murgizcim defalarca denedim ama olmuyo yaparsan çok sevinirim canım kızım 9 mayıs doğumlu altınada küçük meleğim yazabilirsen inan çok sevinecem biraz daha uğraşırsam çıldırcamkafamçokkarıştıkızlar rida muson elif isteyene takvim yapabilirim doğum tarihini vevde yazmak istediğiniz şeyi yazın yapayım
temizlik bitti şimdi yemek yapmya geçeceğim. iş hiç btmiyo hiiiiiçççç....
biz her haftasonu tatile giderdik. nersi olursa,kışın kayak yapmaya,bazen memleketlere,bazen denize,bazen de görmek istediğimiz bi şehire... çok gezdik.. eşimin yarış motoru vardı. sırtıma çantayı alıp motora atlayıp çok gezdik,sonra eşim kaza yaptı ve bıraktı motor olayını.trekink mi dersin,lüks otelere gitmeler,kamp yapmalar... hertürlü gezme... biara da arkadaşşlar takıldı bize.çok güzel zamanlar geçirdik.sabahlara kadar içip eylenirdik.kuzey olana kadar tabi. yine geziyoruz ama eskisi gibi değil. bebeğe uygun olan yerlere gitmeye çalışıyoruz.yazın denize falan gittik kuzeyi de denize soktuk ama kayak merkezine de gidilmez tabi. anlayacağınız herşey ona göre artık. hayatımızın merkezinde o var.
Gunaydın Ridacımm :) ben satış departmanında çalışıyorum aslında mesleğim muhasebe ama ben oldum olası sevemedim gitti bu işi :) satış sorumlusuyum. gerçi ön muhasebede yapıyoruz ama ince detaylara girmiyoruz :) raporlar hazırlanacak, hesaplar kapanacak, arşivlemeler yapılacak, eski yıllara ait evrakların imha edilmesi, yıl başı eşantiyonları hepsi bize bakıyo ve daha sayamadığım bir çok şey. oğluşum çok şükür iyi dün akşam ikinci incimizi gördük ve çooook mutlu olduk. İş güç koşturmacadan yavrumun dişini daha dün farkettim düşünebiliyomusun. Çok kızdım kendime nerden baksan 3-5 gün önce çıkan dişi ben daha dün farkedebildimSen nasılsın nur yüzlü muhammed in nasıl ? senin işler nasıl yoğunluk var mı canım. kocaman öpüyorum seni ve diğer tüm annişleri, bebişleriii hihoyyyt
kızlar rida muson elif isteyene takvim yapabilirim doğum tarihini vevde yazmak istediğiniz şeyi yazın yapayım
gökçencim ne güzel ya geziyormuşunuz kuzey büyüsün yine gezersiniz.valla ben 4 yıldr evliyim sadece tatillerde 10 gün falan eşimin izni oluyor sadece o zaman gezebiliyoruz bu yaz onuda yapamdık arda hasta olur diye
elifffffffffff hadi amaaaaaaaaa bekliyuoruzzzzzzz
Gizemcim cookkk hastayim.Bu gece gucumu toplayip geliyorum canlarim...Kafanizi bosaltin uzun bir mesaja hazirlanin ..Yine kafa sisiricem yerimseniben
arkadaşlar hepinizi ve yavrularınızı öpüyorum, sağlıkla kalın..hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?