Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moralim çok bozuk arkadaşlar. Ecrin yine kum dökmeye başladı araştırılması gerekiyor dedi doktorumuz, iyi bi çocuk nefrolojisine gitmemiz gerekiyormuş. Ecrin çişinide az yapıyo umarım kötü bişey çıkmaz bu hafta nereye gideceğime karar vermemiz gerekiyor biran önce tedaviye başlamalıyız. Kuzum için dua edin teyzeleri ona bişey olmasın bana olsun
kızlar günaydın. kuzey hala iyileşmedi. cumartesi doktora gittik.üşütme dedi. ciğerlerinde falan bişey yokmuş çok şükür.ama kötü öksürüyor. öksürmekten ve burun tıkanıklığından uyuyamıyordu 3 gündür.ilk defa bu gece iyi uyudu. resmen balgam kustu çocuk.iştahı da yok,zorla emziriyorum.
Moralim çok bozuk arkadaşlar. Ecrin yine kum dökmeye başladı araştırılması gerekiyor dedi doktorumuz, iyi bi çocuk nefrolojisine gitmemiz gerekiyormuş. Ecrin çişinide az yapıyo umarım kötü bişey çıkmaz bu hafta nereye gideceğime karar vermemiz gerekiyor biran önce tedaviye başlamalıyız. Kuzum için dua edin teyzeleri ona bişey olmasın bana olsun