sende anlat derim canım. ben eşimle konuşamıyorum. kimseyle konuşamıyorum. kime anlatayım derdimi. konuşabileceğim kimsem yok. arkadaşlarım var ama hep ailecek görüştüklerim. nasıl anlatırım uygun olur mu.. kızlar yazdıklarınızı okuyayım yorum yazarım size ben çalışıyorum ama yinede kesinemedim. artık eşim sağolsun sana seneye dana keseriz dedi :jeyyar: cok kızdım çünkükızlar hepinize merhaba ridacım özlettin kendini:)) yokluğun farkediliyo valla yasemincim sen nasıl oldun canım iyileştinmi biraz teyzeminde bademcikleri şişerdi kalkamazdı yataktan çok zor oluyo tam hatırlıyamıyorum arkadaşlar kafam pek sağlam değil bebeği yada kendisi hasta olan arkadaşlarıma geçmş olsun diyorum yürüteç konuusnda da ilk çocuğumu koydum problem olmadı ikinciyide koydum ama başka imkanım yok zaten yerde olmuyo koltukta olmuyo bide başında abisi yürüteç rahat oluyo en azından deryacım son olarak sanada üzüldüm bende eşime sordum hep senmi keseceksin ben kesemicemmi diye sen çalışmıosun dedi ama bu ibadeti engellermi bilmiyorum ömür boyu kurban görevimi yerine getiremicem o zaman biridde 2 niz birden kesmeliisniz dedi öyle olurmuş artık bilmiyorum öyle yada böyle kestik kaynana konusuna gelince aslında smylemek anlatmak istediğim şeyler var ama sınırlar tanıyanlar vs aslında moralim bu yüzden biraz bozuk belki saçma belki önemsiz bilmiyorum benim için büyük sorun sabı diyim ne diyeyeim yani iyi geceler arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?