canım çok sıkkın arkadaşlar..
o kadar şey yazdım herbirinizle ilgili ama hepsi silindi sayfa görüntülenemediği için..şimdi ben hepsini yeniden nasıl toparlayacağım offf offfffffffff :)) üstelik şuan mesaimin bitmesi de çok az bir zaman kaldı..
ahhh benim emeklerim :))))
neyse... gitti giden..
hepinizi çok seviyorumm yazdıklarınızı okudum az sonra çıkmak zorundayım ama şunu bilmenizi istiyorum orda bi yerlerde olduğunuzu bilmek bile beni mutlu ediyor..elifcim anladığım kadarıyla eşinle aranız düzeldi..inşallah bi daha tatsızlıklar yaşamazsınız...mercanın partisine de değinmeden geçemicem..çok sevindim mercan adına..yavrum ne kadar mutlu olmuştur kimbilir..çocukların bu yaşlarda yaşadıkları güzel olaylar asla hafızalarından silinmiyor..yavruların gülen yüzlerinin asla solmaması dileklerimle öpüyorum sizleri...küçük kayra'yı da ısırıyorum...maşallah resimde çok tatlı görünüyor..
yasemin, gizem, betül, elif, kardelen tuğba ve elif, derya, canan, gökçen, sevoş, saadet, marem-alperen, naze, ebru adını sayamadığım arkadaşlarım..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, görüşmek dileğiyle hepinize hayırlı akşamlar..