Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saadetçim ben biliyorum da ne oluyor, eşim yüzünden özel aşılarını atladık (pnömokok, rotavirüs)ikisini de yaptıramadım...yaptıramayacak gibiyim...aşıları yaptırılmayan tüm yavrular gibi yavrum da Allah'a emanet..Sanırım sadece bilmeyen benim aranızda :)))) yaa çok dikkatsizim bizim dr. Fırat ın muayene defterine yazmış halbuki şimdi açıp baktım ordada yazıyor prevenara
canım pnömokok aşısının markası. aynı markadan pnömokok aşısını bizde kızıma yaptırdık. bende kutularını atmıyorum. rotariks inde kutusunu atmamıştım. aynı olsun diye. onun dozu bitti çok şükür. prevenar ı yaptırdık. birde geçen yanlış aşı vermişler falan hemşire vurmadan önce farketti yaş üzeri çocuk için olan bi pnömokok aşısı vermişler. depo geri almadı ilacı onunda parasını aldık vs. aslında eşim söylemiş 6 aylık bebek için diye ama. Allahtan vurulmadan farkedildi. dr dediki hemyaş üstü için hemde özel çocuklar için olan bi aşı bu dedi. Allah korudu yani verilmiş sadakamız varmış nediyeyim. bir daha ki doz 7.ayda.
kızlar kuzularımız çok tatlı maşallah. ne iyi yapmışız çocuk doğurmakla. hele ben fazla anaç ım. evlendiğimizde de hiç korunmamıştım. hemen hamile kalmıştım. istiyordum yani. sonra o düşükle sonuçlandı falan ikinci de doktorun yasağından hemen sonra kaldı. rabbim aratmadı çok şükür. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah... amin
bu arada rida yok canan yok, elif yok. marem yok, nerdesiniz kızlarrr. sanırım şu anda gökçen ben ve saadet aktif durumda sadece....
teşekkürler ridacımm. yavrumo benim. cennet kokulu kızım. hani derlerya insanın içine katası geliyor aynen öyle.
elifciğim (mercan) hepimiz seni çok merak eiyoruz bizi habersiz bırakma emi.
malum gizemcim, seninle eşten dolayı hemşehri oluyoruz...daha önce de demiştim sanırım..diyarbakırı hiç görmedim ama gelirsem seni görmeyi çok isterim..