enesin annesi hoşgelidn
yaren geçmiş olsun
kızlar herkese merhaba
meram alperen, mercan dilara, canan, gökçen, saadet, sevoş, rida, sekertaş, yasemin, adını unuttuğum yoktur inşallah. herkesi öpüyorum mutlu günler kızlar... umarmı bebişlerin keyifleri yerindedir. benim kuzumda iyi. dün bardaktan su içiriyorum. dişi çarpıyor ağzını açıp kapadıkçı cıt cıt ses çıkarıyor. çok güzel yaaaaaaa.
merhaba kızlar mertin aşısı vardı onu yaptırdım 5 gün gecikmeli prevenara başlamadık bu ay başlıcaktık oğlum zaten huzursuz bide onu eklemek istemedim.
selam kızlar benim bebeğimde 27 mayısta doğacak inşallah şimdiden heyecan sardıııııı::)))çok mutluyum:)))
enesin annesi hoşgelidn
yaren geçmiş olsun
kızlar herkese merhaba
meram alperen, mercan dilara, canan, gökçen, saadet, sevoş, rida, sekertaş, yasemin, adını unuttuğum yoktur inşallah. herkesi öpüyorum mutlu günler kızlar... umarmı bebişlerin keyifleri yerindedir. benim kuzumda iyi. dün bardaktan su içiriyorum. dişi çarpıyor ağzını açıp kapadıkçı cıt cıt ses çıkarıyor. çok güzel yaaaaaaa.
murgiz diyarbakırlımısın? bende cuma günü diyarbakıra geliyorum aslen elazığlıyız ama ben doğma büyüme oralıyımailem orda çok özledim diyarbakırı
evet canım doğma büyüme diyarbakırlıyım güzeldir diyarbakırımızkaydirigubbakcemile5
herkese hayırlı cumalar
deryacım senin bebişin de dişi çıkmış maşallah...gözünüz aydın.. :)) bizimki pek tembel teyzesi ne diş çıkarıyor ne kilo alıyor..kusma problemi hala devam ediyor..eşime diyorum hastaneye götürelim diye..2 ay önce götürdük kanını da aldılar bişey çıkmadı..zorla hasta etmek istiyorsun oğlumu, benim oğlum aslaaaan diyor...
ah şu babalar ahhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?