusmuyorum.
Erken mi bunları yaşamam için acaba çok zorlu mu geçecek diye şimdiden düşünmeye başladım :( aşırı halsizliğimi hiç söylemiyorum bile

Kızlar mide bulantısı başlayan var mı? Bende böyle tam bulantı da diyemiyorum da, ağzım ekşiyo sanki anlık, iki kez de durup dururken çok afedersiniz öğürme geldi ama kusmuyorum.
Erken mi bunları yaşamam için acaba çok zorlu mu geçecek diye şimdiden düşünmeye başladım :( aşırı halsizliğimi hiç söylemiyorum bile

Ben de henüz başlamadı, en korktuğum 🥹
Benim şikayetlerim hala ara ara regl ağrısı gibi vuruyor, ellerim sürekli buz gibi çay kahve de çok çok az tükettiğim için ellerimi ısıtacak bişey bulamıyorum
Bir de göğüs ağrıları arada artıyo arada biraz azalıyor

Ben de günde 3-4 kere böyle bi bulantı gibi geliyo gidiyo. Hafif bi rahatsızlık hissiyatı ve ağız sulanması gibi oluyo geçiyo. Öğürme kusma olmadı dahaca inşallah olmaz yaşamayız öyle sıkıntılı durumlar ya 🙏🌸 bulantı olmaya başladığı gibi yok öyle bişe deyip odağımı değiştiriyorum resmen 😂😂
2 gündür adet sancısı gibi ağrılar oluyo ara ara bende de.

Hahah o test nasıl oluyomuş? 😂😂
Ben de çin takvimine baktım, çin takvimin göre erkekmiş. Bakalım doğru mu çıkacak, hayırlısıyla sağlıkla inşallah 🙏

Hahah o test nasıl oluyomuş? 😂😂
Ben de çin takvimine baktım, çin takvimin göre erkekmiş. Bakalım doğru mu çıkacak, hayırlısıyla sağlıkla inşallah 🙏
Çin takvimi de her websitesinde farklı gösteriyor benim ya 🫣 anlayamadım hangisine güveneceğimi

Kızlar size bir sorum var yardımcı olun lütfen beta değerim istenilen kadar yükselmemiş farklı hastanelerde ölçüldü ondan olabilir mi ki
Küçük de olsa keşke göründü ama karın ultrasyonunda

Kızlar size bir sorum var yardımcı olun lütfen beta değerim istenilen kadar yükselmemiş farklı hastanelerde ölçüldü ondan olabilir mi ki
Küçük de olsa keşke göründü ama karın ultrasyonunda
Lab’lar farklı olduğu için sonuçlar da etkilenirmiş o yüzden hep aynı yerde verin kanı diyorlar. ama fark çok mı yoksa yaklaşık olarak mı farklı o da yine farkettirebilir durumu. muayene de doktorunuz yorum yapmadı mı?

Çin takvimi de her websitesinde farklı gösteriyor benim ya 🫣 anlayamadım hangisine güveneceğimi
Bi tane doktorun sayfası var google ben oradan baktım bi de yabancı kaynakta çin takvimi nasıl hesaplanır çizelgesinden hesapladım. Aynı çıktı benim demekki doktorun sayfası doğru dedim 😂

Gayet iyi canim sonucun inşallah saglikla ilerler bu arada bende 2.bucuk sendr istyrdum nasip oldu bu ay cok sukur benimde 30aralik batta3-4 şubatti yakin gunlerimiz hemen hemen benim yumurtlama erkn oldugu icin erken ogrendim ben ♥️🤗tebrik ederim💜
Tebrik ederim canim gunlerimiz cok yakinmis

Back