Haklısın biz türkiyede yaşıyoruz ama nasıl eğitim verecez şaşırıyoruz buralar da çok değişti sıkmasan
çocukların önünü alamıyosun yine deoralara göre gayet iyi üst komşum slovakyalı almanyada yaşamışlar kadın hamileyken eşini zorlayıp türkiyeye getirmişgelince de 5 aylık hamileymiş sırf çocukları daha iyi yetişsin diye gelmiş buralara. Eşi istanbul veya ankarada yaşayalım demiş kadın yok ben oralarda çocuk yetiştiremem demiş (hayatı film gibi) o bile böyle düşünürken biz ne yapalım Allah sana kolaylık versin türk okulları yokmu oralarda?hani hem dinimizi öğreneceği hemde iyi bir eğitim alacağı?
kızla çok üzgünüm... bizim cafer adında bi papağanımız vardı. gri papağan,jako...evlendiğimiz ilk yıl almıştık.3 senedir bizimleydi. oğlumuz gibiydi.nereye gitsek götürtük.tatile bile.bize nasıl olduğumuzu soranlar onu da sorardı hep.çok canayakın bi kuştu.evin içinde gezerdi ve eşimin hastasıydı. onu öperdi oyunlar oynardı.eşim varken bana iyi davranır ama eşim yokken ısırmaya çalışırdı.saçımı yolardı hep. biz doğu görevindeyken arkadaş olmuştu.ammmmaaa kuzey olduktan sonra ilgilenemedik caferle.evin içinde gezemedi,kafese tıkılı kaldı canım.bi de tüyleri çok dökülüyodu zararı olabilir kuzeye diye satmaya karar verdik ve geçen gün satıldı. ağladım giderken. 2 gündür durduğu yere bakıyorum ve boğazım düğümleniyor.alışamadım yokluğuna.sanki ev boş kaldı.sessiz kaldı. işte böyle. bunu sizinle paylaşmak istedim.
kızlar buarada canan banlanmış nedenini bilen varmı ya
saadetcim günaydııııııııııınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?