Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
musoncum niye olmuyor acaba yaff nerde sorun var acaba yanlış yeri yapştıyosun kesin ona dikkat et istiyosan bilgileri ver ben yapayım ya
murgizcim 9 mayıs doğumlu ulaş
canım takvimin altına sadece ulaşmı yazayım ne yazayım
günaydın saadetçim..muhasebede çalışıyordun değil mi? ben de şu an muhasebedeyim ve işler yoğun..muhasebede çalışmıştım öğrencilik yıllarında..yıl sonu neler yaşandığını az çok biliyorum arkadaşım..giremiyorsun kk ya bildiğim kadarıyla..oğluşun nasıl..herşey yolundadır inşallah..öpüyorum seni..kendine ve oğluşuna iyi bak...
Gunaydın Ridacımm :) ben satış departmanında çalışıyorum aslında mesleğim muhasebe ama ben oldum olası sevemedim gitti bu işi :) satış sorumlusuyum. gerçi ön muhasebede yapıyoruz ama ince detaylara girmiyoruz :) raporlar hazırlanacak, hesaplar kapanacak, arşivlemeler yapılacak, eski yıllara ait evrakların imha edilmesi, yıl başı eşantiyonları hepsi bize bakıyo ve daha sayamadığım bir çok şey. oğluşum çok şükür iyi dün akşam ikinci incimizi gördük ve çooook mutlu olduk. İş güç koşturmacadan yavrumun dişini daha dün farkettim düşünebiliyomusun. Çok kızdım kendime nerden baksan 3-5 gün önce çıkan dişi ben daha dün farkedebildim Sen nasılsın nur yüzlü muhammed in nasıl ? senin işler nasıl yoğunluk var mı canım. kocaman öpüyorum seni ve diğer tüm annişleri, bebişleriii hihoyyyt
kuzey akşam 8-9 gibi yatıyor sabh da 7-8 gibi kalkıyor. gece de 1-2 defa uyanıyor.bazen 3-4 olduğu da oluyor tabi.özellikle hasta olunca.
bi uyusada başlasam işe diye bekliyorum. hala uykusu gelmedi keratanın.
maşallah ya:1shok: ela da öyle olsa keşke ama nerde dün gece en az 7 olmuştur kalkması şaşırdım napıcağımı o kadar zor geliyor ki bazen kalkmak yanımda mı yatırsam diye düşünüyorum bu seferde bana alışıcak ayırması zor olucak şaşırdım vallakafamçokkarıştı
şimdi uyuyore kalktı erkenden hanfendi tabi
bende işlerimi hallettim şimdi yanında uyusam uykumu alsam ama ben uyuyana kadar o uyanırkaydirigubbakcemile3
bir bilen varsa söylesin benim kızım niye çok sık uyanıyor:uhm::uhm::uhm:
elifçim hoşgeldin canım.)))))))))) valla kızlar burda herkesin yeri ayrı olmayanlar aranıyo. bende pek katılamıyorum kış bitecek yaz gelecek birbirimizi kaybetmekten korkuyorum ne yapsak acaba bi fikriniz varmı