Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım sen anne sütüde veriyorsun ama. benimki sadece mama yiyo. 3 saate bir yer 150 ml. maşallah kızıma kalkıp üşenmeden hazırlıyorum valla. çünkü önceden kalan mamayı vermeyin taze hazırlayın diyorlar hep. bide benim kullandığım aptamil milumil. senin kullandığın aptamil anne sütüne en yakın olan. kaşık la yerken tabi o kadar yemiyor 60 mg anca yiyor. kafamçokkarıştı dediğim gibi sade mama yediği için içine o diğer devam mamalarından karıştıyorum. birde gece mama verirken içine milupanın gece tahıllısından da koy. benimki süper yiyor. ben özellikle tahıllı veriyorum. bağırsak hareketlerini düzenlesin diye...kaydirigubbakcemile2
deryacım sevoscum bende mama veriyorum gece ama benimki içine bişeyler katılmış pek sevemedi yaaa.deryacım sen aynı ölçek suya hem mama hemde tahıllı karşımdan koyunca baya koyu olmuyormu biberondan nasıl içiyo onu?mamayı hazırlamıyorum ben akşamdan suyu kaynatıyorum mutfağa girince az biraz suyun ısınması yetiyo yani içilecek ısıya kadar oluyo hemen doldurup...
selam kızlar benim bebeğimde 27 mayısta doğacak inşallah şimdiden heyecan sardıııııı::)))çok mutluyum:)))
selam kızlar benim bebeğimde 27 mayısta doğacak inşallah şimdiden heyecan sardıııııı::)))çok mutluyum:)))
tez zamanda geçer inşallah. yumurta alerji yapmış olabilir canım. iştahsızlığı ona bağlı değildir. biberonla versin çocuğun aç kalmasından iyidir. bende evde olunca kaşıkla veriyorum yemezse sulandırıp biberonda veriyorum. aç kalmalarından iyidir. birde benim kız sadece mama yemiyor biliyorsunuz. belki tahıllınını tadını alınca yalnızca mama yemek istememiştir. sütlü pirinçli den de katın mamasına birde öyleyesin. sütlü pirinçliyi kaşık maması olarakda güzelyiyorlar. dene bi istersen...sengözlerimebaksanabkızlar oğlum bugün hiç bişey yememiş. 1-2 kaşık alıyormuş o da zar zor. keyfi yerinde dedi kayınvalide ama hiç yemiyor dedi. yanaklarındada dünden beri kırmızı kırmızı noktalar var babasının sakalı batmıştır diyordum ama hala geçmemiş. kahvaltıya başladık hafta sonu acaba yumurtamı alerji yaptı?? gerçi bugün vermemiş kayınvalide yumurta ama neden ola bilirki???
alerjiyse bu iştahsızlık nedeni ola bilirmi??
evet canım koyu oluyor
birgün veriyorum mamayı ağlıyor neden dedim baktım tıkanmış.kafamçokkarıştı
dişimle ısırıverdim...
büyüttüm deliğini :jeyyar::jeyyar::jeyyar: şimdi çok rahat yiyor.. ben hazır suyu ılıtıveriyorum. birde zaten gece benimki 12 . 30 da yer birde sabah 7,30 da. ondan sonra devam yane...
kızlar oğlum bugün hiç bişey yememiş. 1-2 kaşık alıyormuş o da zar zor. keyfi yerinde dedi kayınvalide ama hiç yemiyor dedi. yanaklarındada dünden beri kırmızı kırmızı noktalar var babasının sakalı batmıştır diyordum ama hala geçmemiş. kahvaltıya başladık hafta sonu acaba yumurtamı alerji yaptı?? gerçi bugün vermemiş kayınvalide yumurta ama neden ola bilirki???
alerjiyse bu iştahsızlık nedeni ola bilirmi??