kızlar mrb sayfayı ve başlığı yeni gördüm hemen koştum benim oğlumda 18 mayısta doğdu sayfayı galiba tülayy açmış o ne zaman doğurmuş acaba merak ettim
bu arada bende öğretmenim şans tam bugün gördüm sizleri öğretmen arkadaşlarımın günü kutlu olsun
ben çok sık giremem malum okul ev işleri ve oğlumla herşeye yetişemiyorum ama fırsat buldukça girerim sizlerle tanışmak güzel olur
Gizemcim daha iyiyim canim .Oldukca toparlandim...Bende ev isleri yigilmisti altindan klamaya caliisyorum AMA sagolsun artik emekleme olayini asti..O uyanikken is yapamoiyorum anca yaninda bilg girebiliyorum..Uyursa ise baslayacgim....
2 gundur secde pozisyonunda yuzu koyun yatiyor.Sonra yorulunca ayaklarini donduremiyor gel beni duzelt diye agliyor.Uyurken de oyle secde seklinde uyuyor.nasil nefes aliyor anlamiyorum.Duzeltince uyaniyor.O oyle uyuynca da ben uyyamiyorum korkudan
kızlar mrb sayfayı ve başlığı yeni gördüm hemen koştum benim oğlumda 18 mayısta doğdu sayfayı galiba tülayy açmış o ne zaman doğurmuş acaba merak ettim
bu arada bende öğretmenim şans tam bugün gördüm sizleri öğretmen arkadaşlarımın günü kutlu olsun
ben çok sık giremem malum okul ev işleri ve oğlumla herşeye yetişemiyorum ama fırsat buldukça girerim sizlerle tanışmak güzel olur
elifciğim burdayım canım ya çok üzülüyorum giremiyorum takip edemiyorum sizi ya. gün nasıl geçiyor anlamıyorum. bu sıpa hareketlendi iyice annesini bırakmıyor hiç. oturdummu yok biyerin altına giriyor yada ağlıyor okuduğumdanda bişey anlamıyorum. gece bile bırakmadı beni şuanda uykudan uyandı emiyor sıpa. tek elle yazmaya çalışıyorum:)) artık eskisi gibi yanıma koyunca yazışırken durmuyor sabit yanımda:))))
elifciğim dediğin gibi bala bende dikkat ediyorum. benim yiğenim var küçüklüğünden beri alerjisi var bala. şişiyor yiyince. boğazımacıyor derdi istemezdi yemek inanmazdık bizde bi gün babası zorla yedirmiş bi kaşık çoçukcağız nasıl şişmişti suratı. sonra inandıkki gerçekmiş. uzun zaman sonra geçmiştir diye annem kahvaltısında ekmeğe minicik sürmüştü onu bile farkedip bunun içinde nevar buğazım yanıyor diye gıcık tutmuştu. nevarsa bu balda anlamadım.
pekmezde bizim yemek listemizde kahvaltıdan sonra 1 çay kaşığı verilcek yazıyor ama ben hep unutuyorum vermeyi. saat kurucam bundan sonra.
herkezi öpüyorummm..... eskisi gibi kavuşmak dileğiyle.....
hoşgeldin kardelencim canım valla durumlrımız aynı ardada çok yaramaz eli dursa ayağı durmuyor bilgisayara atlıyor resmen yerde sürekli hareketli canı sıkılıncas mız mızzz ediyor beni çok yoruyor
bende pekmezi kahvaltı dışında aç olduğu bir vakittte 1 tatlı kaşığı veriyorum dr tatlı kaaşığı verebilirsin demişti
buarada ebrucum sebze çorbası yapmak için bişiye gerek yokki 1 havuç 1 patatesi güzelce yıka soy küçük küçük parçala düdüklü tencereye koy içine 1 tatlı kaşığı pirinç yada irmik koy 1-2 bardak su 10 dk pişir çıkıncada tel süzgeçte süz üzerine 1 çay kaşığı zeytinyasğı katıştır yedir buna alışınca çorbayı çeşitlendir ben kabak brokoli semiz otu da koydum vede tavuğada geçtim şimdide bulgura geçecem
blender zatten önerilmiyor
katı meyve sıkacağı bende var kullammıyom cam rende mutlaka edin elmayla başlamanı öneririm
6.ydan sonrada kahvaltıda yumurta ve tuzsuz beyaz peynire dönüşmlü başlanıyor
ekmek içinde erken bence
önerilierimi dikkate alırsan paylaştım senle bildiklrimi ve uyguladıklarımı cokacimcoook
elifciğim burdayım canım ya çok üzülüyorum giremiyorum takip edemiyorum sizi ya. gün nasıl geçiyor anlamıyorum. bu sıpa hareketlendi iyice annesini bırakmıyor hiç. oturdummu yok biyerin altına giriyor yada ağlıyor okuduğumdanda bişey anlamıyorum. gece bile bırakmadı beni şuanda uykudan uyandı emiyor sıpa. tek elle yazmaya çalışıyorum:)) artık eskisi gibi yanıma koyunca yazışırken durmuyor sabit yanımda:))))
elifciğim dediğin gibi bala bende dikkat ediyorum. benim yiğenim var küçüklüğünden beri alerjisi var bala. şişiyor yiyince. boğazımacıyor derdi istemezdi yemek inanmazdık bizde bi gün babası zorla yedirmiş bi kaşık çoçukcağız nasıl şişmişti suratı. sonra inandıkki gerçekmiş. uzun zaman sonra geçmiştir diye annem kahvaltısında ekmeğe minicik sürmüştü onu bile farkedip bunun içinde nevar buğazım yanıyor diye gıcık tutmuştu. nevarsa bu balda anlamadım.
pekmezde bizim yemek listemizde kahvaltıdan sonra 1 çay kaşığı verilcek yazıyor ama ben hep unutuyorum vermeyi. saat kurucam bundan sonra.
herkezi öpüyorummm..... eskisi gibi kavuşmak dileğiyle.....
Çok teşekkür ederim canım..Sebze çorbasını deniycem en kısa zamanda..Bi tane tel süzgeçle cam rende aldırim yarın annemlere de..Yumurtanın sarısını bende vermeye başladım..Peynirde veriyoruz akşamdan ıslatıp..Ekmeğinde pek zararını görmedik esasen bazıları vermeyin diyor .. Annem tarhana yapıyo çorba olarak şimdilik, akşamlarıda muhallebi veriyoruz doktora sorduk tarhanaya kıymada koyabilirsiniz zararı olmaz dedi 5.5 aylıkken..
canancım kum dökünce çişini yapamıyormu ecrin?yada nasıl anladınız kum döktüğünü bezinde bişey varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?