bu yaz gelecektim çocuk oldu.seneye inşallah.onlarda çok istiyolar ama eşim işinden dolayı yurtdışına çıkmak için izin almak zorunda.o da 1 ay kadar sürüyor ve izin vermeyedebiliyorlarmış.eğer maddi durumumuz iyi olursa ve izin de olursa gelecez inşallah.
müstakil evleri olan bahçeli falan öyle bi mahallede oturuyorlarmış.
günaydınnn kızlar yazdıklarınızı okuyorum sizinleyimmmmmmmm .))
senağlamakızlar günaydın. bugün benim günüm pek aydın değil sanırım hayırlısı bakalım
yataktan homurdana homurdana kalkarsan böyle olur. ki yatcak yatağı bırak başını sokacak ev bile bulamayanlar varken hak bana...
sabah elimde mont. kendi çantam kızın çantası bi çantadaha vardı yine geç kaldık malumunuz hızlı hızlı arabaya doğru ilerliyorum. son merdivende ayaklarım yerden bir kesildi. pat asfalta .. dizlerimin üstüne.. çok acıdı ya. birde pantalonum deforme oldu.ona çok üzüldüm. birde postacı vardı ona rezil oldum. eşim çıktı arabadan yanıma geldi tuttu mu elimden onu bile hatırlamyıroum o sinirle çantaları ön koltuğa fırlattım kapıyı çarptım arkaya oturdum. başladım ağlamaya.. ay nasıl sinirime dokundu anlatamam. tabisonra eşimin dalga geçmesi falan.. bi kuş uçmuş pat diye yere konmuş.. ne kuşuymuş oo deve kuşumu????klava: klava: klava:
sinirlerim gergin yani inşallah bugün tersbi müşteriyedenk gelmem Çok üzgünüm çoook
sevoşcum geçmiş olsun kuzuna diyelim. umarmı birşey yoktur...ek gıdalara bağlı olarakda değişim yapabiliyor. benim kız bazen ishal gibi bazen kabız oluyor. birde geçen malum bölgesinde birşey çıktı mantar gibi. travazol krem sürdüm hemen. 3 kere sürdüm bi günde. kortizonlu olduğu için kestim sonra. şimdi geçti kendiliğinden
ridacım sanada merhaba. nasılsın iyi misin muhammedin nasıl oda iyidir inşallah
gökçencim sanada merhaba canım.. nasıl kuzey iyi mi
mercan nasılsın. maşallah trafik yoğun. tek bu yoğunluk olsunda siz iyi olun. napcan canım ya.. biraz olsun iyi gördüm yazılarından.. hep iyi olman temennilerimle
canan, meram, ebru, saadet, murgiz. gösbebeğim kızlarsizler nasılsınzı. umarım adınıunuttuğum yoktur. şartallerim yerinde değil kusura bakmayın
herkese topluca merhaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?